kızlar önümüzdeki hafta bende alışverişe gidince bakayım karşıya bu makinayı...
satıcıya madellanın süt sağma makinası desek yeterli oluyomu? kodu falan varmı güzeller???
doktorlar iki gebelik arasında en az 2 yıl olmalı demiolar mı? :1shok:
benim bir tek yatağı kaldı kızlar. bi de küçük etajer gibi birşey alıcam. pişik kremi, burun aspiratörü, losyonu ıvır zıvır hepsini aldım. kendime de gecelik-pijama falan alıcam. bu kadar. bebek giysilerini tamamladım zaten. yıkanıp ütülenecek. herşey hazır olsun ki kafam rahat olsun aklıma eksikler geldikçe kafaya takıyorum ben biraz cinsimdir :))
bi de bebeği bir yere götürürken eşyalarını koymak için çanta alacağım tamamdır.
fazla sıcaklar bastırmdan halledicem hepsini bi daha rahat rahat takılırım evde.
benim bir tek yatağı kaldı kızlar. bi de küçük etajer gibi birşey alıcam. pişik kremi, burun aspiratörü, losyonu ıvır zıvır hepsini aldım. kendime de gecelik-pijama falan alıcam. bu kadar. bebek giysilerini tamamladım zaten. yıkanıp ütülenecek. herşey hazır olsun ki kafam rahat olsun aklıma eksikler geldikçe kafaya takıyorum ben biraz cinsimdir :))
bi de bebeği bir yere götürürken eşyalarını koymak için çanta alacağım tamamdır.
fazla sıcaklar bastırmdan halledicem hepsini bi daha rahat rahat takılırım evde.
canım medellanın elektrikli pilli süt pompası dersen yeterli olur. piyasa fiyatı 155 civarı elacım. ben çok araştırdım. hepsiburada kampanya yapmış bu ay için . 105 liradan satıyor. ben ordan aldım . aklında bulunsun .
Kızlar ya baby gagadan tabloyu yaptımda nereyİ kopyalıcm onu bulamadım ya bİ yardım etsenİz. 3 kutucuk var.
oo kızlar maasallah bayagı hızlısınız yaw hastahane cantalarınamı baslıyonus :1shok:
bu alısverıs ısı zor ıs yaw :bbo: tamam guzel eglencelı ama zor kafa karısır ınsanın kafamçokkarıştı
kızlar tam olarak sızler yataklarını nezaman alacaksınız meleklerınızın benım tahmınen 1aya kadar herseyı tamamlanacak acaba cokmu erken olur :sm_confused:
ela ben senden eksikleri alayım :))
daha ne eksigi var herseyi almışsın listene daha ne olsun hehehe
diyorlar tabiki vucut anca kendini toparlıyormuşş hem ben sezeryan oldum dr bişey olmaz dediyse vardır bir bildiği cnmm ben dr güveniyorum hayırlısı ile inşş :Saruboceq:
erken değil yaw sıcaklarda hiçten halledemicez valla yürüyemeyiz o göbekle çok kötü. toparlanalım ki ne zaman geleceği belli olmaz bu veletlerin. son dakikaya iş bırakmayı da hiç sevmem zaten.
ben de temmuzda alacağım yatağını canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?