canım benim doktor da küvez yok demişti..ama dün sorduğumuz iki hemşire de küvezimiz var dedi...hangisi yanılıyo bilmiyom...inşallah küvezlik bi durum olmaz:Saruboceq::Saruboceq:
kuvöz var diyorlarda normal ısı ayarlı kuvöz onlar canım izmirde şifa hastanesi haricinde hiç bir özel hastanede ventilatör cihazı olan kuvöz yok tepecik behçet uz ve üniversite hastanelerinde kapsamlı kuvözler var allah hiç birinize kuvöz ihtiyacı olmadan doğumlar kısmet etsin. ( bu konuda acı tecrübem var) bende çınarlıda doğumumu yaptım.
kuvöz var diyorlarda normal ısı ayarlı kuvöz onlar canım izmirde şifa hastanesi haricinde hiç bir özel hastanede ventilatör cihazı olan kuvöz yok tepecik behçet uz ve üniversite hastanelerinde kapsamlı kuvözler var allah hiç birinize kuvöz ihtiyacı olmadan doğumlar kısmet etsin. ( bu konuda acı tecrübem var) Bende çınarlıda doğumumu yaptım.
kizlar nasilsiniz, umarim iyisinizdir. Greencim nasil gidiyor bebisinle? Cok güzel bir duygu degilmi? Umarim sezeryanda iyi gecmistdir senin. Benim suan cok agrilarim var. Cift dikis atildi bana önceki baya gerilmis. Ona görede agrim var. Bide dün gögüslerim sisdi, tirtreme ve ates oldum. Bugünde bol sicak tutarak sütümü akitmaya bakiyorum.
cok öpüm siziiiiiiiii
Ben kızımı egeria ya götürüyorum Mete Akısü ye çok memnunuz hem çok ilgili hemde bilgisi konusunda hayranım profösör dr. en öenmliside biz kadın doğum doktorumuzda bunu yaşamadık arıyoruz meşgul ve açamıyorsa 10-15 dk sonra dönüyor hemen aramamızı tekrar beklemeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?