2009 Ekim Anneleri 'nden İzmir 'de oturanlar

Çok haklısın canım. Bu benimde aklıma takılıyordu. Neyseki almadım henüz. Tavsiyen için çok teşekkür ediyorum...
Sevgilerimle a.s.

Kızlar dün özdilekteydim. Bebeğime 8 milyona banyo havlusu aldım. Yumuşacık oldukça kaliteli. Bilginiz olsun. Bornoz setleride vardı. 31 Milyona.

Ben Loya`ya gittim. O hamile bikiniler yani T-shirt olanlarin modeli hosuma gitmedi. Benim aldigim tam T-shirt seklinde, ordakiler sanki önüne bir önlük takmisin gibi duruyor. Normal bikini giysen daha sik olur bence. Ama fiyatlar acayip ucuzlamis 15 Lira dediler o Bikini icin.

Carsidan bide kendime bir pjama takimi aldim 35 Liraya. Onu bu sefer pembe sectim. Gecelikler almistim 2 tane onlar krem. Sabahlikta krem rengi.

Bebek icin daha nerdeyse hicbirsey almadim. Kisliklar ciksin artik almak istiyorum bende.

Green olive sende baya geziyorsun yani bu sicakta.

Bebek arabasi bencede cift yönlü daha iyi oluyor, benimkide cift yönlü.

Demek o bikini 15 e düşmüş şaşırdım... ıyiki almamışım. Bende normal bikini almıştım. Yanları geniş olan modellerden.

Bebek için bende henüz hiç birşey almadım. Ağustos eylül gibi almayı düşünüyorum. Ama fiyatları araştırdım. Ama alacağın markalar belli olunca nerde olursa olsun fiyat çok fazla değişmiyor.

Pijamalarım eksik şimdi. Onlarıda loyadan bakacağım hesaplı olduğu için. Tavisye edeceğiniz yerler varsa değerlendiririm :)))

Bu arada sürpriz dükkanının malları kemeraltında mina bebede gördüm. Hem daha ucuzaydı. 70 tl lik süsü minada 50 liraya, 50 tl lik kapı süsünü ise 28 tl ye gördüm orda
bilgilerinize :)

süprizin mallari Minada olmasina gercekten cok sasirdim. Üzerinde Süpriz mi yaziyordu??? Kent Hastanede satiyor Süprizin süslerini ama fiyatlar ayni.

Ben Carsida Zuhal giyimden aldim Gecelikerimi. Oda MC Donald´nin karsi sokaktaydi galiba. Orda degilse o civarda olucak.

Ben minada 2 tane takim almistim penye bebek icin. Asil giyislerini sonradan Forumdan almayi düsünüyorum. Artik Kemeraltina o kadar cok gidemicem.

Kızlar c.tesi banjoya gittim. ınanılmaz indirim vardı. 100 Tl ye 4-5 tane takım, battaniye, pantolon, ceket vs. aldım.
Bu arada Next Agora da da varmış dün akşam gördüm.
Emzirme sutyeninde de pek çok anne Marks & Spancer'ın sutyenlerini tavsiye ediyor. Akşam baktım gayet hoş fakat 60 tl çifti. Bana pahalı geldi ama almak isteyenlere fikir olsun diye söyledim

Son düzenleme:

paketlerin üzerinde sürpriz dükkanı yazıyordu. Zaten sürpriz dükkanının internet sitesinde görüp beğendiğim bir modeldi.

bende marks and spencerin emzirme sütyenini kullanmistim ve simdi onu gene kullanabilcem cünkü hic eskimedi. Cok rahat ve kullanisli bir sütyen. Baska markada almistim ama onlarda hic rahat edemedim ben. Ben gene ordan alicam, birde Emzirme atletler varmis bir tanidigim Kemeraltindan Zuhaldan almis, onlarda cok rahatmis. Ondanda 1-2 tane almaya düsünüyorum ama simdi daha degil. Simdiki gögüsünüze bakip almayin sakin sonra kücük gelir. Benim emzirirken 1 beden büyüdü.

kıslar benim ilk bebeğim. cahilliğime verin ama ben hiç bilmiyorum bu emzirme sütyenlerini. Ne farkı var diğerlerinden çok mu gerekli bişey

Sanırım son günlerde almak en mantıklısı.

kıslar benim ilk bebeğim. cahilliğime verin ama ben hiç bilmiyorum bu emzirme sütyenlerini. Ne farkı var diğerlerinden çok mu gerekli bişey

önden rahatça açılan bir model. Sütyeni komple sıyırıp açmadan emzirme kolaylığı sağlıyor. Benimde ilk bebeğim hiç kullanmadım ama kullananlar çok kullanışlı olduğunu söylüyor. Olmak zorundamı demişsin illa olması gerekmiyor bence.

