2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

çok tesekkürler kusummmm sanada iyi geceler tatlı rüyalarrr

kızlar ben geldimmmmmmm nasılsınız bugün bende baya yoroldum öglen eşim kayınvaldem çarşıya gittik kayınvaldemler daire aldık ona gelin çeyizi gibi eşya düzüyoruz :90:halı perde vs gezdik yorolduk baya bi uyumadan önce girip bakim dedim akşam eve geç geldik kayınvaldemlerdeydik sohbet güzel geçmiş yine kızlar geçmişe baktımda:13:

hoşgeldin canım bende tam cıkıyodum umarım iyisindir kusum hayırlı geceelr tatlı rüyalarrr

yeni gelen arkdaşlar aramıza hoşgeldiniz topik gün geçtikçe kalabalıklaşıyor umarım güzel vakit geçiririz:13:

yazdıklarım silindi anlaminda dedim arkadaslar telden yazıyor yuzden yetismiyor ben siliniyor yollmıyor bu telden

ayy kızlar simdide sadece begenmedim butonu gelmişşşş aslında tamamen kaldırsalar ne güzel olurrrrrr

canımcım hazır uykumuz:18: gelmişken bizde çıkalım kimsecikler kalmamış zaten görüşmek üzere tatlı rüyalar

evli arkadaşlarım size sorum olucak nişanlılık dönemimi daha iyi evlilik mi 8 ay sonra ben de evlenicem sanki stres başladı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…