2009 Ekim Anneleri 'nden İzmir 'de oturanlar

yaa aslınd a ne bileyim selinacımm bu bebişler bence nasıl alışırlarsa öle giderler gibime geliyor ama işte kıs bebişleri olmaları beni düşündürüyorr ...

ben kizimda böyle yaptim. ilk 1 ay disara cikmadim. Sonra hergün onu giydirip bebek arabasiyla parka götürdüm yagmur olsada yagmurluk takiyordum gene gidiyordum havva alsin diye. Ama alisveris merkezlere pek götürmedim hastalik kapmasin diye. Bide bu 40 gezmeleri ben erteledim cünkü herkez grip oluyor. Biraz bekledim sonra yumurta toplamaya ciktik biz. Bir tanidigm 2 haftaliken basladi yumurta toplamaya bebek zatürre oldu.

bugün son alisverisleride yapip haletdim islerimi. O kadar rahatladim ki bunlarda bitti diye. Simdi onlarida yikadimmi tamam zemuszemus. Ay cok güzel valla. Green süsüleri unutmadim onlarida cekip göndercem. Aklimda yani.

E hadi gözümüz aydın hazır olmayan izmirli annemiz kalmadı... Bebeklerimizde hazır olduklarında sağ salim gelsinler kucağımıza inşallah...
Uzun bi yolun sonuna geliyoruz artık. Hayatımın en ilginç süreci oldu bu. biran önce bebeğimi görmek için sabırsızlanıyorum hem başıma geleceklerdende korkuyorum...
Allah kolaylıkla doğumlar nasip etsin hepimize inşallah

evet green gercekten ögle. Ama bence cok fazla dogumu falan düsünmiceksin. Ben o konuyu gercekten pek düsünmedim bide hic böyle internete arastirma yapmadim veya birsey okumadim. Dedim zaten bir yoldan dogcak. Doktorum demisti o zaman annenin göbeginda kalan bebek yok. Yani stress falan yapmaya gerek yok hic. Normalse normal, sezeryan ile ögle olsun, saglikla gelsin kucagimiza yeter ki.

Bende düsünüyorum iki cocukla nasil olucak diye, tabiki cok yorucu bir zaman olucak ilk zamanlar ama sonra aliscagim ve tek cocuk ile hayat nasildi diye sorcam herhalde kendime. Saglikli olsunlar yeter.

haklsın aslında canım.. çok fazla odaklanmamak lazım doğuma. bi şekilde olacak nasılsa.
2 çocuk hakikaten nasıl olur düşünemiyorum bile :))

dün gece rüyamda sezaryen olduğumu gördüm. dikiş izimi gördüm resmen.. bilinç altımın bir oyunu mu bu bana, yoksa bir mesaj mı? kaydirigubbakcemile3 artık işime nasıl gelirse öyle değerlendiririm, biraz daha bekleyeyim de.. doktorum 38. haftada netleşir doğum şeklin dedi. çok germiyorum bu konuda başından beri kendimi ama, yalan değil (aramızda kalsın yerimseniben) sanırım sezaryene daha yakın hissediyorum kendimi... yine de zaman gösterecek...

bu dogum sekli aslinda pek senin ellinde olmuyor canim. Bazi doktorlar sezeryan yapsinlar diye bence kesin birsey söyleyip gene yapiyorlar. Mesela kordon dolandi gibi...
Sen bunu ne kontrol edebiliyorsun, birde begegini düsündügün icin o an tabiki ne gerekiyorsa yapiyorsun. Ondan böyle aylar önce normal mi olsun su mi olsun diye düsünmek pek ise yaramiyor.

Ama kendin zaten normal dogumdan cok korkuyorsan bence israrlada normal yapmanda gerekmiyor.

Bakalim artik kismet, saglikla gelsinler kucagimiza.

kesinlikle haklısın. geçen gün doktor bana açtı kitabı, 4-5 çeşit pelvis tipi gösterdi. ölçüsü uygun olsa bile şekli uygun olmayabilirmiş örneğin. dediğin gibi nerden bileceğim, adam seninki bundan, vajinal doğum olmaz derse? bunun dışında dediğin gibi saatlerce sancı çekip sezaryene alınan da var, doğumun hemen öncesi yönlendirilen de... benim doktorum da '' hiç içerde kalan bebek duyulmamıştır bugüne kadar'' diyenlerden a.s hayırlısı artık, sağlıkla kucaklayalım bebeklerimizi inşallah herbirimiz :))...

ya kizlar haberiniz olsun Forum Bornovada Nexte 5 ürün alana 50% indirim var bütün ürünlere. Yani indirimde olsa bile 50% ödiyorsun. Üst aldim mesela 9 Lira onun yarisini ödedim. Cok uygun suan. Son artik almicam demistim ama :kedi: Benim herhalde evde kalmam gerekiyor yoksa bunun sonu yok kaydirigubbakcemile

hadi yaa benneyaptımki. cumartesi forum' daydım. ama girmedim next' e. aynı sebepten ''artık almayacağım'' demiştim.agora' daki de kapandı.. kısmet değilmiş.. güle güle kullansın kuzun canım..

selam.
doğumdan sonra bebeğinizin odasında da kullanılabileceğiniz çok faklı hiç görülmemiş hastane kapı süslemeleriyle ilgilenenler varsa hayal.makinesi@hotmail.com adresine mail atarak veya 531-811 56 57den bilgi alabilir.Emzirme yastık fiyatları da cok uygun.bilgilerinize.

selam,

bana birseyler oldu ya sürekli temizlik sürekli bir toplama telasa girdim. Insallah dogurmam yakinda ya, derler ya dogumda önce bir enerji gelir diye. Ama aksamlari o kadar yorgun oluyorum ki. Bugünde bayram alisverisleri yaptim. Aslinda bu hafta hep dinlencektim cünkü doktorum bayramda yok akannehir

Green sen naptin gittin mi foruma buldun mi birseyler? Ben tamamladim artik herseyi. Sadece uzun kollu body lazim yeni dogmus bebek icin o kadar.

