2009 Ekim Anneleri 'nden İzmir 'de oturanlar

Kızlar bana izmirde profesyonel doğum fotoğrafçısı lazım. Benim anlaştıklarımla bir problem oldu. onlarla çalışmak istemiyorum. Bildiğniz tanıdığınız varmı?? Bana adres veya telefonlarını verebilir misiniz?
Bulamazsam yine mecburen bizimkilerle çalışacağım. Ama istemiyorum çünkü birbirlerinden habersiz bana farkl fiyatlar vermeye başladılar hiç hoş bir durum değil bu

ben hiç araştırmadım seninkiinin fiyatını duyunca otomatikmen vazgeçmiştim çünkü o kadar ona veremem diye düşünüyorum

ya ben birkere Alsancakta Kadomer Kadin Dogum yerine gittim orda bir fotografci bir örnek albüm birakmisti o hosuma gitmisti ama ismini unuttum.

onun disinda Yasemin Burkut Yücesoy var sitesini bilmiyorum burdan yazabilirmiyim.
Kadriye Kaplan var, Dogum Fotosuna gir onunda Izmir subesi var, Dogum dügün var onlarda Izmirde. Genelde cogu hastanede anlasmali bir fotocu var. Cinarli, ve Özel Alsancaktada gördüm reklamlari. Süpriz dükkanin sayfasinda da reklam görmüstüm bir fotocunun. Bi bak istersen

Canlarım çok teşekkür ederim. ınternet siletelerinden iletişim bilgilerine ulaştım çok sağol. Bilgi alınca sizede iletirim
a.s.

Kizlar bakiyorum hazirliklar nerdeyse tamamlandi sizde. Masallah size. Ben dün biraz valizimi hazirlamaya basladim. Daha hala giyisi pek almadim. Onlarida aldim mi tamam olucak herhalde. Dün bebek sekerlerimi bitirdim cok rahatladim. Bu gece cok kasilmalarim oldu baya korktum. Bugünde biraz dinleniyorum evde.

Cilekden daha hala haber yok. Insallah yakinda onlarda gelir.

Green sen buldun mi fotografci? Merak ettim. Alt acma cantanda cok sikmis. Ben mothercarde sadece Aventin cantalarini gördüm onlarda bana cok pahali geldi. Ben Jokerden birtane begendim ve sparis verdim. Bebea diye bir markadan.

kızlar araştırdım doğum fotoğrafçılarını fiyatarı aynen şöyle

Nilay İşlek 500-700 arası... Fakat çok fazla fotoğraf veriyor. En küçük pakette bile en az 250 adet fotoğraf var.

Gülru Sarıbilge Güner 350-500 arası. Paketleri 35-40 fotoğraflı. Fakat doğum öncesi, doğum doğumdan sonrası ve ertesi günü gelip tekrar çekim yaptığını söyledi.

Yasemin yücesoy da 500- 700 arası. Az fotoğraf var paketlerinde fakat ekstra birsüürü şey veriyor.

isterseniz bende tüm iletişim bilgileri adresileri vs. var. detaylı paket bilgileride var isterseniz özelden mail atayım onarıda

öpüyorum arkadaşlar opuyorumnanaktan

35-40 fotografda cok az ya. Hem hamilelik hem dogum ve dogum sonrasi nasil yeticek. Sonra istedigin olursa herhalde onlardan extra para aliniyordur.

35-40 fotografda cok az ya. Hem hamilelik hem dogum ve dogum sonrasi nasil yeticek. Sonra istedigin olursa herhalde onlardan extra para aliniyordur.

Mutlaka öyledir canım. Bu listede en hesaplısı Nilay İşlek gibi görünüyor çünkü en çok fotoyu o veriyor. Hem 9 eylül üniversitesi güzel snatlar mezunuymuş yalış anlamadıysam öğretim görevlisiymiş şimdide. Diğerlerinin tahsilini bilmiyorum ama
Ben kendi fotoğrafçılarımla görüşeceğim galiba yine. Onlar bana daha çok şey veriyorlardı. İstersen senin içinde konuşurm. Fakat doğumda hiç tecrübeleri yok. Ben ilkleri olacağım.
Sedat PAMUK (Photography) fotoğraflarını buradan inceleyebilirsin. Hatta o sitede benim düğün fotoğraflarımda var :)

bende herhalde Kentin anlasmal olan fotografciyla anlasicam. Dün biraz konstuk degisik paketleri varmis onlardan birini seciyormusun.
siz hangi ciftsiniz? Bu fotograflara gecen sefer bakmistim harika cekim yapiyorlar gercekten cok begendim. Bende kismetse haftaya fotografciya gidip hamilelik fotograflari cektircem. Alsancakta yerceart`dan randevu aldim

