2009 ekim anneleri hastane cantaniza neler koydunuz?

TDEMEZUN

CANIM OGLUM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
15.988
46
408
İstanbul
Kizlar zaman yaklasiyor bebek odalari hastane cantalari hersey hazirlaniyor..Ben yavas yavas hazirlamaya basladim cantami size neler koydugumu yazayim sizde koyduklarinizi yazinki unuttugumuz seyler varsa hatirlayalim...a.s

benim koyduklarim ve koyacaklarim simdilik bunlar...

3 tane tulum
1 kucuk pijama takimi
4-5 tane citcitli uzun kollu badi
2 tane citcitli kisa kollu badi
4 agiz silme mendili
4 corap

konulacaklar 1 hastane cikisi takimi 1 battaniye 1 emzik 1 biberon

biberon emzik gibi seylere hastanede ihtiyac olacagini sanmiyorum zaten 3 gun kaliniyor..ama yinede koyucam sanirim..sonrada kendim icin biseyler koyucam simdilik sunlari koydum:

1 pijama takimi
havlu
tarak
toka
1 dis fircasi ve dis macunu
fotograf makinasi
kagit mendil
ped

konulacaklar 2 pijama takimi, 6 kilot ,hastane terligi ,sampuan,kirli camasir poseti ve hastaneden cikarken giyilecek kiyafetler...

Son düzenleme:
ben tecrubeli annelerden tavsiyeler topiginde okumustum birisinin basina gelmis hastanede iyi ki almisim falan diyordu .kreme gerek yok sogani kesin ortadan iyice surun gogsunuze diyorlar ama hastaneye sogan tasimakta olmaz herhaldekaydirigubbakcemile3
himm birde aklima geldi ben su nar suyu olayini deneyecegim o yuzden hastane cantama bir tane nar koyacagim kaydirigubbakcemile3

tamam canim saol..aklima geldi ama hastane cantasina koysammi koymasammi karar verememistim..3 gunde yara olurmuki hemen:uhm:

iyi canim dene o zaman bebegin narin tadina erken bakmis olacak ama olsun:roflol:

Bir yarışma yapılsa ben 2009 yılı kaplumbağa ekim annesi seçileceğim. Daha çantanın Ç si bile hazır değil. Zaten huyumdu herzman yumurta kapıya dayanmadan ben yerimden kalkmıyorum -tatlicadiarzu-
Ama listem hazır... Sizinle paylaşabilirim a.s.

v Pürel (gelen giden ellerin temiz olması gerekiyor)
v Kolonya, Islak Mendil, sabun
v Gecelik, Sabahlık, lizöz
v Yelpaze
v Kalın çorap, İç çamaşırı, lif
v Ped
v 3 takım hastane çıkışı
v Ağız silme ve omuz mendilleri
v Bebek bezi
v Pişik önleyici krem
v Göğüs pedi
v Loğusa kurdelesi
v Terlik
v Makyaj çantası
v Emzirme sutyeni
v diş fırçası, diş macunu, tarak, küçük bir ayna,toka, nemlendirici gibi kişisel bakım ürünleri
v kirli çamaşırları koyabileceniz poşet torba tarzı bir şey
v 2 adet yumuşak küçük havlu
v bebeği örtmek için tülbent
v Yedek eldiven
v süt pompası
v havlu peçete
v baby kolonya
v telefon şarj aleti

canim kolonya islak mendil deodorant gibi seylerin kokusundan bebek rahtsiz oluyormus onerilmiyor yaninda bulundurulmasi....

green olive cim cantan hazir olmasada listen hazir onemli olanda neler koyacagini bilmek zaten hazirlamak kolay 1 gunde halledersin...

green olive purel yazmissin ..su el icin dezenfekte sabunu dimi.guzel fikirde gelenlere dur once sunu eline surmu diyecegiz ?? :)ayip olmaz mi yaa

canim kolonya islak mendil deodorant gibi seylerin kokusundan bebek rahtsiz oluyormus onerilmiyor yaninda bulundurulmasi....

Ya ben gelenler için en çok tedirgin oluyorum. Mesela hastanenin merdivenlere tutunup gelecekler yada asansörün tuşlarına dokunacaklar sonrada gelip bebeği ellemeye kalkacaklar. Bende onları döveceğim sonra -tatlicadiarzu-
Kimseyede git önce ellerini yıka denmez
O yüzden evdede bol bol bulundurmak istiyorum. Ya ne insanlar var tuvalete girip ellerini yıkamıyorlar düşündükçe çıldırıyorum...

yaa kısslar şimdi bu hemşireler çocuğa doğunca ne giydircek . ıçerden dışarı doğru bi sayarmısınız bana. Hastane çıkışlarında başka başka parçalar oluyo da, kafam karıştı benim kafamçokkarıştı

green olive purel yazmissin ..su el icin dezenfekte sabunu dimi.guzel fikirde gelenlere dur once sunu eline surmu diyecegiz ?? :)ayip olmaz mi yaa

valla bunu bende dusundum koysam iyi olur ama nasil derim once elini dezenfekte et diye alinir insanlar...gerci dusunceli olanda ellemez yeni dogmus bebegi ama..ben kimsenin bebegini ellemezdim mesela icimden cok sevmek gelse bile mikrop kapmasin diye dokunmazdim...

canim hastanede bez lazim olmuyor sanirim kendileri bezliyor hastanenin bezleriyle..sonra citcitli badi tulum eldiven corap ve beresi olmasi lazim ustunde yelekte giydirebilirsin sicak olursa birde battaniye olmasi lazim...

yok canım pürel sabun değil. Su kullanmadan dezenfekte eden bişey. Eczanede bulabilirsin. Marketlerdede var. Şimdi başka markalarda çıkardı aynısından. Ama pürel en kalitelisi
bak burda ayrıntılı anlatılmış ürün.
Pürel mi nasıl bir şey? / Kozmetik / Milliyet Blog

a.s.

aynen canim bunlari bende dusunuyorum aslinda ellememeleri lazim tabi...ama dusuncesiz oluyor bazilari elliyor iste..nasil diyeceksin peki ellerinizi dezenfekte edin diye??

kaydirigubbakcemile3 yaa ben de böyle düşüncelere kapılıyorum ama sonra aklımdan kovmaya çalışıyorum. Ben normalde çok gerginimdir, kimsenin yaptığı işi beğenmem, bırak yabancıları anneme kardeşlerime falan bile dünyayı dar edeceğimi düşünüyorum. O yüzden kendime söz verdim bebek doğduktan sonra 10 gün kadar kimseye şunu şööle yapma demicem. Olabilir dicem, derin nefes alcam. Tabii çıldırmassam -tatlicadiarzu-

:roflol::roflol:
bence dayanamazsin sen dersin kesinsırnaşık şey

canim hastanede bez lazim olmuyor sanirim kendileri bezliyor hastanenin bezleriyle..sonra citcitli badi tulum eldiven corap ve beresi olmasi lazim ustunde yelekte giydirebilirsin sicak olursa birde battaniye olmasi lazim...

Banimde hayalimde bööle bişey var ama benim aldığım hastane çıkışının birinde o çıtçıtlı badininde altına giydirilcek gibi beyaz penyeden önü açık bi iç zıbın var. O nolcek acaba. Öbür hastane çıkışlarında yok da acaba onlar için de alsam 1er tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…