Cantamada birkac eksikleri koycam bu aksam, birkac sey unutmusum. Emzirme yastigimida yanima alicam daha rahat olur.

ben bütün hazırlıkları bıraktım artık... şimdilik sadece bekliyorum
az önce agoradaydım next kapanmış. birsürü ayakkabı terlik filan denedim ama ayaklarım öyle şişmiş ki hiç biri olmuyor... nine westte öyle indirim yapmışlar ki hepsine içim gitti ama alamadım mafoldumben bayramda geliyor ne giyeceğim hiç bilmiyorum.

hafta sonu annem geldi sağolsun bütün işlerimi yaptı. dün doktor kontrolümüz vardı belki doğum hemen olur die hazırladık herşeyi. ama doktor 10 gün sonraya kontrol için randevu verdi. oysaki öyle heveslenmiştim ki...
doktora korktuğumu sezeryan düşünebileceğimi söyledim sağolsun hiiiççç ısrar etmedi. şaşırdım. tamam o zaman 30 eylül gibi alırız bebeği dedi. ben heveslendirmesini korkumu yenebileceğimi korkmamam gerektiğini filan söyler diye düşünüyordum şok etti beni. nekadar hevesliymiş sezeryanla doğurtmaya. İnadına normal doğuracağımmm hırslandım şimdi iyice. aslında korkağın tekiyim ben iğneden bile tansiyonum düşer korkusundan. doğum esnasında bayılmaktan korkuyorum o zaman riskli olur. ama sezeryanında hem bebek hemde benim için sağlıksız olduğunu bilyorum ne yapacağım hiç bilmiyormmm :sinifsinif:
siz nasıl doğurmayı düşünüyorsunuz
selinacım senin daha önceki doğumun nası olmuştu??

benim ilk sezeryan oldu kizim dönmedi, ve erkenden suyum gelince bebekte ters durunca mecburen sezeryan alindi. Simdi buda sezeryan olucak. Yurt disinda sezeryandan sonra normal yapiliyor ama burdaki doktorlar risk almak istemiyor pek bu konuda.

Senin tarih belli yani, hadi hayirlisi olsun ya ne güzel. Benim daha belli degil. Bende bu sefer acayip bir erken dogurma korkusu var. Ilk kizim hic problem yokken erkenden gelince, simdi bunda sürekli sancim olunca cok korkum var. Doktorda bayramda yok ve ben kendi doktorum dogursun istiyorum cok. Hayirlisi olsun artik.

Bak ben evlenirken testler yapiliyor ya aglaya aglaya girdim o kan alma odasina. Acayip etkileniyordum ben. Ama dogumda hersey o kadar farkli ki, hersey o kadar hizli oluyor, hic düsünmiyorsun ay simdi igne mi olucam, anestesi mi takiliyor sirtina, yoksa serum mi, hic ama hic birsey umursamiyorsun zaten. Sadece bebeginin gelmesini düsündüm ben. Onun sevincini mutlugunu yasadim. Evlenirken nasil günün nasil gectigini anlamiyorsun ögle oluyor, ama inan bana hayatinin ennnnnn güzel günü oluyor. Düsünsene bebisin ellerine veriliyor bundan daha güzel birsey yok. Rahat ol hic kafana takma canim.

:gitme: çok duygulandırdın beni selinacım :gitme: haklısın canım çok farklı bir gün olacak ve ben korkusuz vahşi yırtıcı bir anne olacağımm ve yapılacak işlemlerden korkmayacağım :bbo:
sağol tatlım bana güç verdin
a.s.

selam kızlar bugün çiğli kipaya gideceğim. oralarda cossy by aqua satan bir mağaza varmı bildiğiniz?? yada oraya yakın nerde var. selinacim senin aldığın yer çarşıda mıydı??
yani alışveriş merkezlerinde varsa bildiğiniz benim için daha iyi olur...
a.s.

Green olive valla gülücegim tutdu simdi. Sen ve ben felaket alisveris canavlariz herhalde. Bende simdi Cigli Kipadan geliyorum daha yeni geldim eve.

orda bir camasirci var kitap evin yaninda Laura miydi ne ismi. Vitrinden bir takim gördüm hatta esime dedim bak buda cok hos degilmi diye terliklerle takim. Galiba o Aqua markaydi. Ama tam emin degilim.

Benim aldigim magza Karsiyaka carsinin icinde canim. Mc Donaldin karsi sokaginda. Sol tarafta bir dükkan.

Sana iyi alisverisler dilerim opuyorumnanaktan Biraz gec gitseydim görücekdim yani seni

sen yazmadan çıktım ben canım evden :) gittim sırf burda nerde olduğunu bilmediğim için manisadan aldım kaydirigubbakcemile3 ekliyorum birazdan cicileri kısmına bakarsın şekerim cicilerime :)
a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…