2009 Ekim Anneleri 'nden İzmir 'de oturanlar

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 gerçekten sırf onun için gittim. ama öğrendim lara iç giyim bornovadada varmış. bundan sonra ordan hallederim işimi sırnaşık şey

selinacımmm bugün bizde doğum öncesi fotoğraflarımızı çekildikkkk kaydirigubbakcemile2 sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito harika oldular ... kesinlikle fotoğrafçımı tavsiye ediyorummm

baksakyaa koysann nasıl çekiliyonuz kıss anlat biraz merak ettim ben çook

1) fotograflari mutluka görmek istiyorum
2) fiyat konusunda nasil?

varya ben bu bir kac fotograf icin dünya para verdim. Simdi ailcek cekildik. Kizimin tek fotosunu begendim alim, bide kendimden tek olarak sectim birkac tane :kedi:

Aslinda cok fazla verdim ama oldu artik. Bide benim pozlarim hep ayni sadece baska yönlere bakiyorum durus poz ayni.

Seninkiler farkli mi simdi o kadar merak ettim kiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

anamm şu çekildiğiniz fotoğrafları koysanızda bizde baksak ben meraklıyım öle şeylere bakarsın son dakka golü olarak ondanda yaptırmaya karar veririm

yok en az 50 poz vardır ama daha almadım. bunlar ham pozlar. hepsini düzenleyip verecek. sen ara konuş fiyat konusunu ben senden bahsettim biraz. neler istediğine göre fiyat değişir çünkü.

yok ben onu zaten görüscemde sen mesela bu pozlar icin ne kadar vereceksin?

Benimki tek tek satiyor dedigim gibi.

bana özelden birde ismini yazarmisin. Ben simdi dogum fotograf icin herhalde konusmam cünkü hastane baska fotografci almiyor galiba doguma, ama dogum sonrasi kismetse ilk haftada ben bebek ile birlikte gene aile fotograflari ve bebegin fotograflarini cektirmek istiyorum. Onun icin konusurum. Simdi bir arkadascim burda cekildi dersem isim bilmesem biraz garip kacar herhalde zemuszemus

benim adım nurdan canım. ben tek tek değil hepsi için tek bir fiyat aldım. ondan senin kafanı karışırmıyayım dedim. video filanda var çünkü benim. ama şunu söyliim hiç pahalı değil. ama dediğim gibi işe göre değişr benim hastaneye gelecek eve gelecek vs.
hadi hayırlısı olsun şekerim
a.s.

Anladim tabi o zaman o fiyat farkli olur.Ben buna bu kadar cok verdigim icin sonradan üzüldüm. Biz gecen sene cekildik böyle degildi fiyatlar, bu sefer hic sormadan gittik cekildik simdi cekildikden sonrada insan almak istiyor tabiki. Bide kizim cok güzel cikti resimlerde ondan aldim. Benim hastaneye gelcek olanda cok düsündüm nasil yapim diye. Bir pakete sonra eve geliyor birtanesine gelmiyor, bunlarda video cekiyor. Ama normal paket 450 galiba yanlis hatirlamiyorsam, sonradan eve gelirlerse 1000 di galiba. Oda biraz fazla geldi bana. Düsündüm sonra ayri bir fotografciya gitsem daha uyguna denk gelir herhalde.

haklsın canım. tanesi 40 tl yi ben çok fazla buldum. Hem bu işin sonu yok tüm pozları beğeniyor insan ve hepsini almak istiyor. Senin gittiğin yerin adı neydi Yerce miydi?? Ben o yüzden tek tek fotoğraf başına anlaşmadım. doğum öncesi, doğum ve doğum sonrası tüm fotolar için tek bir fiyat aldım.
yani herşey bir gün bitiyor eskiyor ama kalan tek şey fotoğraflar oluyor. O yüzden herşeye değerler..

bu konuda bende ayni düsünüyorum. Ilk kizimda izmirde yoktu böyle doguma giren.Cok arastirmistim. Insallah bunda kismet olur gene allah bilir bir aksilik cikmaz insallah. Sence eve gelmesi icin bütün paket 1000 cok degilmi? Normal paket 450 ya ondan. Normalde dogum ve direk dogum sonrasi var hastanede, video falan.

ben varım şeker ne oldu
karar verdinmi sende mi orda doğuracaksınn greende orda doğurcak zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…