- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #1.701
gecen hafta ben bi elbise aldım kusum altına tayt botum zaten yenii onları giyicem bayramda zetn burdayız ck cok eşimle polis eşi arkadaslara komsularıma felan giderizz tabi bide bol bol et yerikkk
al tatlım tabiki bende etek almayı düsünüyorum botlarım la giyecegim bakalım aradığımı bulabilecek miyim
merhaba kızlar
ben geldim
evet bende farkettım bencıllığımı alcam ayakkabı yada parfum yada her ıkısını bırden
kızlar eşleriniz ne kadar zaman da evlendiniz
ben
04.06.2006 çıkmaya başladık
27.10.2007 sözlendik
31.05.2008 nişanlandık
07.06.2009 evlendik
kızlar ben gidiyorum herkeze iiii geceler tatlı rüyalar
hepsi aklındamışaka gibi
ben birtek söz nişan ve düğünü hatırlıom
söz:1 ocak 2008
nişan :13 ocak 2008
düğün:5 mayıs 2009
kızlar eşleriniz ne kadar zaman da evlendiniz
ben
04.06.2006 çıkmaya başladık
27.10.2007 sözlendik
31.05.2008 nişanlandık
07.06.2009 evlendik
oh oh çok ii inş. bende bulabiliirim
bu arada mont kısa olupta elbise alttan uzun oldumu buna kıl oluyorum
ama bugün aldığım montumda kısa
elbiseyi kısa alırsam eşim beni oyup içime badem koyar
ondan kafam karuştu iyicenee amannnn ne sorunluyum ben yahuu
ah melike ne güzel almışın sen şimdiden yaaa
bayramları sırf bu kıyafet derdi yüzünden sevmiom
inş. bulursun cnm yaa
bende elbise hiç sevmem aslında hep pantolon giyerim
ama biraz ağır olsun die elbise istiyorum
napım pantul daha rahat dimi ama :13:
merhaba cnm hoşgeldin
eşim bildi hepsiniii
ne oldu biliyomusunuz ben yannış hatırlıomuşum 3 ocakmış söz tüüü banaaa:84::84::84:
evettt canımm rabbim herkesi böle iyi anlayıslı ve cok seven insanlarla karsılastırsın inşallahhh :13: allah razı olsun eşimden hemde bin kere her istedigimi elinden geldigince yapmıstır ve beni tanır kac 2 yıl cıktık 1 yıl nişanlı kaldık 16 aydırda eşiyim hadi desin sunu yalan söledin bugüne kadar surda bana yamuk yaptın inanki hiç bi sorunumuz olmadı olmazda inşalllahhhh çünkü biz cok sevdikkkkk emek ettik çok şükür rabbimde emegimizin karsılgını bizi kavusturarak verdi bize darısı tüm sevipte kavusamayanlara inşallahhhhhh
melike cmmm allah bir ömür mutlu etsin.....böyle güzellikler beni çok sevindiriyor.... böyle çocuklar yetiştirmiş annelerin ellerini sıkıyorum ve eşinede selam ediyorum.....
bende esime ilk goruste asik oldum o istemedi 3 sene yaklaşık bekledim ama hc gorusmediklerini o arasonra gorusmeye basladik 19 gunde evlendik kaçtı ailem vermedi 4 sene bitecek bir oğlum var yasim 25.bende çok mutluyum allaha sukur herhalde en macera li bizimkisi
canım benim boyumda uzun oldugu için elbise diz üstü tabi ben alışıgım daha önce bankada calışırken yaz kış elbise takılırdım çok seviyorum cünkü alışmışım ama eşim miniyi yasaklıyo bunda tayt corap yapıyom tabi burda herkes bööööö bakıyooo gecen yemege götürdü giydimmm eşim dellendi dısarda giyme canım bida dedi halbuki elibiseimin altında botum vardı cok az yani diz yeri acıkta ondada tayt var nolcek yaniii ama gelde anlattt
kıssss seymaa bak gördünmü bunlar hiç unutmuyo heeeee
neyse canlarrr ben ayakta uyuyommm yarın görüşmek dilegiyleee siz devam edinnnn hepinizi cokkkk öptüm iyiki varsınız canlarrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?