2009 Ekim Anneleri 'nden İzmir 'de oturanlar

mothercare' de her ayın 15 inde indirim günü var. tulumlar, hastane setleri dahil değil ama fırsat bulduğunuzda uğrayın arada bir derim. çok uygun fiyatlı şeyler oluyor. ben sezon sonu hastane çıkışı, tulum, body almıştım bir miktar. şimdi bitti o mallar. bunun dışında kemeraltı' nda tontoş bebe' den birşeyler aldım. çiğli organize sanayide banjo ve any wow satış mağazaları var. oralara da bakmanızı tavsiye ederim. özellikle banjo' da bebekler için organik giysiler var, fiyatları da piyasaya göre daha makul. next mağazaları' nda da zaman zaman güzel ve ucuz sezon sonu ürünleri oluyor.sizlerin de tavsiyeleriniz varsa öğrenmek isterim..kaydirigubbakcemile5

evet bende mothercareden hastane cikis seti almistim 55 lira mi neydi simdi gene eski fiyatina cikmis.

Ve next`den bir esortman takimi aldim 3 set olarak. Ceket,pantolon ve üst 24 liraya

Banjoya da önceden gitmistim bana baya pahali geldi ordaki ürünler.

next bornova forumda var. Banjo hangi sokaktaydi simdi hatirlamiyorum. Organizeye girerken istersen güvenlige sor o tarif eder. Ilk sokaklardan birindeydi sanki ama tam olarak hangi sokakta unuttum.

dün hamile mayosu aldim. Üstü T-shirt seklinde. Normal bikini istemiyordum, Mayoda göbegim islak kalir diye böyle birsey aldim. Ebru hamile giyimden begendim.

Mothercarede suan indirim var bütün yazliktar indirimde, bide hamile giyim. Ben ordan ic camasir aldim 5 tane 9,90 düsümüs haberiniz olsun bence baya uygun.

Bende Loya dan bikini aldım 20 TL ye. 49 TL ye hamile mayoları vardı. Üzeri tişört gibi olanlardan ama ben bikini ile daha rahat edeceğimi düşündüm.
Aynı zamanda loyada hamile kilodu 4 tl.
Birde bizim bebeklerimiz kış bebeği olacak. Next kışlıklarını sudan ucuza satışa çıkarmış :)
7 tl ye muhteşem kazaklar aldım oğluşuma :) haberiniz olsun.

Sizlerede bir sorum olacak. Bebek odasını çilekten almayı düşündük. Hem kaliteli hem hesaplı olduğu için. Diğer mağazadakiler daha pahalı geldi bana. Sizlerin bildiği bir mağaza varmı hem ucuz hem kaliteli satan.?? Sziler nerden aldınız yada alacaksınız mobilyalarınızı??

Bu Loya nerde? Hic duymadim. Ben valla bir dünya kadar para verdim Mayom icin. Üstü T-Shirt gibi aldim birtane. Baskada almak istemedim cok pahali diye. Ama ögle uygun bulursam birtane daha almak isterim. Bana yerini tarif edersen sevinirim.

Ben mobilyayi Cilekten sparis verdim bile. Ben Mavisehirdeki magzadan söyledim. Fiyatlar zaten cilek mobilyanin heryerde ayni degisen birsey yok. Ben bütün oda almadim.
Hazir simdi KDV indirimi falan var. Yatakda lazim olucak sparis verdim Augstos sonunda gelicek kismetse. Birtanede alt acma ünite aldik. Ilk kizimda cok sirtim agridi bu sefer bir alt acma komidin olsun istedim.

Fiyat galiba yatak (yani mobilyasi) ve komple uyku seti + yatak 509 mi ne tutu galiba.

Dün birde Banjoya ugradim. Bebek icin takimlar var fiyatlari unuttum ama 29 mi neydi takimi. Ben ama almadim. Omuz bezi aldim 2 tane sadece. Ama suan hersey 50% indirimde.

Nexte ben kislik pek birsey bulmadim ya. Sadece bir esortman takimi almistim. Erkekler icin daha mi cok sey var acaba? Ben tulum falan baktim uzun hic yoktu.

next' te kız çocukları için 0-3 kışlıklar var genellikle. o yüzden pek alamadım. ama yaz sonu inşallah elbiseler alacağım kızıma yerimseniben bununla birlikte orada erkek çocuklar için çok güzel şeyler var ve miktar olarak daha fazla sanırım.. gamyoncuiremsu

Loya karşıyaka çarşıda var, Kıbrıs şehitleri caddesinde ve çankaya metronun orda var. Doğum için gecelik sabahlık filan da baktım 3 parça 70 tl di. Hemde baya kaliteliydi. Ben ordan alacağım.

Çilek neden geç teslim ediyor mobilyayı ya Bende görüşmeye gittiğimde hemen sipariş verin çok geç gelir dediler. Bu hafta sonu halledeceğim onuda kısmetse

Birde mina bebede bu arabayı beğendim. Nakit 330 TL fiyatı. En çok hoşuma giden özelliği bebeğin yatacağı kısım tamamen çıkıp yerine oto koltuğu konulabiliyor. yani sadece oto koltuğu ve ayaklar kalabiliyor. Fiyatta internetten araştırdım 400 den aşağı hiç fiyat yok. Sizce nasıl? Siz aldınızmı bebek arabanızı. Fikirleriniizi bekliyorum.

