2009 Ekim Anneleri 'nden İzmir 'de oturanlar

ben varım şeker ne oldu
karar verdinmi sende mi orda doğuracaksınn greende orda doğurcak zaten

şimdilik öyle görünüyo gizemcim..benim doktor orayla anlaşmalı..
riskli bi durum olursa ege de,olmazsa gazide doğumu yaparız dedi..
dün merak ettim hastaneyi görmeye gittik..odaları baya geniş..salon büyüklüğünde...2 tane ikili koltuk,tv,masa,4 sandalye var..
temiz görünüyodu..
acil bi durum için küvez de varmış,tabi boş olmazsa başka hastaneye gönderiyolarmış
yeni doğan tarama testleri yapılıyo mu dedim..evet dedi..
yalnız işitme testi yapılmıyomuş...

ben sezeryan olucam mecbur..her şey dahil 3 milyar istedikafamçokkarıştı
bir de ben yeni doğan uzmanı bi doktor istedim doğumdan sonra kızımı kontrol için..onun parası ayrıca verilir..

ilk bebeğimi kaybettim,o yüzden 5 milyar istese vericektim doktora..tabi her şey Allah tan..önce Allah a sonra doktoruma emanet kuzum..

siz ne kadar vericeksiniz merak ettim:kedindan sordum canım

canım bizim doğumu ssk karşılayacağı içinn 550 milyonn sizin baya pahallı olcakmış yahuuu

ben gazide küvez yok die biliyorum canım. doktorum kendisi söyledi. küvezlik bir durum olursa behçet uzla anlaşmamız var oraya sevk ediyoruz dedi.

canım bizim doğumu ssk karşılayacağı içinn 550 milyonn sizin baya pahallı olcakmış yahuuu

evet canım baya tuzlu olcak bizimki:sm_confusedaket program mıymış neymiş..kredi çekicektik gerek kalmadı..eşim iş yerinden borç alıcak..en azından faiz ödemicezvereliniortakyavrum sağ salim gelsin..tek derdim o...para da umrumda değil...

ben gazide küvez yok die biliyorum canım. doktorum kendisi söyledi. küvezlik bir durum olursa behçet uzla anlaşmamız var oraya sevk ediyoruz dedi.

canım benim doktor da küvez yok demişti..ama dün sorduğumuz iki hemşire de küvezimiz var dedi...hangisi yanılıyo bilmiyom...inşallah küvezlik bi durum olmaz:Saruboceq::Saruboceq:

olumsuz düşünme zezecim 38. haftaya gelmişsin Allahın izni ile hiç bişey olmaz :))
Allah hepimizi sağ salim kurtarsın inşallah

zezecim inş. sağlıcakla alırsın kuzunu kucağına para hiç önmli değil tatlım

Manisa merkezdeydim ben. üniversite için izmirde yaşadım. sonra evlenince buraya yerleştim. Ailem manisadalar. Salihlide çok güzel yer. gelişmiş bir ilçe.
ızmirde nerdesin şimdi?

Manisa merkezdeydim ben. üniversite için izmirde yaşadım. sonra evlenince buraya yerleştim. Ailem manisadalar. Salihlide çok güzel yer. gelişmiş bir ilçe.
İzmirde nerdesin şimdi?

evet salihli şirin bi ilçe..şimdi bornova da annemin evinde kızımı bekliyoz hep birlikteopuyorumnanaktan
inşallah sağ salim kavuşuruz kuzularımıza:Saruboceq::Saruboceq:gittikçe stres artıyo bende,çok heyecanlıyımhihoyyyt
anneme bu topikten bahsediyom,6 tane ekim annesi doğum yapmış diyorum..gözleri faltaşı gibi açılıp,korkutma beni diyokaydirigubbakcemile3

ay nereye gitsem hep ayni konu olunca icim daraldi valla. Bakiyorlar hemen, ay sen herhalde cok yakinda dogurcan, erkek olucak degilmi (karnima bakarak karar veriliyor), diyorum yok daha 3 hafta var, yok yok diyorlar senin cok yakinda beklemez karnin düsmüs zaten baksana akannehir. Sizinde ayni oluyor mi?

Ben baya hazirim artik. Bugün manikür pedikürde yaptirdim. Valizim hazir. :CüvCüv:

selinacım al benden de o kadar... herkes ebe,hemşire,doktor kesilmiş mübarek... bana ikiz mi diyen bile var... ayyyyhhh insanı sinir ediyolar vallahi... biri göbeğin düşmüş diyor biri yok yok daha var diyor... biri bak güzelleştin erkek olacak ya ondan diyor... geçen gün öyle diyene dedimki e kızım olsaydı ben güzelleşseydim o zaman bebeğim mi çirkin olacak diye şak diye kaldılar... çok biliyolar anacım yaaa...
doktor bile kestiremiyor ne zaman olacağına bunlar doğurttular bile bizi kaydirigubbakcemile3

a.s gercekten ögle yaaaaaaa. Bide nereye gidersen git sürekli ayni seyleri cevapliyorsun ya artik bunaldim ya. Aslinda diyor ya mesela erkek mi evet erkek, yakinda dogurcaksin herhallde, evet ögle. karin inmis, evet indi. Böylece konu cabuk kapanir en azindan naniknanik

delikafadulden

süper ya doğru söylüyorsun sırnaşık şey sırnaşık şey

ah benim en geç önümüzdeki hafta olacağı için doğacak demeleri beni sevindiriyor :) doğsun artıkkk

green senin cok az kalmis yaaaaaaa. :dance: Senin normal veya sezeryan belli oldu mi?
Benimde bugün kontrolüm var. Heycanliyim gene. 2 hafta önce gitmistim ama sadece NST ye baglandim bugün gene cici kizimi görebilcem opuyorumnanaktan

Ay green ne kadar güzel ya yakinda bebisinide görcez insallah. Cok heycanli bir bekleyis yaaaaaaaaaaa.

Ayy çok sevindim senin adına. ne güzel. Bende yarın göreceğim kısmetse. Ne şekilde doğum yapacağım heralde yarın kesinleşir. Doktor sezeryan olursa 29-30 gibi alırız demişti ama ben normali tercih edeceğim bir problem olmadığı müddetçe.
Heyecan dorukta ama...
umarım sende güzel haberlerle gelirsin bugün... Bende yarın

a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…