Emzirme sütyenin yoksa herseferinde sütyenini arkadan acmak zorunda kalcaksin. Buda bence hic pratik degil. Hele bir yere gittigini düsünürsen. Bence mutlaka alinmali böyle birsey.

bence emzirme sütyeni olmalı gibime geliyo rahat bişi nbb marka aldım ben 20 lira gayet uygun kemeraltından

teşekkür ederim kızlar gerçekten pratik bişeymiş ama benimkiler halen eskisi gibi küçük işe yarayacak süt verecek olurlarsa her sütyenin altındanda çıkarabilirim zaman geçtikçe büyürmüki kaydirigubbakcemile3

Valla ben C Cup kullaniyordum sonra emzirirken DD kullandim. Yani baya büyüdürler. Ama kisiden kisiyi degir tabiki. Ben emzirme sütyensiz kesin yapamazdim. Yukara kaydirirsan cok rahat bir sütyen olmasi gerekiyor yoksa gögüsün üstüne o baski yaparsa bence hem sen rahat edemesin hem sütün akisi icin pek iyi olmaz gibi geliyor bana. Cok pahali birsey alman gerekmiyor ki ucuzlarida var. Ve bence Emzirme büyük veya kücük önemli degil süt üretimi önemli sonuc olarak. Hastane icin emzirme caylardan alin kendize. Hem Humananin satiliyor bide Milupanin demleme caylari var. Bol bol su icin, eczanelerde Malt icecekleri satliyor süt yapici.

Sen hangi çayı kullandın süt için. Ben humana still tea çok duydum. Birde kaçıncı haftada başlamak gerekiyor acaba bu çayları içmeye??

Ben o zaman Almanyadan Weleda diye bir markadan almistim. Cok isime yaradi, cok faydasini gördüm. Demleme seklinde aldim ben. Bu seferde Milupa almayi düsünüyorum, cünkü demleme bence daha faydali olur gibi geliyor bana. Humana oralet cayi gibi.

Sana birsey sorcaktim simdi resimleri gördümde o cit cit bodyler ne kadardi Banyoda? Ben onlari o gün görmedim orda. Kiz icin vardi 2 tane cesit onlarda cok inceydi almadim, ama senin aldiklarin cok güzel görünüyor. Acaba sonradan mi geldi diye düsündüm. Bende olmasa bu hafta birdaha oraya gidim bakim. O sapka mesela yoktu orda onlari tek tek mi aldin set olarak mi? Bide o üstlerde cok sikmis. Cok begendim.

Canım benim çok teşekkür ederim..
Şapka üzerinde duran takıma ait. 3lü set halinde 12 tl ye aldım. çıtçıtlı badiler 9 tl gibiydi galiba. Diğer 2 üst (biri çizgili biri mavi renk olan altındakiyle birlikte 3 lü takım şeklinde 15 Tl gibiydi galiba. Battaniye 19 Tl. Önlük hediye edildi. ilk resimdeki Kahverengi pantolon 9 tl. ceket 12 tl. sweat 7 tl. Tabi bunlar yaklaşık rakamlar. 1 kuruş üstü yada altıda olabilir. Birde üye oldum yeni mallar geldiğinde haber verecekler. Bana orayı söyleyen sendin. çok teşekkür ederim canım. Senin sayende hem çok ucuza hem çok kaliteli şeyler aldım. kaydirigubbakcemile5

Birsey degil canim. Gercekten cok hos seyler secmisin sende. Ben mutlaka bu hafta birdaha ugrucam ya kiz icin yoktu, yada sonradan degisik seyler geldi. Bu sezon erkekler sanki daha sansli giyim konusunda gibi geliyor bana. Baksana kizima daha birsey bulamadim :umursamaz:

aaa aşkolsun. Mağazanın 3/4 ü kızlar içindi !!! Bizim oğlanlara sadece minnacık bir raf bırakmışlar seçme şansımız bile yoktu. Nedir bu kızlardan çektiğimiz canım daha doğmadan... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Şaka bir yana kızlar için güzel şeyler vardı elime alıp incelemedim ama gözüm hep kaydı. Ne şanslı kızlar die geçirdim içimden. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…