selam kızlarr opuyorumnanaktan
benim yatakta dolapta geldi. çok şükür sorunsuzlar. yerleştridim odasını.
babasıyla odasınıda çok tatlı bir mavi renge boyadık. uyku setimizi serdik eşyalarını yıkayıp ütülemiştim dolabına yerleştirdim. Perdesini değiştirmek istiyorum şimdide. Bi perde ile kapı süsümüz kaldı. Onu asmıyorum çünkü çocukların çok dikkatini çekiyor zarar gelecek die çok korkuyorum. Onlarıda asınca resimlerini çeker gönderirim sizede :))
Doğum çantasınada sadece bebeğin giysilerini koydum. Diğerleri için uyuşuklanıyorum hala :umursamaz:
Bu arada bugün gecelik sabahlık takımlarımıda aldm. hemde %50 indirim varmış tanesi 40 tl ye geldi. 2 takım aldım. Bi görsen nasıl süslü şeyler :asigim: Markası cossy by aqua
Cossy By Aqua
Ben manisada seçkin bir gecelik mağazasından aldım ama üretim yeri izmirdeymiş. Almadıysanız sitesini bir inceleyin derim. Öyle muhteşem modeller varki seçim yapadım. Giydiğim her modeli alasım geldi.
Ha bu arada kızlar korse de aldım. Doğumdan sonra göbeğin hemen toparlanması için korse şartmış. Sizde alın mutlaka
birde magic formun 2 tane emzirme sütyenini aldım. marks & spancerin modeli gibiydi tam açılanlardan. 2. ürüde %40 indirim yapıyorlardı ikisi 49 tl ye geldi. marks & spancerda 60 tl idi 2 tanesi.
İşte bendeki gelişmeler böyle. Bugünn baya karlı alışverişler yaptım. :lepi: Şuanda manisada annemdeyim evime geri dönünce geceliklerimin resimlerini göndereceğim size opuyorumnanaktan
Hepinizi çok öpüyorummmm....opuyorumnanaktan