2009 Ekim Anneleri 'nden İzmir 'de oturanlar

bende dışarı pek çıkmıyorum tatlım ne bilimm dolaşmasakta alsancakta bi kahvecide otursak paylaşsak ne bilim gğüzel olmaz mı

ya aslinda cok güzel olurdu bencede. Ama bende suan yatmam gerekiyor. Benim simdi oraya gelmem bile yorucu olur benim icin. Zor yürüyorum suan. Keske daha önce yapsaydik o zaman gelirdim bende.

selina cım selam bende kasım annesi olucam, bende kente gidiyorum, kent in fotorafçısı demişssin fiyatları nasıl?beki ben de düşünürün nette sayfası filan var mı?doktorun kim bu arada selamlar

bebek odalarına yazdım ama kimse görmedi. Kızlar sizkapı süsünün tülünün nasıl bağlanması gerektiğini biliyormusunuz. Yani o süsün altında tül nasıl birleştirilecek?? Dikilecek mi iplemi bağlanacak ? Yada nasıl olmalı
siz nasıl yaptınız ??

bende ayni seyi sordum benim aldigim yerde. Genelde cengeli igne ile tuturuluyor dedi bana. Bende simdi o büyük olanlardan ariyorum kücükler tasimaz belki diye. Ama bende daha almadim. Dün esime demistim celenk varda, acil birsey olsa onu tülle takicak birsey yok ellimde

tüllüde kapiya hediye paketi sariyormusun gibi bagliyorsun. istersen evde dene önceden sonra hastanede daha kolay olur senin icin. Veya bence esin denesin hastanede o ugrasin sen degil.

Son düzenleme:
green sen nasil oldun? Daha iyimisin? Ben daha hala toparlanamadim. Ayaga kaldigim an ya sanci giriyor yada asaga dogru asiri bir baski hissediyorum. Bende daha valizi hazirlamadim ya. Daha gecelikler yikancak. Nasil yapcam bilmiyorum. Bide büyük kizimda ateslendi bu gece krese gidemedi. Hersey üst üste geliyor bu aralar.

Canım kıyamam sana yaa... bendede aynı şeyler var ama dayanılamayacak kadar değil. Kızında hastalanmış çok geçmiş olsun. umarım hemen toparlar kendini... Çünkü senin daha fazla yük taşıyacak halin yok. Gecelikleri makinede yıkamıyorsun galiba ? Boşver at makinaya hassas yıka uğraşma onlarla.
Valize gelince Valizini çıkar uygun bir yere koy yanına da içine koyacağın eşyaların listesini iliştir. Kendini iyi hissettikçe içine 1 eşya at ve onu listeden sil. Ben bu şekilde 2 haftada tamamladım valizimi.
En önemlisi hiç biri için canını sıkma. Elbet hallolur işler. opuyorumnanaktan

gizem cok tesekkür ederim.

green valla cok moral verdin cok sagol. Evet kizim insallah cabuk iyilesir yoksa benim isim cok zor olucak. Oda ilgi istiyor ve yemek falan zor oluyor ayaga zor kalkiyorum cünkü.

Gecelikleri bende düsünüyordum ellde yikama program atim diye. Herhalde birsey olmaz deme? Dantel falan varya ondan. Valla yikansinda onlarda hazir olsun.

Valiz icin fikrin gercekten güzel. Evet ögle yaparim herhalde. Cok tesekkürler opuyorumnanaktan

geceliklerin yıkama talimatlarında 30 derecede makinada yıkanabilir diyor. Sen en hassas programda atarsın yinede. Evde küçük bir çocuk varken hakkaten zor işin. Allah yardımcın olsun. Yakınlarda annen yadasana yardıma gelebilecek birileri yokmu canım

yarin kayinvaldem gelicek bana. Kendi annem yurt disinda oturuyor ondan suan gelemiyor dogum icin gelicek kismetse. Bakalim konuscam yarin kayinvaldem ile ya o gelip kücük kizima bakar yada gündüzleri yanina alir. Hasta krese göndermek istemiyorum onuda

selina, green olive geçmiş olsun kızlar ikinize de.. dikkat edin, yorulmamaya çalışın. hayırlı vakitlerde gelsin kuzularınız inşallah. ben de 2-3 gundur fazla yordum kendimi ama bugun karar verdim daha dikkatli olmaya.. benim geceliklerim de dantelli, hassas programda yıkadım, 30 derecede, hiçbir sıkıntı çıkmadı. uğraşmayın bence elde.

Zaman yaklaştıkça şikayetlerimiz arttı. Şükürler olsun halimize bunu yaşamak için hayatını harcayan insanlar var. Umarım sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza. Ben artık iyice heyecanlanmaya başladım. Onu kucağıma alıp gözlerim yerinden fırlarcasına ona bakıp kalbimin gümbürtüsünü duyup kendimden geçmek istiyorum :asigim:

Kendinize çok dikkat edin kızlar yormayın artık kendinizi. Selinacım annenin uzakta olması kötü. ona en ihtiyacın olduğu zamanlar gerçekten...

Cashmircim sizin tayin durumunuz netleşti mi ??

evet canım buradayız 1 yıl daha neyse ki hihoyyyt yerleşeli eylül sonu 12 ay olacak düşün artık. zor olacaktı toparlanmak falan haliyle. ayrıca benim eşim izmir' li.. kızım hem memleketinde doğmuş olacak, hem de eşimin akrabaları sebebiyle gelen giden daha fazla olur. sevincimizi daha çok insanla paylaşabiliriz biz de böylelikle.. opuyorumnanaktan

Ayy harika olmuş kalmanız... dediğin gibi yanlız kalmayacak olmanız çok güzel, bebeğinin izmirde doğacak olmasıda güzel tesadüf olacak :) ama en güzeli bu halinle taşınmayacak olmanız. Taşınma psikolojisi insanı bitirir. çok zor bir olay çünkü.. Neyse yerleştirmişsindir bebeğin eşyalarını da rahat rahat.
çok sevindim senin adına
Hayırlısı olun tatlım a.s.

teşekkür ederim canım... evet planlasam seneler evvelden denk getiremezdim, izmir kızı olacak zeynepçiğim ne hoş opuyorumnanaktan yıkama, ütüleme bitti gibi, dolap hazır.. uyku setini açmadım henüz. dekorasyonla ilgili eksiklerimiz kaldı daha çok.. ama seneye illaki tayin var. sanırım çok yerleşmemeli kaydirigubbakcemile3 biraz yarım olacak yani ama sağlık olsun diyelim. dikkat et kendine ve kuzuna canım, yorma ikinizi de :ecrin_bebek::CüvCüv:

bu gece benim sacilarim tutdu gene. 15 dk bir sancim vardi. Ilac saatimde daha 2,5 saat vardi. Doktor ile görüstüm, ilac saatini kisaltik. Bugün devam ederse hastaneye gitmem gerekiyor. Insallah bir sey olmaz bebis daha beklesin istiyorum daha cok minicik. En son kontrolde daha 2.300 gr olmustu.

Çok geÇmııŞ olsun tatlımm dınlen bakalım ınŞ. BebıŞ bekler bıraz daha oyy kıyamam daha ufacık ama allahın ıznıyle saĞlıkla kucaĞına alırsın ınŞ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…