2009 ekim anneleri hastane cantaniza neler koydunuz?

kaydirigubbakcemile3
bezını aldınsa tamamdır yeter kaydirigubbakcemile3
saka bı yana bence artık basla benım bı bayram temızlıgım kaldı onuda kadın tutucam bır gunde bıter zemuszemus

ayy benim daha hiçbirşeyim hazır değil yaw.. herkes bitirmiş gibi işlerini, valla okudukça moralim bozuldu, ben nasıl yetiştiricem, az da zaman kaldı (

cnm sıkma canını,2 günlük iş hepsi,bende acele etmiodum ama baktım herkes hazırlıo artık çantasını,bir gün alışverişe çıktım ertesi günde yıkadım ütüledim yerleştirdim ve hepsi bitti. :lepi: sende kısa sürede bitirirsn merk etme

sağolun şekerler moral verdiniz, h.sonu annem geliyor artık onunla 1 haftada toparlarız inşallah herşeyi. gündüz işteyim, gece de canım birşey yapmak istemiyo benim yaa, yoruluyorum hemen.

sağolun şekerler moral verdiniz, h.sonu annem geliyor artık onunla 1 haftada toparlarız inşallah herşeyi. gündüz işteyim, gece de canım birşey yapmak istemiyo benim yaa, yoruluyorum hemen.

bende senle aynı durumdayım canım. aldım bişeyler ama dha çok eksik var. üstelik evde de tadilat falan yaptırıcam ondan sonra da temizlik.. nasıl olcak bilmiyorum.hala çalışıyorum. benim bebiş in de olabildiğince geç gelmesi gerekiyor anlıycan..

bende hiç bişey hazırlamadım daha hazırlanmak için heveslenıyorum ama daha odada yapılacak tadılatlar var artık bı adım atıp halletmem lazım.

ayy bende yarın hepiciğini hazırlayacağım neme lazım benim oğlan durmaz içerde doğmaya falan kalkarr bide rezil olmayalım aman amannn amannnnnnn sağlıcakla gelsin kuzularr eylül anneleri ağustosta doğurmuştu ekim anneleri olarak eylülde doğururuz diye korkuyorummm çook

saglıcakla vaktınde gelırler ınsallah :Saruboceq:
sımdılık hıc fire vermedık sonuna kadarda boyle devam eder ınsallah :Saruboceq:

bence bircogumuz eylulde dguracak zaten canim.....a.s

ilk ekim bebegi dogdunu daha yeni okudum ve hemen cantami hazirlamaya basladim.
Baya stresse girdim ama nerdeyse hersey hazir gibi.

kızlar birşey merak ediyorum bu havlu koyduk falan diye yazılıyo banyo havlusu mu koydunuz

kızlar göbek bezi yada bağı gibi bişey duydunuz mu gördünüz mü aldınız mı:)..
başka bi topikte okudum böle bişey varmış sanırım. bebeğin göbeğine sarılıyomuş hatta tülbent bezinden yapanlar var...

evet eskıden yapılıyormus annem bana nede yaptı ama 1ay once gorumcemın dogumunda gordumkı hastahanede sterıl bez kullanıyorlar gerek kalmıyor ama ben yınede cantama koydum yerimseniben

benim dogum yapicagim hastanede istemiyorlar göbek bagi, artik kullanilmiyormus. Ilk kizimda almistim ben Nukdan bir geöbek bagi. O zaman steril bez sariliyordu. Bu sene tanidigim birisi dogum yapti artik o bezde sarilmiyormus. Ne kadar islak kalirsa o kadar gec düsüyormus, ondan temizlenip ögle acik kaliyor artik.

bez sarılmıyo ama gobek bagının bakımından sonra beze yapısmasın dıye ustune egretı sterıl bez koyuluyor şutarafagitti

ben ilk bebişte almıştım, chicconunkini, ama hiç kullanmadım, gerek olmadı.

benim aldigim hastane cikisinin icinden cikti.ama kullanicami sanmiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…