evet epey bi şeyler hazırlamışsınz arkadaşlar ben bile heyecanlandım 2 sene öncesine gittim :)
evet çantamda kullanmadan getiridiğim eşyelarım olmuştu benim de tabiki sezeryan oldum ama 1 gün sonra taburcu oldum ben o yüzden pek biye kullanmadım siz de hastanenize sorabilirsiniz kaç gün kalacağınızı
ben göğüspedi kulanmadım çünkü ilk günler zaten süt o kadar fazla gelmiyo(keşke hemen akmaya başlasa) zaten o pedleri hiiç kullanmadım hala duruyor göğüs ucunu nemli tuttuğu için yara yapıyor aventin delikli silikon göğüs koruyucuları var süt akınca içine doluyor hem ziyan olmuyo bebeğe vrebiliyorsunuz hem de havalı oluyoor
biberona falan da bence ihtiyaç yok bol bol emzireceksiniz mutlaka gelecektir
ben gecelik almıştım hiç giyinmedim pijama takımım yeterli oldu
çarşaf konusu geçmiş beek zaten kendi battaniyesinde uyuyor hiç biyere temas etmiyor kendiniz çok titizseniz alabilirsiniz ben gerek görmedim zaten doğumdan sonrada kendimi çok temiz hissetmedim açıkcası gelir gelmez vucudumun üstünü yıkadım sıcak sularla hem de sütüm gelmişit bol bol bu sayede
yanınıza üzüm hoşafı gibi şekerli hoşaflar alın şişeye doldurup hazırlayın su yerine için bolca sütün gelmesini kolaylaştıracaktır