günaydın kızlar tmbel anne adayı geldi :)
buketcim demir hapı kullanıyosan o çok kötü yapıyo insanın ağzını, resmen demir yalamışın gibi oluyon.
diğer vitaminlerde etkliyo, hemde nette mide ekşimesi normal diyo, korkmaayerimseniben
canım demir hapı kullanmıorum.folik asit alıorum hala gunde 2 kez. ama 2 gundur farklı.ctesi dr ye gidicem zaten umarım sorun yoktur
günaydın kızlar tmbel anne adayı geldi :)
kızlar bişey sormak istiyorum. ben yeniyim de bu tickerlardan yapmak istiyorum. Hepsini yaptım bi kod verdi oradan. O kodu nereye yapıştırmam gerekiyo.
Bu arada sormam gereken yer burası değilse kusura bakmayın
işte kıslar gülücan doktorun bana verdigi şurup hazımsızlıga şişlinligede ii gelio bence doktorunuza öleyin kıslar bi şurup verir ekşimemi mide agrılarımı aldı yemeklerden 1-2 saat sonra içiyorum
hey selam verdik demiklava:
sakınn yeni uyandım demeee delikafadulden uykucuuulaelaelaelaelae
1 saat oldu zuzucum ,kahvaltımı da yaptım aheste aheste geldim
allah korusun kıs kayaemel ne olcamız zaten belli degil allah bilir hiçbişe yapmayanada olabilir aynı şey olumlu düşünmek lazım tatlım:1hug:
selam kızlar,umarım herkes iyidir... yahu işlerin yoğunluğundan hiç yazamıyorum ama fırsat buldukça sizleri okuyorum..
ya sizlerde de mi öyle bilemiyorum ama ben çok sabırsız oldum don zamanlarda bir an önce doğum yapayım bebeğim sağlıcakla gelsin dünyaya istiyorum..4 ay bitti nihayet allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?