Canım bu büyüyen yatakların yatağını küçük alınca sonradan ona göre yatak bulmak dert oluyomuş. Senin baktığın nasıl. bi de nerelerden bakıyosun bebek mobilyalarını, ben daha sitelere gitmedim ama e-bebk, odda çilek gibi yerlere baktım fiyatları biras çok geldi
ne bilimm wrose'cum çok dandik geliyo bana. ufacık zaten sepet gibi. bi de ona ortopedik yatak alıcam. 3 kuruşluk şeye 5 kuruşluk yatak. topu topu ne kadar yatçak içinde zaten. ne bilimm :1no2:
bi de nisan anneleri diyolar ki, bebek daha ilk haftalarında en fazla 10 dk falan emebiliyormuş yoruluyomuş kuzucuklar. uyuyorlarmış memede emerken.kalan sütü pompayla boşaltıyoruz diyolar. memeyi tam boşalttığın zaman süt üretimi daha çok artıyormuş, boşaltmak lazımmış. hep depoluyorlamış poşetlerle. ileriki haftalarda çoğunun azaldı mesela, ya da biyere giderlerken falan sağdıklarından faydalanmışlar hep. bence de canım kuzucuklar ne dakar anne sütü içseler o kadar iyi birşey. çok gelirken hep saklamak lazım çok değerli bir şey çünkü. ben mama falan vermek hiç istemiyorum takığım bu süt olayına.
bu sitede piyasa fiyatının oldukça altında ve kampanya varken faydalan derim ben. yanında aynı markanın saklama poşetinden de almayı unutma. 20 tane saklama poşeti çıkıyor içinden.
Çok iyi fikirmiş yaa benim hiç aklıma gelmedi, başka topiclere gidip sormak. Ay bende bi düşüneyim de indirim bitmeden alıyım bariii zemuszemus
ben belis mabilyanın ürününü alacağım bebek mobilyası satan heryerde var sanırım sitelere kadar gitmeye gerek yok genelde de aynı fiyat heryerde büyük yatağı 70x180 cm bu ebat kolay bulunabiliyor diye biliyorum bence sorun olmaz. Belis mobilyanın boyası bebeğe zarar vermeyen boya imiş hani ağzını falan değdirirse kenar kısımlara zehirlenmesin çocuğum.
canim senin oglusun kac yasinda? allah bagislasin ne güzel bide prensesin geliyor
banada sorabilirisniz cnmm 2008 temmuz annesiyim bende kaydirigubbakcemile3, amazon hayırlı olsun cnmm bende aldım madella çok rahat kullandım tavsiye ederim cnmm
Ayy yerim ben onları yaa. O kadarcık işten yorulup bide uyuya mı kalıyolarmış :asigim:
Peki canım bu anne sütü buzlukta ne kadar durur, bi de sağlıklı bişeymi acaba dondurup kullanmak :uhm:
amazonunda bahsettiği gibi ilk çok yoruluyorlar ve acaip şişkinlik yapmıştı bende o zaman almıştım pompayı ve stok yaptım sürekli oğluma çok işime yaradı işyerinde rahat sağamadım o yüzden hep stoktan kullandık sağlıklı cnmm dr tavsiye ediyor
ImageShack
kızlar oğlumun son resmi umarım becerebilmişimdir
amazonunda bahsettiği gibi ilk çok yoruluyorlar ve acaip şişkinlik yapmıştı bende o zaman almıştım pompayı ve stok yaptım sürekli oğluma çok işime yaradı işyerinde rahat sağamadım o yüzden hep stoktan kullandık sağlıklı cnmm dr tavsiye ediyor
canım bunun aynısı hepsiburadada 144 tl. :)) netten alışveriş yapmak istediğinde oraya bi uğra çok farkediyor fiyatlar.ben baştan bunu alıcaktım çok beğenmiştim senin gibi. sonra titreşimli salıncaklı bi model gördüm , onda karar kıldım arada çok fiyat farkı yok diye.
:1shok: :1shok: :1shok: nası, nası, nası :1shok: :1shok: :1shok:
Kıss aralarında nerdeyse 1 yıl var. Planlımıydı canım. ben de arayı çok uzatmayız ikinciyi yaparız filan diyorum ama bu kadar kısa tutmayı da düşünmemiştim
Bakalım sen bebiş doğunca bizi cesaretlendirirsen, biz de tekrar düşünürüz zemuszemus
Canım seinin aldığın pompanın markası neydi, nasıl bişeydi, bi de memnunmusun tabiii
fiyatlarını ozelliklerini araştırmadan almak olmaz oyle geziniyordum neler gerekli diye :))
sizede hayırlı olsn canım gule gule kullan iyi gunler kullan inş.
ne gerekli dogum cantasında onun listesini hazırladım
portbebelere bakıyorum şimdi kaydirigubbakcemile2
amazonun aldığından cnmm madella pilli ve elektrikli kullanılıyorr yerimseniben ben çok memnun kaldım
hiç planlamamıştık walla :ecrin_bebek: kardeş istiyorduk hep ama kısmet iştee hihoyyyt yoksam bu kadar erken cesaret edemezdimm kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?