2009 Ekim Anneleri 'nden İzmir 'de oturanlar

Ben göbek alti külotlardan aldim kendime ben onlar ile rahat ediyorum. Havva zaten sicak bide böyle göbek üstüne geldimi hic rahat edemiyorum. Ben en son 19 Liraya 5li paket aldim Mothercare `den.

Emzirme sütyenleride ben ilk hamileligimde bir kac tane almistim. Sadece Marks and Spencerden aldiklarimda cok rahat ettim. Baska markalardanda almistim 2 tane ama onlar Pamuklu kumas degildi hic rahat olmadi. Marks and Spencer ´de 2 li takim 60 Lira ama cok kaliteli. Benim ilk kizimdan kalanlari gene kullancam hic bozulmadi.
 
kizlar nasil gidiyor. Sicaklarda zor geciyor mi günleriniz? Ben daha hic baska bir hazirlik yapmadim. Bebek yatagi sildim o kadar. Uyku seti daha yikancak. Kisliklar daha hala cikmadi ya. Onlarda ciksa bir kac giyisi alsam iyi olucak.

Green Olive senin yatak geldi mi? Memnun kaldin mi?

Gizem sen ne yaptin aldin mi yatak?

Benim besik daha hala terzide bekliyor. Kumas yetmemis birdaha Kemeraltina inmem gerekiyor bu sicakta.:umursamaz:
 
yanıyor hemde nasıl yanıyor devamlı gir çık yıkan valla neysemm

selinacımm şekerimm benim oda hazır yatak odama koyacağım beşik bile hazır ama hala döşemedim paketlerde duruyolar nasipse bayrama yapmayı düşünüyorumm allahın izniyle ayy ne güzel telaş bunlar yaww
 
hepimize kolay gelsin valla bu sicaklarda.

Gizemcim ne güzel seninde hazirliklar tamam sayilir yani. Evet güzel telaslar ama baya yorucu geliyor suan bana hersey. Bide bu ay cok Kilo aldim birden. Ayni ilk hamileligimde gibi oldu. Ilk aylar az aldim ve son 3 ay acayip kilo almistim, simdide bu ay ögle bir kilo aldim ki lmaz:. Korkuyorum valla son 2 ayda böyle alirsam yandim ben. Zaten sicaktan ayaklarim sisdi.
 
aman dikkatli ol şekerimmm olabildiğince ayaklarının şişmesii baya rahatsız edici bir durum bendce
 
ya artik cok dikkat ediyorum gercekten yediklerime. Meyveyi bile az az yiyorum. Doktor cok kizdi bana.

Dün Kemeraltina gittim. Penye battaniye aldim. Bebek küvet icine böyle minderler var ondan aldim.

Ay magzalarda daha hala yazliklar satiliyor sinir geldi valla üstüme. Ne zaman gelicek bu kisliklar anlamadim.

Bebek sekerlerinde örneklerini hazirladim oturup onlari bitirmem gerekiyor daha. Bebek yataginin uyku seti yikandi o takilcak.


Green olive senin yatak geldi mi? Merak ettim.
 
bende daha yerlesştirmedimm hiç bir şeyini ama mina bebeğe bak orda vardı bugün ben baktımm çünkü baya kıyafet türü var mina bebede hatta müthiş şeyler var bide nakitte indirim yapıyolarrr bilginiz olsun kıslarrrrr
 
ay kizlar benim daha ne cantam hazir ne giyisiler ya. Cok stresse girdim. Ilk kizim erken gelince bundada ögle birsey olabilir diye korkum var.

Green olive, benim yatak takimim yanlis cikti. Bir kenarlik kisa cikti aradim Cilegi artik fabrikadan yenisi gelicekmis onu bekliyorum.
 
selam kızlarr opuyorumnanaktan
benim yatakta dolapta geldi. çok şükür sorunsuzlar. yerleştridim odasını.
babasıyla odasınıda çok tatlı bir mavi renge boyadık. uyku setimizi serdik eşyalarını yıkayıp ütülemiştim dolabına yerleştirdim. Perdesini değiştirmek istiyorum şimdide. Bi perde ile kapı süsümüz kaldı. Onu asmıyorum çünkü çocukların çok dikkatini çekiyor zarar gelecek die çok korkuyorum. Onlarıda asınca resimlerini çeker gönderirim sizede :))
Doğum çantasınada sadece bebeğin giysilerini koydum. Diğerleri için uyuşuklanıyorum hala :umursamaz:
Bu arada bugün gecelik sabahlık takımlarımıda aldm. hemde %50 indirim varmış tanesi 40 tl ye geldi. 2 takım aldım. Bi görsen nasıl süslü şeyler :asigim: Markası cossy by aqua
Cossy By Aqua
Ben manisada seçkin bir gecelik mağazasından aldım ama üretim yeri izmirdeymiş. Almadıysanız sitesini bir inceleyin derim. Öyle muhteşem modeller varki seçim yapadım. Giydiğim her modeli alasım geldi.
Ha bu arada kızlar korse de aldım. Doğumdan sonra göbeğin hemen toparlanması için korse şartmış. Sizde alın mutlaka
birde magic formun 2 tane emzirme sütyenini aldım. marks & spancerin modeli gibiydi tam açılanlardan. 2. ürüde %40 indirim yapıyorlardı ikisi 49 tl ye geldi. marks & spancerda 60 tl idi 2 tanesi.
İşte bendeki gelişmeler böyle. Bugünn baya karlı alışverişler yaptım. :lepi: Şuanda manisada annemdeyim evime geri dönünce geceliklerimin resimlerini göndereceğim size opuyorumnanaktan

Hepinizi çok öpüyorummmm....opuyorumnanaktan
 
ay bende bugün alsiverise ciktim. Benimki pek hesapli olmadi. Zuhal giyime gittim.
2 tane emzirme sütyenli atlet aldim ama cok rahat. Sonra bebek icin Body ve patikli alt aldim. Birtane dogum sonrasi korse aldim bende. Lazim olucakmi bilmiyorum gercekten ama kadin iyi oluyor dedi aldim valla. Bebek icin 2 tane patik aldim birde.