Kompakt tasarım
Geniş iç hacim
Çok pozisyona ayarlanabilen sırt dayanağı
360° dönebilen ön tekerlekler
5 noktalı emniyet kemeri
Ayarlanabilir ayak dayanağı
Yüksekliği ayarlanabilen itme sapı
Katlandığında desteksiz ayakta durabilme
Çıkarılabilir tente
Yağmurluklu
Taşıma Koltuğu:
Grup 0+ (13 kg''a kadar olan bebekler için) (E4 belgeli)
Taşıma koltuğu ve oto koltuğu olarak kullanılabilme
3 farklı pozisyonda kullanılabilen taşıma sapı

Karsiyaka Carsidakinin yerini biliyorsan bana tarif edebilirmisin. Bende ordan bakmak istiyorum. Gecelik bende carsidan aldim bir camasircidan Cossy by Aqua Marka. Indirmden birtane aldim 20 Liraya, birtanede takim begendim Gecelik ve Sabahlik onlarin fiyatlari daha fazlaydi ama. Ama hosuma gitti. Tek kafama takilan iki gecelikte krem rengi. Aslinda birtane pembe olsun istiyordum. Ama renk kalmamisti.

Cocuk arabasi var bende daha Maxi Cosi Buzz var bende. Mina bebek nakite baya iyi oluyor fiyatlari bende cocuk arabami ordan aldim. Yani Jokerden falan daha uyguna geldi o zaman.

Cilek bilmiyorum neden bu kadar uzun sürüyor ama Augstos yeterli zaten bize. Benim kizimin odasini 2 ay önce almistim o zaman. Simdi zaten dolap almadim evdeki dolaba koymaya düsünüyorum esyalari. Yatakda gec gelsede problem olmaz benim icin. Ilk 5 ay besikte yatircam ben kismetse. Besikte suan terzide onuda bu ay sonu teslim alicam.

Ögle böyle bitcek islerimiz insallah ya. Bebek sekerleri Augstos sonu gibi yaparim herhalde. Bide hastane icin süs dikilcek bebek besik icin. Kis sezonda gelince bir kac parca giyisi alcam o kadar.

Lohusa sekerimi bile aldim dolapta duruyor :lepi: Sonra birdaha kemeraltina inmek istemiyorum hersey hazir olsun dedim.

Birtek valiz almadim daha onu alip esyalari yerlestircem bitcek.

Loya prenses bijuteri , mango sırasında, ziraat bankasının karşı çaprazında. yani tam emin değilim ama o civarda kalıyo.

Lohusa şekeri nasıl oluyo çok merak ettim.
Bebek şekerini kemeraltına sordum 50 adedi 60 TL ye geliyor. Ben yapmayla uğraşmıyacağım hiç. Zaten çalışıyorum pek vaktimde olurmu bilmem .Ağustos sonunda bırakacağım işi.

Hastanede bebek beşiği için hazırlanacak süs nasıl olacak. Biraz tarif edermisin ?? Benim hiç aklıma gelmeyen şeyler bunlar. Sağolun sayenizde burdan öğreniyorz. Gerçi senin 2. bebeğin benden çok daha tecrübelisindir.
Daha önceki normal doğummu olmuştu senin?

Tamam cok tesekkür ederim tarif icin.

Bebek sekerleri yapmak benim hosuma gidiyor ondan kendim ugrasmak istiyorum, zaten calismiyorum zamanim var yani.

Lohusa sekeri o bebek sekerleri saten yerler varya orda satiliyor. Böyle lokum seker satilan yerlerde. Böyle blok seklinde kirik olarak var, veya sivi siselerde satiliyor. Benim o blok seklindekilerin tadi daha hosuma gidiyor. Onu su ile kaynatiyorsun kirmizi bir serbet oluyor. Dogumdan sonra gelen misafirlere bizde ikram ediliyor. Icine istersen cam fistigida kavurup koyabilirsin.

Hastane icin süsleme de ben hastane süsleme servislerde gördüm. Benim dogum yapmak istedigim hastane bebek bir plastik besikte geliyor onun etrafina pilleli tül dikcem.
Birde benim yatagim ucuna ögle bir süs yapcam 2 tane pembe büyük nazarlik aldim onunla süslicem.

Evet benim ikinci bebek olunca baya birseyler var aklimda bu sefer yapmak istediklerim.
Mesela plastik bardak alicam hastane odasina. Gelen giden olunca lazim oluyor su icmek icin. O dogumgünlerde kagit bardaklardan alcam hem renkli olur diye düsündüm.

Baska birde hastane odasinin kapisina gene bir kapi süsü yaptircam. Onlardanda var kemeraltina bol bol.

Benim ilk kizim sezeryan oldu, kizim ters duruyordu dönmedi. Gece acil olarak hastenye gittik erken basladi dogumum. Onun icin ikinciside sezeryan olucak kismetse.

anammm bende istiyomm hastane odasıdamı süsleniy0muşşş
yaa örnek var mı benimde elimden gelir öle şeyler bbende yapayım barii

kanz' da %50 indirim var kızlar. önümüzdeki yaz için harika şeyler bulabilirsiniz :asigim:

bebek arabasını kesinlikle cift yönlü öneriyorum kızlar .biz bu modeliln chicco olan modelini aldık.şimdi kocam istanbula dönünce internetten satısa cıkarıcak :dilcikar: hiç kullanıslı değil.bebeği arabaya oturtuosun karsıdan günes gelse gözleri yoruluo rüzgar esse olduu gibi yüzüne gelio.keske cift yönlü alsaydık dedik hep.ööle olsaydı hemen yönünü cevirirdik bebişim rahat ederdi.

next bornova forumda var. Banjo hangi sokaktaydi simdi hatirlamiyorum. Organizeye girerken istersen güvenlige sor o tarif eder. Ilk sokaklardan birindeydi sanki ama tam olarak hangi sokakta unuttum.

tamam buldum :kedi: kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…