2009 Ekim Anneleri

işte kıslar gülücan doktorun bana verdigi şurup hazımsızlıga şişlinligede ii gelio bence doktorunuza öleyin kıslar bi şurup verir ekşimemi mide agrılarımı aldı yemeklerden 1-2 saat sonra içiyorum

aybike günaydın canımmmmyerimsenii.....
kızlar ii sohbetlerr ben birazz işlerimle ilgileniimmyerimseniben

kızlar bişey sormak istiyorum. ben yeniyim de bu tickerlardan yapmak istiyorum. Hepsini yaptım bi kod verdi oradan. O kodu nereye yapıştırmam gerekiyo.
Bu arada sormam gereken yer burası değilse kusura bakmayın

güzelim kullanıcı panelini tıkırdatt..profil düzenle de..aşşaya doğru in ewlilik çizelgesi mi ne yazıyo boşluk war oraya kopyala..kilo-doğum takip yazıomuş:)

Ben de sorayım canım doktora. Özellikle akşamları çok kötü oluyo. Sanki yediğim herşey taş gibi ağır duruyo.

allah korusun kıs kayaemel ne olcamız zaten belli degil allah bilir hiçbişe yapmayanada olabilir aynı şey olumlu düşünmek lazım tatlım:1hug:

haklısın tabi handancım da sen gene de sakın yorma kendini , hareket şart kaslar çalışmalı, tabi akşama kadar yatmak ta uygun bişey değil ama dikkatli olmakta da fayda var, seni sevdiğimden söyledim :teselli:

selam kızlar,umarım herkes iyidir... yahu işlerin yoğunluğundan hiç yazamıyorum ama fırsat buldukça sizleri okuyorum..
ya sizlerde de mi öyle bilemiyorum ama ben çok sabırsız oldum don zamanlarda bir an önce doğum yapayım bebeğim sağlıcakla gelsin dünyaya istiyorum..4 ay bitti nihayet allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize

aminnn meryemcim, wayy 4.ay bitti demek maşallah ya .:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…