2009 Ekim Anneleri 'nden İzmir 'de oturanlar

Ayyy kıyamam yaa Allah yardım etse bari de 15 güncük daha kalsa toparlar kendini. Çok aceleci çıktılar. ama illa doğacağım diyorsa yapacak bişey yok tatlım. Kaderi nasılsa öyle yaşayacak. (Yani doğum tarihini, küveze girip giremeyeceğini) Dilerim Allahtan en hayırl ı zamanda gelsin dünyaya. Elimizden bişey gelmez.. Umarım ikinizde sağlıkla kurtulursunuz canım.
Ay sen çantanıda hazırlamadın. İnan çıkıp yanına gelesim var yardıma ama karşıyakaya gelmemin mümkünü yok. Kayınvaliden geldimi yardıma?
Kendine iyi bak tatlım dinlen güzelce hiç kalkma a.s.

sagol cok tesekkür ederim. Insallah bekler daha. Bugünki tarihde güzel bir tarih dogum icin degil mi 09.09.09 a.s bide saat 9 da dogum yaparsan tam olur iste

evet canım tarih harika babamında doğum günü bugün :) ... Sen doğurmaya niyetledin galiba :))
sancılar devam ediyormu hala

yok suan sadece 1 kere oldu kasilmam. Iyi gidiyor yani. Göbegim baya asaga indi ama. Valla bu kiz cok aceleci cikti basima. Simdi geceliklerimi makineye attim valla dedim hemen kurusun valize koyucam.

Kayinvaldem bugün kizimi alip eve gitti. Cünkü evde oldukca kizim sürekli ayaga kalkiyorum, biraz dinlenmemi istediler. Yarin iyi olursa krese gider. Valiz isini yavas hallediyorum canim senin dedigin gibi. Onuda hallederim insallah.

Babaninda güzel bir günde dogum günü varmis. Saglikli mutlu yillar dilerim.

Valize terlik, gögüs pedi, bebek icin bir takim koydum, kullan at kilot.

aksam esim beni alisveris merkezine götürdü. Bir penye battaniye aldik, bitanede üst aldik :ecrin_bebek:. Sonra hemen ciktik. Onuda yikayip koycam. Body koymam gerekiyor. Hastaneye kisa kollu koysam yeter herhalde orasi zaten sicak oluyor baya. Siz ne koydunuz? Agiz mendili birde omuz mendili koydum. Kolonya. Makjas cantami koymayi düsünüyorum. Corap koydum.

canım güle güle kullanın cicilerinizi gördüm. Ben sadece gecelik götürüyorum hastaneye body filan almadım. ama body alacaksan yanına hırka yelek gibi şeylerde al üşünüyormuş
diğerleri için liste yayınlamıştım ordan bakabilirsin şimdi aklımda yok hiçbiri. Doğum çantası topiğinde listeler var. telaş sarmış seni :) bende deliler gibi doğurmak istiyorum artık
a.s.

ben henüz çantamı tamamlamadım bile kızlar. herşey yıkanmış ütülenmiş bekliyor ama bir araya getirmek gerek. silkelenip kendime gelsem iyi olacak kaydirigubbakcemile3

daha şekerlerimi yapacağım :bbo: bayram da geliyor..

hayırlı vakitlerde gelsin kuzularımız inşallah, dikkat edin kendinize...narlıdere' de oturuyoruz biz de..keşke yakınlarda olsak da birbirimize yardımımız dokunabilse..

cashmir bence cantani biran önce hazirla. Bende ilk doguma giderken cantam hazir degildi ve zor oluyor gercekten. Sen onlari zaten hemen toplarsin hersey hazirsa ondan bence bekleme artik.

cilek geldi bugün kirik olan parcayi degisdirdi, yatak setide düzeltildi. Suan tamam yani.
Gecelikler yikandi ütülendi. zemuszemus Ay yavas yavas bitiyor islerim galiba.

aman maş. selinacımm hadi bakalım işler bitsin artıkında meleğin gelene kadar istirahata çekil tatlımm kızın nasıl oldu canım

cashmir bence cantani biran önce hazirla. Bende ilk doguma giderken cantam hazir degildi ve zor oluyor gercekten. Sen onlari zaten hemen toplarsin hersey hazirsa ondan bence bekleme artik.

ben de biraz halsizim bu ara aslında.. ondan bekleyişim..kansızlık başladı, üstüne faranjit oldum... 2 gün hastaneye gideceğim venofer verecekmiş doktor. o enerjiyle 1-2 saate hallederim inşallah kaydirigubbakcemile3

senin işlerinin halloluyor olmasına çok sevindim. ardından rahatça dinlenirsin canım..

evet insallah bundan sonraki zamanda dinlenirim artik. Kizim masallah iyi oldu toparlandi. Bende ona cok sevindim, gecen sene cok agir geciyordu gripleri. Bunu masallah hizli toparladik. Zaten zor olucak simdi bebek olucak evde bide hasta abla olunca kücüklükte kapabilir her an. Artik allah yardimcimiz olsun insallah saglikli gecirebiliriz bu kis aylari.

cashmir sanada gecmis olsun. Hamileyken zor oluyor hastaliklar, ilac kullanamiyorsun daha agir geciyor. Kansizlik icin birsey aliyormusun? Benimde bugün kontrolüm var gene kasilmalara bakilcak. Herhalde ilaca devam dicek cünkü ilac saatine yakin sancilarim oluyor ondan biraktirmaz herhalde.

