- 15 Şubat 2009
- 3.941
- 1.889
- 723
aa bak bebek bezini aldım ben, bi o tamam. (onu da yaklaşık 4 saat önce aldım ama olsun) valla çantayı bırak daha evim bile dandini, badana olacak, tamiratlar var, bebişe aldıklarımsa paketlerinde duruyorlar. daha da birsürü alınacak şey var. mümkün olduğunca geç doğurmam lazım benim kızlar, kendimi sıksam işe yararmı ki? :)
ayy benim daha hiçbirşeyim hazır değil yaw.. herkes bitirmiş gibi işlerini, valla okudukça moralim bozuldu, ben nasıl yetiştiricem, az da zaman kaldı(
sağolun şekerler moral verdiniz, h.sonu annem geliyor artık onunla 1 haftada toparlarız inşallah herşeyi. gündüz işteyim, gece de canım birşey yapmak istemiyo benim yaa, yoruluyorum hemen.
ayy bende yarın hepiciğini hazırlayacağım neme lazım benim oğlan durmaz içerde doğmaya falan kalkarr bide rezil olmayalım aman amannn amannnnnnn sağlıcakla gelsin kuzularr eylül anneleri ağustosta doğurmuştu ekim anneleri olarak eylülde doğururuz diye korkuyorummm çook
ayy bende yarın hepiciğini hazırlayacağım neme lazım benim oğlan durmaz içerde doğmaya falan kalkarr bide rezil olmayalım aman amannn amannnnnnn sağlıcakla gelsin kuzularr eylül anneleri ağustosta doğurmuştu ekim anneleri olarak eylülde doğururuz diye korkuyorummm çook
bence bircogumuz eylulde dguracak zaten canim.....a.s
kızlar birşey merak ediyorum bu havlu koyduk falan diye yazılıyo banyo havlusu mu koydunuz
kızlar göbek bezi yada bağı gibi bişey duydunuz mu gördünüz mü aldınız mı:)..
başka bi topikte okudum böle bişey varmış sanırım. bebeğin göbeğine sarılıyomuş hatta tülbent bezinden yapanlar var...
başka bi topikte okudum böle bişey varmış sanırım. bebeğin göbeğine sarılıyomuş hatta tülbent bezinden yapanlar var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?