2009 Ekim Anneleri

hmm çok sağol cnmŞeniz bakim belki bu alete hiç gerek kalmaz pahalı değilse alırımyerimseniben

kızlar sizinde göbeğinizde bi çizgi belirmeye başladımı acaba

bende çizgi mizgi yok yasemin yaaa, illa herkeste olurmuymuş bu çizgiimafoldumben

kuşummm gözün aydınn maşallah oğluşunaa
ayy bizim bu veletlerr niye bize yüzlerini göstermiyolarr yahuu benim kızımda göstermedii bizee:ecrin_bebek:

günaydinlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr güzellerrrrrrrrrrrrrrrr mutlu boollll bebek haraketliii günlerrr dilerrr hepiniziii öperiiiimm mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

iyisiniz insallah?

ajkummmm günaydınnŞenizvereliniortak

elammmmmmmmmmmmmmm canim arkadasimmmmmmmm ujjjjgeldiiin

kuşumm hoşbuldumm hanii sana tekmee yemedim dediydimyaaa, az öncee 1 keree sert bişey olduu tekmeydii kanımcaaa:dance: çok mutluu oldumm kısss:teytey:

günaydın herkezeeee nasılsınızz??
biz bugün aşı olucak sabahdannn :::((((

günaydın esmacımm, çok şükür iyiyiz sen nasılsınvereliniortak
aferinn aşıda hiçbişey yok korkmaa kuşummkaydirigubbakcemile5

pempemmm günaydınn yafrummmŞeniz nörüyon kıss...
bu bebe çantasıyla ilgili bilgi topladınmı sölee heleenaniknanik

günaydın hepinize kızlarr..
elalım bende almak istiyorum şu bebe çantasından viaportta indirim varmış dün akşam gördüm ama 4 lü set şeklinde satılıyordu.. fiyatı da 59 liraydı alsam mı acaba ya...

günaydın kızlar elam çok ince bi çizgi şeye kadar iniyo işte doğuma kadar çıkablirmiş oluyomuş genelde herkeste doktora söyledim 36, haftaya kadar çizgiymiş çatlakmış takma dedi bebeğin sağlıklıysa boşver dedi bene yoo meraktan sordum sadece dedim sengözlerimebaksanab

günaydın elifcimvereliniortak
viaport nerde kıss? 4lü setin içinde ne vardı? gülommzemuszemus

Fatoş , Elalı morningg good Love loveee opuyorumnanaktan

mendeee seniiiivereliniortak

Elalı canım nette baktım çok güzel çantalar var şimdi site adıda vermek yasak ama ben öyle kumaş gibi çantalardan istemiyorum deri görünümlü çantalar var içleri onlar gibi bölmeli değildir ama çok şıklar bence.

gerçii ben artık göbeem den şeyimi göremiyommkaydirigubbakcemile3 belki aşşada vardır ama sanmam aynada falan çekmedi hiç dikkatimiyerimseniben
belki benimki sonradan çıkcak yada çıkmıcak bilemiyomm

ayy ne güzel tatlım çok sevindim bende 13 haziranda giricem 4 boyutluya bebemi görem çok özledim yaaaa

sen benii halaaa eklemedin şeyeee, ordan söleyebilirsin kanımcaa:1closedeyes:

Elalı listene baktım altaçması yazıyordu almıyacakmısın yoksa unuttunmu mirmirmirmir

altaçmasıı tam ne oluyo cnmm? bez gibi bişeymi?
ben ilk hamiş kaldımda aldıydım öle bişeyy? ama tam kapsamlı bişeymi bilmiyom:1no2:

gerçii ben artık göbeem den şeyimi göremiyommkaydirigubbakcemile3 belki aşşada vardır ama sanmam aynada falan çekmedi hiç dikkatimiyerimseniben
belki benimki sonradan çıkcak yada çıkmıcak bilemiyomm

evet belkide sende çıkmaz canım olsun ben çizgimide seviyomm bu çatlaklar için bi şey sürüyonuz mu

dandanımm ajkummm bu 4 boyutluyu doktorlarmı öneriyo yoksaa bebeği renkli görmek için bizim tercihimize kalıyo bebeimm???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…