- 13 Haziran 2008
- 891
- 7
- 643
- 40
cashmir bence cantani biran önce hazirla. Bende ilk doguma giderken cantam hazir degildi ve zor oluyor gercekten. Sen onlari zaten hemen toplarsin hersey hazirsa ondan bence bekleme artik.
evet insallah bundan sonraki zamanda dinlenirim artik. Kizim masallah iyi oldu toparlandi. Bende ona cok sevindim, gecen sene cok agir geciyordu gripleri. Bunu masallah hizli toparladik. Zaten zor olucak simdi bebek olucak evde bide hasta abla olunca kücüklükte kapabilir her an. Artik allah yardimcimiz olsun insallah saglikli gecirebiliriz bu kis aylari.
cashmir sanada gecmis olsun. Hamileyken zor oluyor hastaliklar, ilac kullanamiyorsun daha agir geciyor. Kansizlik icin birsey aliyormusun? Benimde bugün kontrolüm var gene kasilmalara bakilcak. Herhalde ilaca devam dicek cünkü ilac saatine yakin sancilarim oluyor ondan biraktirmaz herhalde.
kızlarcım çok geçmiş olsun... Dökülüyoruz hepimiz benimde boynum tutuldu kesinlikle kıpırdamıyor. belimide zaten hamilelikten solayı kullanamıyorum çok komik oldum bi görseniz. ÇAlışan tek yerim bacaklarım. Yatıp kalkamıyorum tek başıma . sırt üstü dönmüş böcekler gibi kalıyorum öylece :))
Bugün ikinizde doktora gidiyorsunuz Hayırlı haberlerle dönün inşallah.
selinacım kızının iyileşmesine sevindim gerçekten zor senin için bu durum. Umarım tekrarlamaz. Havalarda çok değişken bu araalr bizde kendimize dikkat edelimde bebişleride hsata etmeyelim...
a.s.
evet kontrolüm vardi. NST ye baglandim ve kasilmalarim cikti gene ama hafif geciyor ilac ictigim icin. Simdilik Pazartesiye kadar devam edicem, Pazartesi ilaci birakip bir deneme günü yapicaz. Gene siddetli sancilarim tutarsa 15 dk bir sancilari ilac ile durdurcaz ve bayram sonrasina kadar ilaca devam edicem. Ondan sonra ne olucak bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?