Son düzenleme:
Çiftlerin arasında değiliz biz. Birzamanlar vardıkta e eskidik artık. kaydirigubbakcemile3 Anasayfada yanıp sönen küçük resimlerin arasında çıkıyoruz
Doğum fotolarını çektireceğin yermi çekecek hamilelik fotoğraflarını canım...

benim bugün sancilarim tutu hastaneye gittik. Bebek dogum kanala dayanmis, cok yormusum kendimi,ayakta fazla durmusum. Doktor dedi bebek hazirligi yapim derken erken dogum yapicaksin. Bir hafta bir ilac verdi birde yatmam gerekiyor.:sinifsinif:

Sende benim gibi olmuşsun... Boşver tatlım hazırlıkları... Olanı yeter bize takma kafana. Onların sağlığı daha önemli. hem sen daha 33. haftandasın. 35 i bari atlat.
Allahım korusun umarım tekrarlamaz. Çok dikkat et tatlım kendine. Çok geçmiş olsun
a.s.

cok tesekkür ederim canim. Sende mi ayni oldun?Sen calisyormusun, yani dinlenme firsatin oluyormu? Ben calismiyorum ondan gercekten dinlencem. Sende ilac kullaniyormusun? Ben simdi bir hafta kullanip sonra gene konrolle gitmem gerekiyor.

Evet benim daha erken bebek 2.200 gr olmus iyi dedi ama genede daha dogmasin erken cok dedi. Ilk kizimda 37 haftada dogmustu.

ben 3 haftadır evdeyim. 32. haftada raporumu aldım.
pazartesi günü doktora gittim NST ye bağladılar bebeği dinlemek için. Bende doğum sancısı çıktı baya yüksek derecede. Fakat ben hiç bişey hissetmiyordum. Doktor görünce gözleri büyüdü hemen kontrol etti vajinadan. Açılma yoktu ve bebek kanala girmemiş henüz dedi. Kesinlikle yatmalısın dinlenmelisin hiçbirşey yapma dedi. Bende hafta başından beri yatıyorum. ılaç vermedi. Ben zaten hiç ilaç alamıyorum. Gebeliğin başından beri sadece demir aldım. En az 37 hafta olmalıymış bebek. O yüzden bekliyoruz artık heyecan başladı bendede :)Bu arada bütün hazırlıkları durdurdum tabi. Bebek şekeri filan kaldı. Bebeğin odasına yapacağım dekoratif şeyler vardı hepsini iptal ettim. Bebişim sağıkla bir gelsinde gerisini onunla birlikte de yaparıs inşallah :)))
Bu arada bebek 3 kilo olmuş sancım bu yüzdenmiş.
Allah yardım etsin artık bize.

ay sende dinlen o zaman. Dedigin gibi bosver hazirliklari falan. Seninde az kaldi ama. Insallah allah dogru zamanda bir dogum nasip eder. Ilac neden icemiyorsun sen. Ben ilk aylarda bulanti ilaclari kullandim, bide baya agir bir ilacti cok siddetli gectigi icin. Bide simdi bu hapi kullanicam. Ayrica Vitamin birde damarlarim icin ayri hapim var :)) Ay simdi fark ediyorum ki ne kadar cok ilac aliyormusum ben. Doktorumda bayramda yokmus buda beni tedirgin etti baya.

Masallah senin bebekde baya iri olucak herhalde. Benim ilk kizimda 4 Kilo dogdu bide 17 gün erken geldi :)) Ne güzel 3 Kilo olduysa senin icin rahat olsun artik.

4 kilo bebeği normalmi doğurdun canım. Doktorum 4 kilo olursa ben normal doğurtmam dedi bana mafoldumben Ben o riski göze almam 5 çocuktan birinde omuz takılması oluyor ben normal doğurtmam dedi. Bende 4 kilo olmadan doğurmak istiyorum. Bu saatten sonra başka bir doktora gitmekte saçma geliyo. Ama sezeryanı hiç istemiyorum. Sen nasıl yaptın???

yaa çiğdem hn banada 3500 kilodan fazla olursa normale almam dedi aynı şeyleri banada söledi ama bende normal istiyodum yya öffff benimkide daha 32. haftada 2300 grmdı şimdi kim bilir kaç yaa eskiler doğuruyolarmış biz neden doğuramıyoz da direk ameliyata girip sezeryan oluyoz offf

yaa izmir ekim anneleri biz neden buluşuopppp göbekleri tokuşturmuyoruzz nedennn aaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…