ImageShack
kızlar oğlumun son resmi umarım becerebilmişimdir
fiyatlarını ozelliklerini araştırmadan almak olmaz oyle geziniyordum neler gerekli diye :))
sizede hayırlı olsn canım gule gule kullan iyi gunler kullan inş.
ne gerekli dogum cantasında onun listesini hazırladım
portbebelere bakıyorum şimdi kaydirigubbakcemile2
Ooooo kolay gelsin canım listeler hazırlanmış, herkesler alışverişe başladı. Ben de boş boş konuşuyom valla daha bi çöp bilem almadım, listem bilem yok mafoldumben
Ayy yerim ben onları yaa. O kadarcık işten yorulup bide uyuya mı kalıyolarmış :asigim:
Peki canım bu anne sütü buzlukta ne kadar durur, bi de sağlıklı bişeymi acaba dondurup kullanmak :uhm:
fatoşumm opuyorumnanaktan temmuz 23 yaşını kutlıcaz inşş paşamın gamyoncuiremsu
2008 oğlumm 2009 kızımm olacak hayırlısıyla inşş kaydirigubbakcemile5
banada sorabilirisniz cnmm 2008 temmuz annesiyim bende kaydirigubbakcemile3, amazon hayırlı olsun cnmm bende aldım madella çok rahat kullandım tavsiye ederim cnmm
Maşallah canım oğluna
İkinci resimde ne kadar net çıkmış yüzü. Ve ne kadar masum garibim, kıvrılıp uyuyo gibi
maşallah bebişineçok net görünüyorr yüzü :asigim:
wrose sen oglusundan bilirsin emzirme yastıgı gereklimi yoksa normal bir yastıkta iş gorurmu :))) valla ne gorursem incelemeye basladım belimiz sırtımız cok agrıcak anlasılan emzirirken
Planlı desen bi daha şok olcaktım zaten kaydirigubbakcemile3
Bu arada oğluşuna annen bakıyo galiba. O ne düşünüyo bu konuda
wrosee 2. bebek kazaylamı oldu cnm? süt korur diye bi inanış var ama bana saçma geliyo bu doğru olsa üst komşum hamile olmazdı...
siz ilk bebekten sonra korunmadınız mı???
bitanem benim daha cok erken yaparsın.. onemli olan malzemeleri almak :)) alısveriş yapmak asıl iş o zaman :)
canım oda sıcaklığında 24 saat, buzdolabında 3 gün, derin dondurucuda 3 ay. çoğu anne böyle yapıyor tatlım. doktorlar da öneriyor zaten . sağlıklı herhangi bir sıkıntı yok. steril ve hava geçirmeyen özel poşetlerinde saklarsan tabii..
gerek yok bence cnmm rahat bi yer ayarlıyorsun kendine şöyle arkana bi yastık bebişimede annem yapıştı ufak bi yastık onun üstünde emzirdim ben hep , evde varsa yumşak yastığın onuda kullanabilirsin bence
henüz fikir beyan etmedi gamyoncuiremsu kız gelsin ne düşündüğünü öğreneceğiz inşş kaydirigubbakcemile3
:roflol: korunmadığımız bir gün vardıo zaman denk geldi bizimkisi, sakın inanmayın süt koruyor falan diye benimle birlikte doğum yapan arkadaşlarım var tam 5 kişi hamiş şu anda kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?