2009 Ekim Anneleri

wrosee 2. bebek kazaylamı oldu cnm? süt korur diye bi inanış var ama bana saçma geliyo bu doğru olsa üst komşum hamile olmazdı...
siz ilk bebekten sonra korunmadınız mı???

Nalancım lıstenı bızle paylaŞmıcanmı gÜlom????????

neler gerekli bizede yazsana ben daha hiç bişey almadım, 6.aya girdim valla daha almadım bir tek ilk doğunca giyeceği seti aldık babişi ile okadar.

Ooooo kolay gelsin canım listeler hazırlanmış, herkesler alışverişe başladı. Ben de boş boş konuşuyom valla daha bi çöp bilem almadım, listem bilem yok mafoldumben

bitanem benim daha cok erken yaparsın.. onemli olan malzemeleri almak :)) alısveriş yapmak asıl iş o zaman :)

Ayy yerim ben onları yaa. O kadarcık işten yorulup bide uyuya mı kalıyolarmış :asigim:
Peki canım bu anne sütü buzlukta ne kadar durur, bi de sağlıklı bişeymi acaba dondurup kullanmak :uhm:

canım oda sıcaklığında 24 saat, buzdolabında 3 gün, derin dondurucuda 3 ay. çoğu anne böyle yapıyor tatlım. doktorlar da öneriyor zaten . sağlıklı herhangi bir sıkıntı yok. steril ve hava geçirmeyen özel poşetlerinde saklarsan tabii..

kızlar bende öyle yatagıydı çantasıydı falan hiçbişi almadım biraz daha geçsin zaman istiyom yeniler çıkıyo die bekliyom biraz daha fiyatlarda değişiyo hep araştırcam iyice öyle alcam bende

banada sorabilirisniz cnmm 2008 temmuz annesiyim bende kaydirigubbakcemile3, amazon hayırlı olsun cnmm bende aldım madella çok rahat kullandım tavsiye ederim cnmm

demi wrose'çummm herkes çok memnun bu pompadan kime sorduysam. senin de fikrini almak iyi oldu. Şeniz

Maşallah canım oğluna
İkinci resimde ne kadar net çıkmış yüzü. Ve ne kadar masum garibim, kıvrılıp uyuyo gibi

maşallah bebişine çok net görünüyorr yüzü :asigim:

sağolun teyzeleri opuyorumnanaktan
ilk resim pipisi için çekildi bağdaş kurmuş biraz karışık kaydirigubbakcemile3

wrose sen oglusundan bilirsin emzirme yastıgı gereklimi yoksa normal bir yastıkta iş gorurmu :))) valla ne gorursem incelemeye basladım belimiz sırtımız cok agrıcak anlasılan emzirirken

gerek yok bence cnmm rahat bi yer ayarlıyorsun kendine şöyle arkana bi yastık bebişimede annem yapıştı ufak bi yastık onun üstünde emzirdim ben hep , evde varsa yumşak yastığın onuda kullanabilirsin bence

Planlı desen bi daha şok olcaktım zaten kaydirigubbakcemile3
Bu arada oğluşuna annen bakıyo galiba. O ne düşünüyo bu konuda

henüz fikir beyan etmedi gamyoncuiremsu kız gelsin ne düşündüğünü öğreneceğiz inşş kaydirigubbakcemile3

wrosee 2. bebek kazaylamı oldu cnm? süt korur diye bi inanış var ama bana saçma geliyo bu doğru olsa üst komşum hamile olmazdı...
siz ilk bebekten sonra korunmadınız mı???

:roflol: korunmadığımız bir gün vardı o zaman denk geldi bizimkisi, sakın inanmayın süt koruyor falan diye benimle birlikte doğum yapan arkadaşlarım var tam 5 kişi hamiş şu anda kaydirigubbakcemile3

2 tane gecelik onden dugmeli
corap iç çamasırı sutyen ozellikten onden acılanlardan 1 2 tane
gogus pedi
diş macunu fırcası tarak toka havlu sabun
havlu pecete ıslak mendil alkolsuz meme ucu için krem
birkac makyaj malzemesi misafirlerimiz gelcek :)) kendimizi iyi hissetmemiz gerekli
kolanya.. hijyenik ped 1 paket
foto makinası ilk aglayısını kaydetmek için ses kayıt makinası varsa
hastaneden cıkarken giycegimiz kıyafetler eskiler olmasın 1 beden buyuk olması gerekmiş evde bırakırsanız yerini hazırlayıp eşinize gosterin

bu bizim için daha eksik var mı bilmyrm

bitanem benim daha cok erken yaparsın.. onemli olan malzemeleri almak :)) alısveriş yapmak asıl iş o zaman :)

Bisede yazsan listeni, bis de donsuz kalmasak Şeniz

Sağol canım Wrose da öyle diyo. Ben de almaya karar verdim. Hatta o arada bş de derin dondurucu almaya karar verdim kaydirigubbakcemile3

kızlar önümüzdeki hafta bende alışverişe gidince bakayım karşıya bu makinayı...
satıcıya madellanın süt sağma makinası desek yeterli oluyomu? kodu falan varmı güzeller???

bebek bezi (ne kadar gerekli olur sizce? bazı yerlerde 1 paket yazmış)
zıbın 3 tane
uzun kollu bacaklı tulum
baslık
patik corap
bebe sampuanı (lazım olurmu bilmyrm)
bebek battaniyesi
eldiven
mendin agzını silmek için
yelek
sut sagma cihazı nolr nolmaz

anaaaaaa maşallah kızz bi defadaa denk getirmişiniz biz 2 senede anca tutturdukk:roflol:
peki doğumdan sonra ilk ilişki ne zaman oluyo cnm? 40ından hemen sonramı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…