Benim geceliklerde Cossy `den canim. Gercektende cok hos modelleri var. Ama ben indirimli almamistim :kedi: Ben onlari baya önce aldim yaz öncesi. 2 tane gecelik, 1 pijama, birtanede sabahlik. Sen ne renk aldin? Ben aslinda pembe istiyordum ama yoktu krem rengi aldim. Benimkide cok süslü sik birsey.

Birde kullan at kilotlardan aldim bir paket hastanede rahat oluyor kirlendigi zaman atiyorsun.

Bendende bu kadar suan. Aslinda benim esyalarim bitti artik. Sadece bebek icin birkac giyisi lazim onun disinda hersey tamam gibi.

Ben odamdan daha resim gösteremicem cünkü baya beklicem herhalde.
 
Bebişin güle güle giysin cicilerini inşallah :)
ızmirde Cossy nin mağazası nerde canım bundan sonra takip ederim daha önce duymamıştım ben. Hatta fabrika satış mağazası varmı onuda öğreneceğim. Ben 1 tane krem rengi gecelik sabahlık, 1 tane mavi renk gecelik sabahlık aldım. Pijama almadım çünkü denedim içine giremiyorum göbeğim yüzünden. Ama doğumdan sonra göbek gidecek o zaamanda üzerimden düşer die düşündüm. Gecelik daha garanti benim için. o yüzden Pijamayı doğumdan sonraya bıraktım. Bu arada sen kaça aldın merak ettim
Kullan at iç çamaşırı hiç denemedim nasıl sence kullanışlımı? Bide pamuklumu acaba yapısı yani sağlklı olurmu ? Bana biraz bilgi verebilirmisin cnm
Bu arada umarım fazla gecikmez odanız. ınsan biran önce yerleşmek isityor dimi. Sanki herşey havada kalıyormuş gibi geliyor. Sen sık sık ara sıkıştır yine de çileği...işe yarıyor inan bana kaydirigubbakcemile5
 
Benim aldigim yer MC Donald`nin karsi sokagina giriyorsun Carsida. Hemen sol tarafta bir camasirci. Ya ben pek uyguna almadim 70 di galiba fiyati geceligin. Yeni sezon mali, Sabahlik ne kadardi bilmiyorum. Birtane indirim mallerdan begendim oda 20 Liraydi. Ben aslinda birtanede pembe istiyordum kizim olucak diye, ama pahali olan modelli krem olarak begendim, ucuz olanida pembe istiyordum ama sadece kremi kalmis ellerinde. Ondan iki takimimda krem oldu. Dogudman sonra zaten kendimde bembeyaz oluyorum artik bilmiyorum yakiscak mi bana. Ama cok güzel bir takim resim cekip gösteririm zamanim olunca.

Kullan at camasirlari ben ilk dogumdada kullandim rahat oldu o zaman Jokerden almistim. Bu seker Zuhal giyimde Chez Elle diye bir markadan aldim. 3 tane bir pakete satiliyor fiyati 7 Liraydi galiba. Ürün 80% viskos, 20 Polyester. Zuhal giyimin sayfasina bak bence orda vardir. Hastanede kirli kilotlarini atiyorsun.
 
eheu eheu ben bu geceliği sabahlığıyla takım olarak denedim. Kolları dantelden sabahlığı vardı. kendimi türkan şorayın filmlerinde gibi hissettim zemuszemus kaydirigubbakcemile3
Anneminde yardımlarıyla başka modellerde karar kıldık.
Pijamanda muhteşem görünüyor tatlımm... Ohhh sağlıklı günlerde giyeriz inşallahh... Doğum sonrası kokoş kokoş zemuszemus insana kendini iyi hissettiyryor böyle şeyler kaydirigubbakcemile5
Bende az önce yeni bir kitaba başladım Ayşe Kulinin veda adlı kitabı. Gidip okuyayım hemen bitsin heyecanındayım
çok öpüyorum ii gecelerrrr... sengözlerimebaksanab
a.s.
 
ya ben de çok beğendim bu cosy gecelikleri. istanbuldaki bana yakın satış noktasını bulup gittim ama doğru düzgün birşey kalmamış, %30 indirim var dedi ama fiyatlar yine de çok uyguna gelmiyordu. her parça 80 civarı, acaba başka nereden bulabilirim ki?
 
benim bu ikisi gecelik pijama takimi eklemedim cünkü o böyle süslü degil evde kullanim icin aldim. Sabahligida ilk resimdekigecligin takimini aldim. Bilmiyorum bana böyle cok abarti gelmedi. Benim bu modeller hosuma gitti cünkü biraz bol bir kesim, baskalari cok üstüme yapisti hos durmaz diye düsündüm zaten kilolar var.

Cossy by Aquanin internet sitesi var ama galiba online satisi yoktu. Internetde hic baktin mi belki orda satan vardir. Ben Istanbulu pek bilmedigim icin bu konuda bir fikir veremicem.
 
internet sitesinde ne online satış var ne de istanbuldaki satış noktaları malesef. neyse biz de bulabildiklerimizle yetinicez artık. ama senin gecelikler gerçekten çok güzelmiş, güle güle giy selinacım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…