2009 ekim anneleri hastane cantaniza neler koydunuz?

annem bana bebekken yapmıs göbek bağı ben de kullanırsam kendi göbek bağımı kullanacam tosunuma:)))zemuszemus

valla ben kendime çarşaf takımı koydum ve meleğimede benimkinden takım 1 adet çarşaf koydumm hemüde mor dantelli kokoşşşşşşşşşş kaydirigubbakcemile3

göbek bağı gereksiz dediler bana almadımm kullanılmıyo dediler ne kadar açık kalırsa o kadar çabuk kuruyup düşüyormuşş

gizem senin dogum odani cok merak ediyorum gercekten. Her yer süslü olucak herhalde. Nazarlik al bol bol yanina.

Merhaba bilgiler gerçekten çok yararlı benim de aklımdayken bir bilgide benden olsun özellikle sezeryan yapacak arkadaşlar 2-3 gün hastanede olacaklarından sürekli soğuk su içmek istiyorlarmış ama içmemek yani soğuk içmemek lazım mış bir arkadaşımdan duydum sütü tamamen kestiğinden dolayı mümkünse hastaneye komposto türü şeyler götürmek harareti giderir ve daha yararlı diye düşünüyorum:sm_cool:

ewet bizde hastane çantamızı hazırladık..
kendim için:
gecelik ve sabahlık 1 adet
pijama takım 2 adet
terlik 1 adet
hamile külodu 2 adet
emzirme atleti 1 adet
çorap 3 çift
patik 1 çift
lohusa tacı 1 adet
süt pompası 1 adet
silikon göğüs ucu 1 adet
havlu 1 adet
kağıt havlu 1 adet
tuvalet kağıdı 1 adet
göğüs ucu kremi 1 adet
hasta bezi 1 pkt
orkid 1 pkt
kolonya 1 adet
makyaj malz. 1 adet
ayna 1 adet
göğüs pedi 1 adet
sabun 1 adet
poşet 2 adet
fotoğraf makinesi 1 adet
diş macunu ve fırçası 1 adet
tel. şarj cihazı 1 adet

bebiş için:
hastane çıkışı 2 adet
zıbın takımı 1 adet
battaniye 2 adet
bebek bezi 10 adet
burun aspiratörü 1 adet
ıslak mendil 1 pkt
biberon 1 adet
emzik 1 adet
puset 1 adet
ağız silme mendili 4 adet

şimdilik bunlar var hastane çantamda....
birde hastanede dağıtmak için süslü çikolata götürücem

Son düzenleme:
yazın yazın kızlar bende sizden kopya çekeyim akşama bende hazırlıcam inş.. bir türlü vakit gelmiyoki

pisik kremide alsan iyi olur, lazim olabilir

kızlar bende çantamı hazırladım kendim için;

pijama takımı 1 adet
külot 2 adet
atlet 1 adet
emzirme sütyeni 1 adet
göğüs pedi 3 çift
çorap 1 adet
terlik 1 adet
mavi kurdelam
peçete 1 paket
kağıt havlu 1 paket
ped 1 paket
diş macunum
diş fırçam
makyaj malz.
el aynası
foto.makinası
soğan koydum birde :kedi:kaydirigubbakcemile3(komşumdan duydum memişlerin yara olmasını önlüyomuş sürünce)kaydirigubbakcemile3

BEBİŞİM İÇİN;

2 takım hastane çıkısı
1 adet battaniye
2 adet bebek bezi (fazla koymadım hastanemiz veriyor çünkü)
2 adet ağız mendili
1 paket ıslak mendil
pişik kremi
1 adet fazladan içlik zıbın
1 adet tülbent yüzünü örtmek için

şimdilik bu kadar daha aklıma gelirse koyarım :ecrin_bebek:

ben de bitirdim cantalarımız cok şükür canatalrımızı diyorum çünkü bir tanesine sığmadı 2 ayrı canta yaptım biri olusuma biri bana..eksiğim kalmadı sanırım herbişeyi koydum zemuszemus

kızlar bende bebişimin hastane çantasını sonunda hazırladım..bayramda izmire gidicem nolur nolmaz diye alıcam yanıma ama buradaki hastaneme sormadım ne alıyim almiyim diye..neyse bayramdan sonra gelince sorarım artık..doğurmazsam oralarda tabi kaydirigubbakcemile3
10 tane bebek bezi
2 tane hastane çıkışı
1 tane pijama takımı
2 tane uzun kollu body
2 tane eldiven
1 tane tulum takım
1 tane ayaklı pijama altı
3 tane çorap
1 tane patik
1 tane örgü battaniye
3 tane ağız mendili
1 tane emzik ve biberon
1 tane sebamed pişik kremi
1 tane dalin ıslak mendil
1 tane burun aspiratörü

şimdilik bunlar oto koltuğu kaldı..birde hastaneye sorayımmı çarşaf koymak için birde mama..yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim valla..listeyi sayenizde oluşturdum..eksik veya fazla varsa söyleyin lütfen..

emzik ve biberon u hemen alcak mı bebekler.bn koymadım cunku ??? bı hasta bezı koyun kızlar lazım oluyomus ne olur ne olmaz....

ay ben emzik almadim ya :ecrin_bebek: unutmusum

Biberon, mama falan bende almiyorum. Satinda almadim. Sadece emzirmek nasip olur, bir problem cikarsa sonradan alir esim.

kızlar ben kendim için çantaya yastık kılıfıyla çarşafta koydumyerimseniben

bebek için de koyayım değil mi? bi tane ekstra bebek çarşafım var onu koyarım...
sağol greencim kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…