bende kizima nazar boncugu alacagim battaniyesine falan takacagim:)
ben daha hiç bişey hazırlamadım çokmu tembelım ney
mehaycim pisik kremi sadece pisik oldugunda kullanilmaliymis, pisik olmadan kisik olmasin diye pisik kremi kullanilmazmis. kocam size emanet programinda bir babaya bebek bakim dersleri veriyorlardida orda duymustumkaydirigubbakcemile3
bende kizima nazar boncugu alacagim battaniyesine falan takacagim:)
Bende hazırlamadım canım henüz birşey yalnız değilsin merak etme:1no2:
kaynanamlar arap oldugu icin nazar boncuguna cok kiziyorlar batil inanc bunlar sen dua et ALLAH birak diorlar. bende inanmiyorum nazara karsi koruduguna ama boncugun seklini seviyorum
annem ceyizimdeki bohcalarin hepsine takmistida cikarttirmislardi.
kaynanamlar arap oldugu icin nazar boncuguna cok kiziyorlar batil inanc bunlar sen dua et ALLAH birak diorlar. bende inanmiyorum nazara karsi koruduguna ama boncugun seklini seviyorum
annem ceyizimdeki bohcalarin hepsine takmistida cikarttirmislardi.
Ya bişeyi merak ediyorum. Eşyalar çantaların içinde en az 1,5 ay bekleyecekler. Havasız kalma ya da tozlanma kötü kokma gibi şeyler olmazmı acaba. Ben birazda o yüzden acele etmiyorum hazırlanmakta.
Bu arada bebeğin poposunu ılık su ve pamuk ile sileceksek yanımızda su ısıtıcısı ve içinde pamuğu ıslatabilieceğimiz küçük bir kap ta almalıyız öyle değilmi...
birde nurefsancım
Ana rahmindeyken bebeğin cildinde oluşan, Polypeptid Amino Asit yapısında, protein, vitamin ve minerallerce zengin bir tabakadır. Bu tabaka yenidoğanın cildini dış etkilere karşı korurken, vücut ısısını düzenlemeye yardımcı olur. Belli bir süre sonra kendiliğinden kaybolan verniks tabakası, dış müdahalelerle zamanından önce yok olabilir. Bunu önlemenin en iyi yolu saf su ve pamuk gibi doğal yöntemlerle yapılan cilt temizliğidir
Demişsin. Bebeği acaba ne kadar süre pamukla temizlemeli. Yani ilk banyosunu ne zaman yapmalıyız. Ve ilk banyosunda sadece su mu kullanmalıyız ??? kafam çok karıştışimdi benim :uhm:
ay sağol nurefsancım. Bende silerim bebeğimi :1hug:
Bu arada az önce yeni doğum yapmış arkadaşımla konuştum. Kayınvalidesi bebeğin beşiğine sarımsak astırmış, ilk kakasınıda halının altına koymuş kaydirigubbakcemile3 nazardan koruyacakmış yahu kokar o oda fisfisfis
Ya bişeyi merak ediyorum. Eşyalar çantaların içinde en az 1,5 ay bekleyecekler. Havasız kalma ya da tozlanma kötü kokma gibi şeyler olmazmı acaba. Ben birazda o yüzden acele etmiyorum hazırlanmakta.
Bu arada bebeğin poposunu ılık su ve pamuk ile sileceksek yanımızda su ısıtıcısı ve içinde pamuğu ıslatabilieceğimiz küçük bir kap ta almalıyız öyle değilmi...
birde nurefsancım
Ana rahmindeyken bebeğin cildinde oluşan, Polypeptid Amino Asit yapısında, protein, vitamin ve minerallerce zengin bir tabakadır. Bu tabaka yenidoğanın cildini dış etkilere karşı korurken, vücut ısısını düzenlemeye yardımcı olur. Belli bir süre sonra kendiliğinden kaybolan verniks tabakası, dış müdahalelerle zamanından önce yok olabilir. Bunu önlemenin en iyi yolu saf su ve pamuk gibi doğal yöntemlerle yapılan cilt temizliğidir
Demişsin. Bebeği acaba ne kadar süre pamukla temizlemeli. Yani ilk banyosunu ne zaman yapmalıyız. Ve ilk banyosunda sadece su mu kullanmalıyız ??? kafam çok karıştışimdi benim :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?