- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
Kıslar erken degİlmİ ya 4 boyutlu İÇİn bana doktorun 7.ayda gİr o zaman gÜzel gÖrÜntÜ alırsın dedİdecadıarzu
günaydın elifcimvereliniortak
viaport nerde kıss? 4lü setin içinde ne vardı? gülommzemuszemus
viaport istanbul- kurtköyde canım türkiyenin en büyük outlet alşıveriş merkezi..
4 lü setin içinde bebk taşıma çantası bebek eşya taşıma çantası kanguru ve birde ana kucağı deniyor galiba.. ((bebği içine koyuyorda sallıyorsun yaa ondan var..))
Kıslar erken degİlmİ ya 4 boyutlu İÇİn bana doktorun 7.ayda gİr o zaman gÜzel gÖrÜntÜ alırsın dedİdecadıarzu
evet belkide sende çıkmaz canım olsun ben çizgimide seviyomm bu çatlaklar için bi şey sürüyonuz mu
Yasemİncİm ayrıntılımızı Çektİrdİk zaten organlarına bakıldı 20-24 hafta arası yapılan ayrıntılı ultrason 4 boyutlu olması gerekmİyor kİ , ama 4 boyutlu renklİ
canım ben badem yağı sürüyorum sonrasında da kakao özlü çikolatalı krem kullanıyorum..
şu ana kadar hiç çatlağım yok..
acaba şimdiden çatlayan var mı..??:uhm:
yaaa yasemincimm bizim zaten detaylı ultrason yani 2. düzey USG yaptırdık, onda tüm organları incelendi aynı şey sanırım bunlar...
CANAN RESMİNİ KOYDA BİZDE BAKALIM YA ÇANTAYA:mymeka:
ELAM İSTEGE BAGLI DİE BİLİOM YANİ RENKLİ GÖRÜOSUN AMA DAHA DETAYLI ELİNİ YÜZÜNÜ HANİ Bİ KUSURU VARMI FELAN TAM KESİN DOGACAK BEBEGİN OLARAK GÖRÜOSUN CANIM AMA 7.AYDA TAM NER GÖRÜNTÜ OLUOMUŞ SONUÇTA Bİ ÖMÜR SAKLICAZ CD HATIRA GÜSEL OLSUN
elacım valla korkmuyo değilim sen oldun dimii kolun 2 gün ağrıyomuş doğru mu?
günaydın elifcimvereliniortak
viaport nerde kıss? 4lü setin içinde ne vardı? gülommzemuszemus
viaport istanbul- kurtköyde canım türkiyenin en büyük outlet alşıveriş merkezi..
4 lü setin içinde bebk taşıma çantası bebek eşya taşıma çantası kanguru ve birde ana kucağı deniyor galiba.. ((bebği içine koyuyorda sallıyorsun yaa ondan var..))
anamm kurtköy uzakmış bayaa, ama saydıklarına göre fiyatı iyi bayaayerimseniben
pempemm bu altaçmasından aldım bendeeyerimseniben yastıkı bilem varrnaniknanik
sen beni şeyetmemişsin yafrumm:mymeka:
pempemm bu altaçmasından aldım bendeeyerimseniben yastıkı bilem varrnaniknanik
sen beni şeyetmemişsin yafrumm:mymeka:
Aynı Şey degİl elacım bİzİm ayrıntılar renklİ degİldİ bu 4 boyutlı renklİ cd verİolar
ben de daha Çatlamadım Çok ŞÜkÜr ama bacaklarımda selÜlÜt olmaya baŞladı yag depoladıgımız İÇİn sanırım bende badem yagı kullanıom bİde bİ krem kullanıom adı aklımda degİl Şİmdİ
vereliniortak ozaman sorun yok yaw şeeettmişim görüyorum seni eklisin listemdee mafoldumben
Kıslar ben prİmanın alt aÇmalarından alıcam bÖle bebek bezİ gİbİymİŞ nası anlatım bİlmİom neden dersenİz erkek bebekler altını aÇınca attırıolarmıŞ:)) İŞİolarmıŞ yanİ bÖle alt aÇma alırsam habİre yıkamam lazım ve yataga felan geÇer o yÜzden prİmanın tek kullanımlıklarından alıcam o İŞedİkÇe atarım napım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?