2009 Ekim Anneleri

hiçdee bile sen zorla adamı yoldan çıkarıyonnnaniknaniknaniknaniknaniknanik

al bendende o kadarkaydirigubbakcemile3
hadi nan ordan zilliinaniknaniknaniknanik

Şenizkızlar iyi varsınız iyiki sizi tanıdım iyiki hep yanımdasınız sizinle olmaktan çok mutluyum beni hiç bırakmayıon olur mu..???:1hug:

bakarıssyerimseniben :1hug:

ekşidikçe souk elma yiyorumm biraz ii gelio

ben bu temizlik olayında hepten mahvoldum ufaklık durmaz iş yapayım kucağımda süpürüyordum evi şimdi tabi hayal oldu o uyuyınca yapıyordum artık 1 ay eşim yapacak saolsun hep yapıyor ama söyleyeyim bebek olduktan sonra öyle dip köşe istediğiniz gibi temizlik yapamıyorsunuz hep bişeyler eksik kalıyor derler ya çocuklu ev dağınık olurmuş aynen öyle toplasan bile dağınık ev :)) allah sağlık versin arkadaşlarr yormayın kendinizi fazla yapsan bile bitmez yapılacaklarr

selam kızlar...Mide eksimesi bendede var handancım.Hala sabahları kusuyorum.Çok tembelleştim evi b.k götürüyo valla.ıştahım hiç yok.Doktor bana ilaç filanda vermemişti.Kontrolüme 2,5 hafta var inş bebeğim besinsiz kalmıyordur.

handancım yapma böyle ama yorma çok kendini benim arkadaşta bana bişey olmaz diyip diyip tüm işlerini yaptı sonra 8 aylık doğurdu büsürü eziyet,sezeryan vs.....

allah korusun kıs kayaemel ne olcamız zaten belli degil allah bilir hiçbişe yapmayanada olabilir aynı şey olumlu düşünmek lazım tatlım:1hug:

Hem ekşime hem de hazımsızlık çok oluyo bende de. Ufacık bişey yesem sanki dünyaları yemiş gibi oluyorum. Midem çoook küçülmüş, ama iştahım artmış gibi

kızlar bişey sormak istiyorum. ben yeniyim de bu tickerlardan yapmak istiyorum. Hepsini yaptım bi kod verdi oradan. O kodu nereye yapıştırmam gerekiyo.
Bu arada sormam gereken yer burası değilse kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…