kızlarcım çok geçmiş olsun... Dökülüyoruz hepimiz benimde boynum tutuldu kesinlikle kıpırdamıyor. belimide zaten hamilelikten solayı kullanamıyorum çok komik oldum bi görseniz. ÇAlışan tek yerim bacaklarım. Yatıp kalkamıyorum tek başıma . sırt üstü dönmüş böcekler gibi kalıyorum öylece :))
Bugün ikinizde doktora gidiyorsunuz Hayırlı haberlerle dönün inşallah.
selinacım kızının iyileşmesine sevindim gerçekten zor senin için bu durum. Umarım tekrarlamaz. Havalarda çok değişken bu araalr bizde kendimize dikkat edelimde bebişleride hsata etmeyelim...
a.s.

evet kontrolüm vardi. NST ye baglandim ve kasilmalarim cikti gene ama hafif geciyor ilac ictigim icin. Simdilik Pazartesiye kadar devam edicem, Pazartesi ilaci birakip bir deneme günü yapicaz. Gene siddetli sancilarim tutarsa 15 dk bir sancilari ilac ile durdurcaz ve bayram sonrasina kadar ilaca devam edicem. Ondan sonra ne olucak bilmiyorum.

teşekkürler canım. öyle çok ağır geçirmiyorum neyseki. sanırım kansızlıktan dolayı vücut direncim düşünce çabucak kapıverdim. santafer-fort kullanıyorum.. ama benim bu problemim hamilelik öncesi de vardı. zaman zaman tahlil yaptırır ve biraz ilaç kullanırım, düzelir gibi olur. ama sadece gibi olur.

geçmiş olsun canım. güzel anlatmışsın halimizi kaydirigubbakcemile3 eeee boşuna her yerde ikici trimester için en rahat dönem yazmıyormuş kaydirigubbakcemile3.. çok şükür buna da.

inşallah pazartesi herşey yolunda gider selinacığım da sancın falan olmaz... :Saruboceq: olursa bile ilaca devam demişsin. ardından ekim çalacak kapıyı inşallah zemuszemus.. sonrası allah kerim yerimseniben

ben de hastanede uzuuun bir gün geçirdim. nst' lerde sorun yok henüz bizde çok şükür... aldım 3 doz venoferi cokacimcoook. pzt. tekrar tahlil vereceğim.. bu yatış bana gözlem yapma şansı verdi, ne götürmeliyim sorusuna cevaben.. hemşireler yatak için koruyucu istedi(kare çocuk bezi gibi birşey).. ped mi hasta bezi mi? bu konu da benim kafamı kurcalıyordu. hasta bezi tercih edersem (en azından ilk gün) çok rahat edermişim.. kadının biri ziyareçilerinin yanına çıkmıştı ve gördüğüm kadarıyla geceliği adet kanaması gibi yer yer lekelenmişti.. hasta bezi bu görüntüyü engelliyormuş.. siz ne aldınız?

ben ilk dogumdan sonra hastanenin verdigi pedleri kullandim. Onlar cok rahat oldu ve hicbiryerim leke olmadi. onlar böyle steril bezlerin icine pamuk koymusun gibi birseydi.
Bu seferde onlari kullanirim herhalde, ama bir paket orkide aldim yanima. Gecen sefer bana bir arkadasim hasta bezi al demisti. Benimde erkenden suyum gelince arabaya binmek icin o hasta bezlerden kullandim onun icin gercekten cok iyi oldu. Ve suan bile el cantamda birtane hasta bezi var ne olur ne olmaz diye yerimseniben. Olmasa o hasta bezlerden koyarim valize ama gecelikten cok belli eder onlar herhalde kendini.

evet işin o kısmını ben de kafamda canladırmadım değil. ve pek de hoş bir görüntü çıkmadı ortaya dediğin gibi kaydirigubbakcemile3 bir tanıdığım da ilk gün için daha kalın, eski bile olabilir, öyle bir gecelik tercih et dedi.. o da içim sinmedi.. büyük boy orkid almalı belki de.. sık sık değiştirince sıkıntı olmaz. madem ki sen denemişsin.. sağol canım..

bu arada bak ncnar' ın kızı evine gelmiş maaşallah opuyorumnanaktan artık büyüyor kuzularımız.. er ya da geç sağ salim kucaklayacağız inşallah. sıkma canını...

yok ya eski gecelik bende istemem. Ama leke olursa olsun yedek alcam zaten yanima. Ben fotograflarda güzel olmak istiyorum ögle eski gecelik istemiyorum.Ben bide krem aldim düsün yani zemuszemus.

Yani bana o zaman hastanenin verdigi pedler yetti. Sonra orkid kullandim. Cok uzun sürmedi benim kanamam birkac gün.

Dedigin gibi bol bol degisdirirsen bence problem olmaz. Ben orkidin kalin ve gece olani aldim ev icin.

Bugün Alsancaga gezmeye gittim cok iyi geldi. Evde oturmaktan bunalmistim. Birkac cici buldum prensese. Birtane kalin kislik tulum aliyordum benim büyük kiz cok kiskandi aldirmadi bana lmaz:

Evet ya ilk ekim bebekleri geldi artik. Masallah hepsine. Darisi bizim basimiza ama zamaninda kaydirigubbakcemile2

sağlıkla giytdir canım cicilerini kuzunun eminim ii gelmiştir gezmek yürümek bizde çok sıkılıyoz ama kayınvalidemler sanki sokağa çıktığım dakika doğurcakmışım gibi davranıyolar bana sinirlerim bozuluyo devamlı evde devamlı evde off yaabebek olunca zaten çıkamıcamm meleğim kısın üşümesin diye ama nebilimm kafam karışık çook

evet bebek olunca gercekten zor oluyor. Ondan zaten ben simdi biraz disara cikmak istiyorum. Sonra zaten evde oturcam mecburen. Bide birakip gidemiyorsun emzirdigin icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…