benim ilk sezeryan oldu kizim dönmedi, ve erkenden suyum gelince bebekte ters durunca mecburen sezeryan alindi. Simdi buda sezeryan olucak. Yurt disinda sezeryandan sonra normal yapiliyor ama burdaki doktorlar risk almak istemiyor pek bu konuda.
Senin tarih belli yani, hadi hayirlisi olsun ya ne güzel. Benim daha belli degil. Bende bu sefer acayip bir erken dogurma korkusu var. Ilk kizim hic problem yokken erkenden gelince, simdi bunda sürekli sancim olunca cok korkum var. Doktorda bayramda yok ve ben kendi doktorum dogursun istiyorum cok. Hayirlisi olsun artik.
Bak ben evlenirken testler yapiliyor ya aglaya aglaya girdim o kan alma odasina. Acayip etkileniyordum ben. Ama dogumda hersey o kadar farkli ki, hersey o kadar hizli oluyor, hic düsünmiyorsun ay simdi igne mi olucam, anestesi mi takiliyor sirtina, yoksa serum mi, hic ama hic birsey umursamiyorsun zaten. Sadece bebeginin gelmesini düsündüm ben. Onun sevincini mutlugunu yasadim. Evlenirken nasil günün nasil gectigini anlamiyorsun ögle oluyor, ama inan bana hayatinin ennnnnn güzel günü oluyor. Düsünsene bebisin ellerine veriliyor bundan daha güzel birsey yok. Rahat ol hic kafana takma canim.