2009 Ekim Anneleri 'nden İzmir 'de oturanlar

Insallah sende güzel haberlere dönersin yarin. 29/30 baya yakin bir tarih, aman hicbirsey kalmamis valla.

Benim kizde suan tepiniyor icerde, sonra ultrasonda uyucagi tutar gene delikafadulden.

cok öptümmmm

mrb izmirli ekim anneleri bende izmirli 2008 ekim annesiyim aralık annesi olmam gerekirken erken doğumla ekim annesi oluverdim. ikiz kız bebek beklerken birini kaybettim doğumda şimdi bir kızım var allah hepinizi sağlıkla sorunsuz zamanında kurtarsın

canım benim doktor da küvez yok demişti..ama dün sorduğumuz iki hemşire de küvezimiz var dedi...hangisi yanılıyo bilmiyom...inşallah küvezlik bi durum olmaz:Saruboceq::Saruboceq:

kuvöz var diyorlarda normal ısı ayarlı kuvöz onlar canım izmirde şifa hastanesi haricinde hiç bir özel hastanede ventilatör cihazı olan kuvöz yok tepecik behçet uz ve üniversite hastanelerinde kapsamlı kuvözler var allah hiç birinize kuvöz ihtiyacı olmadan doğumlar kısmet etsin. ( bu konuda acı tecrübem var) Bende çınarlıda doğumumu yaptım.

amin canım amin...sağol söylediğin ii oldu..

evet bunu bende duymustum sifa bu konuda cok iyi oldugunu. Bir tanidigimizda ilk bebegini kaybetti, ikinciyi sadece bunun icin Sifada dogum yapti. Allah böyle durumlar kimseye göstermesin, saglikla gelsinler kucagimiza.

Greencim ya bebis cok iyi masallah. Acayip bekledim bugün cok yogundu doktor, benim isim 10 dk sürdü ama kac saat bekledim. Olsun az ama cok güzeldi. Bebek esnedi agzini kocaman acti dilini bile görebildim cok güzeldi. 2 hafta sonra tekrar kontrol var o zaman dogum tarihini konusuruz dedi. opuyorumnanaktan

selinacım 2 hafta sonra senin 15 günün kalmış olacak :) ne güzel...
bakalım bizim durumumuz ne olacak... heyecandan öleceğim. bir an önce sabah olsunda doğumumuz kesinleşsin artık... bu seferde kesinleşmezse heralde ağlayarak gelirim eve

insallah ögrenirsin sende tarihini canim ya. Ama normal düsünüyorsan zaten biraz zor. Bebis artik ne zaman gelmek istiyorsa o zaman. Benim bu kizim cok iyi duruyor aslinda, bas asaga, ama ilki sezeryan oldu diye burda riske girmiyorlar ya.

Yok benim herhalde o kadar kalmadi artik. Simdi normalde 24 ekimdi, herhalde 10 gün -7 gün önce alinir diye düsünüyorum. Tabiki benimki gene erken davranmasa, cocuklarim biraz aceleci benim. kaydirigubbakcemile3

evet bende şifa ve kentde var diye duymuştum özel hastane olarak.
gecelik bakım 1.500 TL'ymış. Küvöz bakımı özel hemşire ve doktor gerektirdiğinden ve masaflı olduğundan her hastanede bulunmuyormuş.:sm_confused:

kizlar nasilsiniz, umarim iyisinizdir. Greencim nasil gidiyor bebisinle? Cok güzel bir duygu degilmi? Umarim sezeryanda iyi gecmistdir senin. Benim suan cok agrilarim var. Cift dikis atildi bana önceki baya gerilmis. Ona görede agrim var. Bide dün gögüslerim sisdi, tirtreme ve ates oldum. Bugünde bol sicak tutarak sütümü akitmaya bakiyorum.

cok öpüm siziiiiiiiii

selinacımm geçmiş olsun tatlımm allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin meleğini

geçmiş olsun canım.. umarım en kısa zamanda atlatırsın sıkıntılarını.. bebeğini kokla bizim için opuyorumnanaktan

amin insallah sizede hayirli dogumlar dilerim. Az kaldi artik sizin bebislerinizde gelicek.
Allah saglikla kucaginiza nasip etsin insallah.

kaydirigubbakcemile3

Kızlar bebişleri hangi doktora götürüyorsunuz yada götüreceksiniz. Ben doğum yaptığım hastanedeki doktordan hiç hoşlanmadım. Karataş hastanesine gittik 10 günlük kontrolü için bi arkadaşım tavsiye etmişti o doktoruda beğenmedim. Daha fazla ilgilenecek birini arıyorum.
Siz ne yapıyorsunuz nereye kime gidiyorsunuz ???

canim özelden de yazdim. Kent Hastanede Mehmet Nisanoglu var. Alsancak Tipdan da randevu alabiliyorsun, bide Süreyya Bey var. Ben Mehmet Beye gidiyorum ve memnumun. Cocuklara karsi cok tatli davraniyor. Ben dogum yaptikdan sonra özel büyük kizimi görmek icin odama geldi onunla konustu. Asi yapicagi gün cok agliyor diye erteledi ve kizimla anlasma yaptilar öbür gün aglamicak diye. Büyük kizim cok seviyor doktorunu.
Belirli bir yasdan sonrada ikisinin iletisimi cok önemli.

Ben kızımı egeria ya götürüyorum Mete Akısü ye çok memnunuz hem çok ilgili hemde bilgisi konusunda hayranım profösör dr. en öenmliside biz kadın doğum doktorumuzda bunu yaşamadık arıyoruz meşgul ve açamıyorsa 10-15 dk sonra dönüyor hemen aramamızı tekrar beklemeden

Merhabalar,

nasilsiniz bakalim umarim herkez iyidir. Bizde artik 40 mizi doldurduk ve bu haftasonu biraz disari cikmaya basladik. Banada iyi geliyor. Havvada güzeldi bugün biraz Alsancak yaptik. Ama acayip bir kalabalik vardi.

Mevlütü de yaptim sonunda. Güzel gecti oda.

Greencim sen nasilsin. Özel mesaj bozuldu sana yazamiyorum.

Sali günüde kendim doktora gidiyorum. Bakalim umarim hersey yollundadir biraz tedirginim cünkü kanam daha hala durmadi.

Sizler gittiniz mi kontrole? Umarim sizdede hersey yollundadir.

selamlar

ben kontrole gittim herşey yolunda canım tek yolunda olmayan evde oturmam çok bunaldım çook sıkıldımm içim sıkıldıı bu kociş beni evden çıkarmıyo kapalı kaldık oğlumla yazık

biz de mete bey e götürüyoruz canım..doğuma gelmesini istedik doğumdan sonra ilk muayenemizi de o yapmıştı..biz de memnunuz şimdilik.

dediğin gibi biz ulaşamasak bile mutlaka o bize geri dönüyor..yenidoğan tarama sonuçlarımızı da biz sormadan kendi arayıp haber vermişti..
her seferinde 9-10 soruluk bi listeyle gidiyorum bıkmadan ve doyurucu cevaplar veriyo...

Benim kontrol bugün iyi gecmedi. Icerde kan pihtilasmalari kalmis. bu aksam icin hemen kürtaja cagirdi doktorum ve saat 16 da ameliyata girdim. Simdi gene evdeyim ve bebek ile ugarsiyorum. Narkoz ile ameliyat oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…