- 13 Haziran 2008
- 891
- 7
- 643
- 40
bebek arabasını kesinlikle cift yönlü öneriyorum kızlar .biz bu modeliln chicco olan modelini aldık.şimdi kocam istanbula dönünce internetten satısa cıkarıcak :dilcikar: hiç kullanıslı değil.bebeği arabaya oturtuosun karsıdan günes gelse gözleri yoruluo rüzgar esse olduu gibi yüzüne gelio.keske cift yönlü alsaydık dedik hep.ööle olsaydı hemen yönünü cevirirdik bebişim rahat ederdi.
süprizin mallari Minada olmasina gercekten cok sasirdim. Üzerinde Süpriz mi yaziyordu??? Kent Hastanede satiyor Süprizin süslerini ama fiyatlar ayni.
Ben Carsida Zuhal giyimden aldim Gecelikerimi. Oda MC Donald´nin karsi sokaktaydi galiba. Orda degilse o civarda olucak.
Ben minada 2 tane takim almistim penye bebek icin. Asil giyislerini sonradan Forumdan almayi düsünüyorum. Artik Kemeraltina o kadar cok gidemicem.
bende marks and spencerin emzirme sütyenini kullanmistim ve simdi onu gene kullanabilcem cünkü hic eskimedi. Cok rahat ve kullanisli bir sütyen. Baska markada almistim ama onlarda hic rahat edemedim ben. Ben gene ordan alicam, birde Emzirme atletler varmis bir tanidigim Kemeraltindan Zuhaldan almis, onlarda cok rahatmis. Ondanda 1-2 tane almaya düsünüyorum ama simdi daha degil. Simdiki gögüsünüze bakip almayin sakin sonra kücük gelir. Benim emzirirken 1 beden büyüdü.
kıslar benim ilk bebeğim. cahilliğime verin ama ben hiç bilmiyorum bu emzirme sütyenlerini. Ne farkı var diğerlerinden çok mu gerekli bişey
Valla ben C Cup kullaniyordum sonra emzirirken DD kullandim. Yani baya büyüdürler. Ama kisiden kisiyi degir tabiki. Ben emzirme sütyensiz kesin yapamazdim. Yukara kaydirirsan cok rahat bir sütyen olmasi gerekiyor yoksa gögüsün üstüne o baski yaparsa bence hem sen rahat edemesin hem sütün akisi icin pek iyi olmaz gibi geliyor bana. Cok pahali birsey alman gerekmiyor ki ucuzlarida var. Ve bence Emzirme büyük veya kücük önemli degil süt üretimi önemli sonuc olarak. Hastane icin emzirme caylardan alin kendize. Hem Humananin satiliyor bide Milupanin demleme caylari var. Bol bol su icin, eczanelerde Malt icecekleri satliyor süt yapici.
Ben o zaman Almanyadan Weleda diye bir markadan almistim. Cok isime yaradi, cok faydasini gördüm. Demleme seklinde aldim ben. Bu seferde Milupa almayi düsünüyorum, cünkü demleme bence daha faydali olur gibi geliyor bana. Humana oralet cayi gibi.
Sana birsey sorcaktim simdi resimleri gördümde o cit cit bodyler ne kadardi Banyoda? Ben onlari o gün görmedim orda. Kiz icin vardi 2 tane cesit onlarda cok inceydi almadim, ama senin aldiklarin cok güzel görünüyor. Acaba sonradan mi geldi diye düsündüm. Bende olmasa bu hafta birdaha oraya gidim bakim. O sapka mesela yoktu orda onlari tek tek mi aldin set olarak mi? Bide o üstlerde cok sikmis. Cok begendim.
Birsey degil canim. Gercekten cok hos seyler secmisin sende. Ben mutlaka bu hafta birdaha ugrucam ya kiz icin yoktu, yada sonradan degisik seyler geldi. Bu sezon erkekler sanki daha sansli giyim konusunda gibi geliyor bana. Baksana kizima daha birsey bulamadim :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?