Banimde hayalimde bööle bişey var ama benim aldığım hastane çıkışının birinde o çıtçıtlı badininde altına giydirilcek gibi beyaz penyeden önü açık bi iç zıbın var. O nolcek acaba. Öbür hastane çıkışlarında yok da acaba onlar için de alsam 1er tane
yok canım pürel sabun değil. Su kullanmadan dezenfekte eden bişey. Eczanede bulabilirsin. Marketlerdede var. Şimdi başka markalarda çıkardı aynısından. Ama pürel en kalitelisi
bak burda ayrıntılı anlatılmış ürün.
Pürel mi nasıl bir şey? / Kozmetik / Milliyet Blog
a.s.
Bir yarışma yapılsa ben 2009 yılı kaplumbağa ekim annesi seçileceğim. Daha çantanın Ç si bile hazır değil. Zaten huyumdu herzman yumurta kapıya dayanmadan ben yerimden kalkmıyorum -tatlicadiarzu-
Ama listem hazır... Sizinle paylaşabilirim a.s.
v Pürel (gelen giden ellerin temiz olması gerekiyor)
v Kolonya, Islak Mendil, sabun
v Gecelik, Sabahlık, lizöz
v Yelpaze
v Kalın çorap, İç çamaşırı, lif
v Ped
v 3 takım hastane çıkışı
v Ağız silme ve omuz mendilleri
v Bebek bezi
v Pişik önleyici krem
v Göğüs pedi
v Loğusa kurdelesi
v Terlik
v Makyaj çantası
v Emzirme sutyeni
v diş fırçası, diş macunu, tarak, küçük bir ayna,toka, nemlendirici gibi kişisel bakım ürünleri
v kirli çamaşırları koyabileceniz poşet torba tarzı bir şey
v 2 adet yumuşak küçük havlu
v bebeği örtmek için tülbent
v Yedek eldiven
v süt pompası
v havlu peçete
v baby kolonya
v telefon şarj aleti[/QUOTE
yasakkelime cnm ben varım yılın kaplumbağa annesi olarak :) çantasını bırak,daha alışveriş yapmadım delikafadulden ama inşallah bu haftasonu yapıp,çantamı hazırlayacağım hızlı bir şekilde.Liste için teşekkürler :)
bende hazırladım çantamıyerimseniben
kendim için;
2 gecelik
1 pijama takımı
1 hırka
2 çorap
iç çamaşırı
toka taç
makjaj çantası
emzirme sütyeni
havlu
terlik
göğüsucu için kremmmi
hastaneden çıkarken giyinmek için elbise
ped
yedek telefon şarj çihazı
kimlik ve evlilik cüzdanı..............
bebek için;
2 hastane çıkışı
penye battaniye
1 tulum takımı
2 çıtçıtlı badi
2 ayaklı pantalon
ıslak mendil
bez
biberon
emzik
5 tane ağız silme mendili
3-4 tane de boş poşet koydum...kirlileri koymak içinnnn
bu kadar aklıma geldikçede çantaya ekliorum zaten eksikler...
anladim canim benim evimden eksik olmaz sivi sabunun yaaninda onuda koydum.kokusu cok hosuma gidiyor.hollandada cok yaygin kullanimi.
aklima fikir geldi biz bebegi ellemeden once elimize sureriz eslerimize de soyleriz ee artik bizi gorende anlar baskalarina da soylemeye gerek kalmaz herhalde:)
lallll canim yeni dogan bebegin altini islak bezle silmeyin diyorlar ilk 10 gun falan.uzman tvde izlemistim..
pamuk toplari varya onu islatin onunla silin diyordu .islak mendiller bebegin cildini tahrih edebiliyormus..
tesekkurler listeni paylastigin icin canim ne zaman hazirladin hepsi tammi cantada??yerlestirip bir kenara koydunmu yani??
evet canım hazır çantam ve oğluşumun odasının kapısının dibinde duuyor...ne olur ne olmaz diye geçen hafta hazırladım....
diş fırçası ve macununu yazmayı unutmuşum...bu yazdıklarımın hepsi çantamda var...hatta plastik kaşık ve çatalda koydum...canım bişeyler isterse eşim getirdiğinde yemek için:1rolleyes:
lallll canim yeni dogan bebegin altini islak bezle silmeyin diyorlar ilk 10 gun falan.uzman tvde izlemistim..
pamuk toplari varya onu islatin onunla silin diyordu .islak mendiller bebegin cildini tahrih edebiliyormus..
Gelenlere "ay canım bebeğin teni hassasmış çok doktorlar bu ilacı verdi. ellemeden önce bunu ellerinize sürün dedi "derim herhalde kaydirigubbakcemile3
hmm CADIARZUbunu ogrendigim iyi oldu ama 10 gun sonra silebiliriz islak mendille dimi???
aa ben havlu ve kirliler icin torbada koydum simdi nurefsanin yazisini okuyunca hatirladim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?