Canımm süt sağma makinası almayı düşünüyorsan kesinlikle manual almaaaa çokk zorrr en iyisiii elektirikli olanıı arkadaşım yeni doğum yaptı manual aldı öncee kolları kas yaptıı artık sona dayanamayıp elektirikli aldı şimdi çokk rahatttt..vereliniortak
kızlar sizinde göbeğinizde bi çizgi belirmeye başladımı acaba
kızlaarrr kimse yok ama yazayım ben yinede :))
ayrıntılı ultrason sonuçlarımız çok temiz çıktı çok şükürr
dört boyutluda gördük oğlumuzu süper bişeymiş yaa miniğim utangaç çıktı
elleriyle yüzünü kapattı hep ama pipisini açtı velet :))))))))
450 gr olmuş
bi sonraki kontrol bir ay sonraa beklicez artık
iyi gecdeler hepinizee
günaydinlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr güzellerrrrrrrrrrrrrrrr mutlu boollll bebek haraketliii günlerrr dilerrr hepiniziii öperiiiimm mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
iyisiniz insallah?
elammmmmmmmmmmmmmm canim arkadasimmmmmmmm ujjjjgeldiiin
günaydın herkezeeee nasılsınızz??
biz bugün aşı olucak sabahdannn :::((((
günaydın hepinize kızlarr..
elalım bende almak istiyorum şu bebe çantasından viaportta indirim varmış dün akşam gördüm ama 4 lü set şeklinde satılıyordu.. fiyatı da 59 liraydı alsam mı acaba ya...
Fatoş , Elalı morningg good Love loveee opuyorumnanaktan
günaydın kızlar elam çok ince bi çizgi şeye kadar iniyo işte doğuma kadar çıkablirmiş oluyomuş genelde herkeste doktora söyledim 36, haftaya kadar çizgiymiş çatlakmış takma dedi bebeğin sağlıklıysa boşver dedi bene yoo meraktan sordum sadece dedim sengözlerimebaksanab
ayy ne güzel tatlım çok sevindim bende 13 haziranda giricem 4 boyutluya bebemi görem çok özledim yaaaakızlaarrr kimse yok ama yazayım ben yinede :))
ayrıntılı ultrason sonuçlarımız çok temiz çıktı çok şükürr
dört boyutluda gördük oğlumuzu süper bişeymiş yaa miniğim utangaç çıktı
elleriyle yüzünü kapattı hep ama pipisini açtı velet :))))))))
450 gr olmuş
bi sonraki kontrol bir ay sonraa beklicez artık
iyi gecdeler hepinizee
Elalı canım nette baktım çok güzel çantalar var şimdi site adıda vermek yasak ama ben öyle kumaş gibi çantalardan istemiyorum deri görünümlü çantalar var içleri onlar gibi bölmeli değildir ama çok şıklar bence.
Elalı listene baktım altaçması yazıyordu almıyacakmısın yoksa unuttunmu mirmirmirmir
gerçii ben artık göbeem den şeyimi göremiyommkaydirigubbakcemile3 belki aşşada vardır ama sanmam aynada falan çekmedi hiç dikkatimiyerimseniben
belki benimki sonradan çıkcak yada çıkmıcak bilemiyomm
Günaydın arkadaşlar. Gününüz mutlu huzurlu ve sağlılı geçer inşallah........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?