2009 Ekim Anneleri

anam bugün herkes pek sinirli bu gevezeler o kadar çok konuşuyorki sayfalar çok çabuk ilerliyor malım birde çalışınca srekli geri dönülmüyor kızmayın canlarım :1hug:

kızarmıyım size hiç olabiliyor bazen zaten işlein yoğunluğundan fazla giremiyorum girincede siz bişe yazmıyınca üzülüyorum :1hug:
Bugün keyfim yerinde yarın tatil ya :teytey:

ayy efet kıslar ya bugun çabucak bitse keşke, kocişim yarında çalışıo maalesef olsun ben temizlik yaparım yimek yaparım ev kadını olurum azcık:roflol:

banada kimsecikler bişi yazmıyoki kıslarrr mesela dün kendimi yırtttım doktora gidecem diye akşam bizim kızlarla yazıştık ee şimdi girdim ya herkes geçmişi okuyu ondan merak etmiyo yada zaten kimse beni takmıyooooo

öpütm hepinizi kızlar bebişlerinize iyi bakın sizinle olmak çok güzel amaa işler beni bekliyor :a015:
görüşürüz

canım gizemcim kusura bakma tatlım ben okumamışım senin doktora gitcem dediğini , ee nasıl dı napıyomuş bebiş cinsiyeti ne anlantsana yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…