2009 Ekim Anneleri 'nden İzmir 'de oturanlar

puhahaa hani sana hatay pazarında biri var diodum ya aha işte bu o kaydirigubbakcemile3

anaaa........:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
bılseydım tıkkatlı baakardım lenkaydirigubbakcemile3
ama ıkı kısı onlar ya:uhm:

teşekkür ederim kıslarr

bostanlı pazarından aldım şekerlerr diğer iki tulum önceden eklemiştimm onlarıda hatay pazarından almıştımm

cok güzel gizem.iyi günlerde kullan.

Bende ordan bir kot etek aldim ama daha uzun diz boyunda. Bu haftada
ordan bir esortman alti aldim oda cok rahat. Haftaya kismetse birtane daha alicam.

Ya ben alt buldumda üst daha birtane aldim kendime. Eski T-Shirtlerimi giyorum onlarda kisa gelmeye basladi artik bana.

günaydın kızlarr
gizemcim aldıkların çok güzelmiş. Bostanlıdaki ve hataydakilerin yerlerini bana tarif edebilir misin??
Özkanlardaki arkadaş gelmiyo artık.

şekerim bostanlıdaki parkın ordan girdikten sonra biraz ilerle ve arada zaten kocaman hamile pantolonu yazıyo görürsün

hataydakide askeri hastaneden girdinmi hemen solda yokuş aşağı inerken valla baya ii tiril tiril hem yazlık canım bakmanı tavsiye ederimm

Gizemcim merhaba. Ben artık alışverişlere başlayacağım sen baya bir şeyler almışsın. Bana tavsiye edebileceğin bir yer varmı ? Nerelere bakmalıyım. Kaliteli ve hesaplı ciciler en çok nerdedir ??

ben kemeraltinda gitmistim orda Mina bebekten 2 tane hastane cikis aldim. birde 2 tane ayakabi.

Bodyleri sonra uzun kollu Mothercareden almaya düsünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…