2009 Ekim Anneleri

Kıslar erken degİlmİ ya 4 boyutlu İÇİn bana doktorun 7.ayda gİr o zaman gÜzel gÖrÜntÜ alırsın dedİdecadıarzu

ben hem doktoruma sordum hemde 4 boyutluyu çeken doktor arkadaşıma 20-24 haftalar arası yapılırmış hatta dün kendi doktorumun yanındayken biri yaptırıp getirmiş 29, haftasında yaptırmış doktor baya bi kızdı ben ne zamn istiyorum onlar ne zaman yaptırıyor diye kızlar 4 boyutluyu bebğin resimleri için çektirmiyoruz organları için sağlığı için çektiriyoruz lütfen dikkat edelim

CANAN RESMıNı KOYDA BıZDE BAKALIM YA ÇANTAYA:mymeka:

ELAM ıSTEGE BAGLI DıE BıLıOM YANı RENKLı GÖRÜOSUN AMA DAHA DETAYLI ELıNı YÜZÜNÜ HANı Bı KUSURU VARMI FELAN TAM KESıN DOGACAK BEBEGıN OLARAK GÖRÜOSUN CANIM AMA 7.AYDA TAM NER GÖRÜNTÜ OLUOMUŞ SONUÇTA Bı ÖMÜR SAKLICAZ CD HATIRA GÜSEL OLSUN

Yasemıncım ayrıntılımızı Çektırdık zaten organlarına bakıldı 20-24 hafta arası yapılan ayrıntılı ultrason 4 boyutlu olması gerekmıyor kı , ama 4 boyutlu renklı

Yasemİncİm ayrıntılımızı Çektİrdİk zaten organlarına bakıldı 20-24 hafta arası yapılan ayrıntılı ultrason 4 boyutlu olması gerekmİyor kİ , ama 4 boyutlu renklİ

doktorum bana 20-24 arası 4 boyutlu çektircez dedi ilerde istersem yine çektiririm bizim burda ayrıntılı diye bişey bahsetmiyorlar sadece 3 boyutlu ve 4 boyutlu var benneyaptımki

yaaa yasemincimm bizim zaten detaylı ultrason yani 2. düzey USG yaptırdık, onda tüm organları incelendi aynı şey sanırım bunlar...

canım ben badem yağı sürüyorum sonrasında da kakao özlü çikolatalı krem kullanıyorum..
şu ana kadar hiç çatlağım yok..
acaba şimdiden çatlayan var mı..??:uhm:

bende de yokta önlem olsun diye pregnecare krem aldım ondan sürüyorum sabahları dünde ilk defa çok hızlı ve hareketli bi şekilde paşamın hareketlerini hissetttim çok mutlu oldum:dance::dance::dance:

yaaa yasemincimm bizim zaten detaylı ultrason yani 2. düzey USG yaptırdık, onda tüm organları incelendi aynı şey sanırım bunlar...

galiba canım öyle ben bide 8, ayda tekrar girmek istiyorum hani hatıra olsun diye ben girmedim daha ultrasona çünkü haftaya cumartesi giricem kısmetse

Aynı Şey degıl elacım bızım ayrıntılar renklı degıldı bu 4 boyutlı renklı cd verıolar

ben de daha Çatlamadım Çok ŞÜkÜr ama bacaklarımda selÜlÜt olmaya baŞladı yag depoladıgımız ıÇın sanırım bende badem yagı kullanıom bıde bı krem kullanıom adı aklımda degıl Şımdı

anladım cnmm sen hatıra amaçlı diyosun ama yasemin bizin yaptırdığım detaylıdan bahsediyoyerimseniben ben ilerleyen zamanda karar veririm sanırım çektirmek içinzemuszemus

elacım valla korkmuyo değilim sen oldun dimii kolun 2 gün ağrıyomuş doğru mu?

oldum cnm, benimde 2 gün kolum ağrıdı ama kızım için değerr:ecrin_bebek:

Kıslar ben prımanın alt aÇmalarından alıcam bÖle bebek bezı gıbıymıŞ nası anlatım bılmıom neden dersenız erkek bebekler altını aÇınca attırıolarmıŞ:)) ıŞıolarmıŞ yanı bÖle alt aÇma alırsam habıre yıkamam lazım ve yataga felan geÇer o yÜzden prımanın tek kullanımlıklarından alıcam o ıŞedıkÇe atarım napım

hmmm anladım cnmm sırf renkli olması farklı demekkivereliniortak

Canım ablamda bana verdi çok kullanışlı diyor olsun sen paşama böyle süslüsünüde al yazık çocuk altaçmasızmı kalsın :sm_confused:

ayhhh 6. ayımaa geçti takvim çok mutlu oldummm:teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…