2009 Ekim Anneleri 'nden İzmir 'de oturanlar

Merhaba,

nerdesiniz hic yazan olmuyor :)) Ben dayanamadim mevlüt sekerleri hazirlamaya basladim bile. Lavanta doldurdurdum icine artik ekime kadar hic koku kalmaz herhalde :))
Giyisi daha nerdeyse hicbirsey almadim ya. Birkac parca aldim o kadar. Kisliklar ciksin artik alayim biraz kizima.

Sizin nasil gidiyor hazirliklar? Birde hastane kapi icin celenk sparisi verdim, onuda 10 gün sonra teslim ediyorlarmis. Bakalim insallah güzel olur. Bornovda bir sekerciden aldim.

Celenk 35, kapiya asmak icin tül ve celenk icin kuyruk istedim onun icin birdaha 20 Lira ödedim. Aslinda fazla oldugunu biliyorum ama bu sicakta birdaha tül almaya gitmek istemedim.

Gizem sende almistin celenk sen ne kadar ödemistin?

canım ben kemeraltından aldım şekercilerin içinden 30 liraya baya büyük benimki hem resmin görmüşsündür heralde canımm

Selinacım şekerlerini yapmışsın ama resmini koymamışsın baktım şeker topiğine seninki yoktu. Merak ettim neler yarattığını :))

Bu arada ben bebeğin odasına duvar kağıdı yapmaya karar verdim. Tanıdığınız duvar kağıdı ustası yada bu işi yapan bir firma varmı? Fiyat alacağımda...

evet mevlüt sekerlerimi hazirladim ama daha bir eksikligi var. Kargo ile isim kartlar gelicek onu yapistircam üzerine. Onlarda gelsin resim eklerim hemen.

bugün kizimin yatagi geldi Cilek Mobilyadan. zemuszemus

Ayy canım güle güle kullanın inşallah... Darısı başımaaa :kedi:
Bişey soracağım. Sana verdikleri tarihte geldmi hemen. Ben senden sonra sipariş vermiştim. Bana 15 ağustosta beşiği eylül ayındada dolabının geleceğini söyledilerde. Dolap gecikirse yanarım :sinifsinif:

cok tesekkür ederim.

Ya bana hic tarih vermemislerdi Augstos ayinda gelir dediler. Sonra bir baktim kapinin önünde duruyorlar. Bende sasirdim kaldim. Odayi ayarlicaktim önceden hic zamanim olmadi. Sansima haftasonu geldiler esim hemen mobilyalarin yerini degisdirdi ayarladik.
Dolap almadim ben zaten evde bir dolabi ayarladim. Alt acma komidin birde yatak söylemistim.

Ayy güle güle kullan canım inşallah benimkilerde öyle erkencikten gelirde beni şaşırtırlar.
Hazırlayınca resimlerini eklersin opuyorumnanaktan

kıslarr loyadannn hamile kilotu aldım kendime 4 liraya varya öle bir rahatki anlatamam size denemelisiniz bence iki renk olarak satılıyo siyah ve beyaz baya rahat etceğinize inanıyorum süper ötesi yaa kullanmalısınız

ya beni çok rahatsız etti o. Alışık değiliz ya göğüslerime kadar çıkan bir iç çamaşırına ondan herhalde :)

Alırken eşim de dalga geçmişti zaten. Sen al bunu kullanamazsan babaneye hediye ederiz demişti kaydirigubbakcemile3

hahahahhhhh babannneye mi şaka gibi benimki gögüslerime kadar değil göbişi tutuyo sadece hamile pantolonu gibi geceleri baya rahat ettim ben onla sanki göbişi tutuyo gibi

hahahahhhhh babannneye mi şaka gibi benimki gögüslerime kadar değil göbişi tutuyo sadece hamile pantolonu gibi geceleri baya rahat ettim ben onla sanki göbişi tutuyo gibi

Diğer yerlere göre loya çok hesaplı ya. Normalde hamile kilodu 10 tl den aşağı değil. Geçenlerde gecelik sabahlı ve pijama 3 lü takımı 75 tl ye sormuştum hemde çok kaliteliydi. Almaya gittim tozu bile kalmamış. Bilseydim ilk gördüğüm zaman alırdım.

Bu arada eşin nasıl Allah birdaha göstermesin canım. Çok geçmiş olsunn :gitme:

allaha şükür canım kendinde bişi yok arabada ufak bi hasar varr taksi dolmuşcu olunca ister istemez oluyo böle tatsız olaylarr sen dikkatli olsan karşı taraf gelip patlatıyo canım allahım eşimi korusunn

loya evet dediğin gibi hesaplı ne bikiniler satıyolar 10 liraya şaka gibi 5 liraya külot sütyen takımları baya uygunn

var şekercim olmazmı aklına gelebilecek herşey var şeker hemde uygun fiyatları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…