2009 Ekim Anneleri

elam pembe endişelenmyn kıslar gayet normal sizler onun bacağı aşağda sanıo vuruo sanıosuzzz benmkide bi aşağdan bi yukardan saalıo beni resmen şiddetli vurup hoplatıooo..illa tekme değilmş hssetklermz hıçkırdığında ve ellerini açıp kapadığnda hssedermşzz öle..bu aylar kaslarını gelştiriomşş dünyaya hazrlıomş kendni canlarımm...no panik..:=)))

kızlar endıselenmeyın dun bende oyleydım tam dusayken asagı basınc yapan ve vuran bısey vardı ıcımde kaydirigubbakcemile3 bakmayın guldugume dustan nasıl cıktım bılmıyorum sankı su patlayıp bebek dogacakmıs gıbı hısssettım kafamçokkarıştı

Şeniz mersü cicimm malum acemiyiz panik oluyoruz :dance:

bu pompadan almak sartmı kızlar ben hıc almayı dusunmuyorum benneyaptımki
sankı hıc gerek duymayacakmısım gıbı hıssedıyorum :bbo:
ınsallahta hıssetmem yoksam bayagı hayal kırıklıgına ugrarım -tatlicadiarzu-

günaydın cnmopuyorumnanaktan
inş. dediğin gibi normaldir:Saruboceq:

günaydın kızlar nasılsınız???
ben çok aşağıda hissetmiyorumm.. sağ tarafımda genelde hissediyoum.

bende sağ sol ayrımı yok cicimfisfisfis

Elalı aynen canım olup olmadık yerlerimi acıtıyor kızım benim normaldir inş.

buu zilli kızların doğunca popişlerinden ısırmak lazımyerimseniben

şansa artık bitanem, ben alışverişe çıktığımda bakıcam
nakadar çok satılan bişeymiş bu arada şaşırdım doğrusu:1closedeyes:

anacım benimki hiç yukardan vurmuyoki hep aşşadan vuruyoo
heşeye panik oluyoz napalımkaydirigubbakcemile3

peki sende bugün durumlar nasıl aşşadanmı vuruyo gene cnm:uhm:

kasık hızama vuruyo bugun canım yerı degısıyor buyuk ıhtımalle
bu arada kızlar sız detaylı ultrasona gırdınzmı yada nezaman gıreceksınız benım dr 24hafta sonunda verdı 17hazıranda yanı benneyaptımki

günaydın güsellerrrrr

endişelenmeyin kızlar ablamında sizinki gibi bebegi hep aşagıdan vuruo dışarı çıkcak sanıom dio hatta geçen akşam birlikteydik bu bi panik oldu bebek sert vurmuş çıkcak şimdi dedi doktoru aradı paniklen doktoru gülmüş telefonda öle çıkcak felan olurmu hiç saçmalama demiş bebekler degişik hareketler yapar takla atıodur yada zıplıodur demiş zıplarken ayaklarını aşagıya vuruosa ondandır çok normal demiş ablamda utandı saçma bişe sordum diezemuszemus

Canım ben de en başta ihtiyacım olmaz, sonradan ihtiyaca göre alırım diyodum. Ama dün burada wrose vardı. Aynı zamanda 2008 ekim annesiymiş. Çok tavsiye ederim diyodu. En başlarda bebeklerin çenesi çok güçlü olmuyomuş sütü çekemeden yoruluyolarmış. Süt de tam boşalmadığı için azalıyomuş. Onlarda kalanı makinayla sağıp dolapta saklıyomuş. Böyle anlatılınca bana mantıklı geldi.
Bu arada nasıl gaza geldiysem daha çocuğa don bilem almadan süt pompası aldım yanee kaydirigubbakcemile3

ben 21+1 ken girdim cnm detaylıyayerimseniben

dandanımmm ajkumm günaydınnopuyorumnanaktan
ayy bu dediklerin beni dahada rahatlattı wallaŞeniz

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 dimek don almadın emme pompayı aldın maasallah kaydirigubbakcemile3
ben almayı dusunmuyorum yınede ınsallah emerde gerek kalmaz

Ela canım benim de şaşırdım yaa pompanın bu kadar çok satılmasına. bi de dün siteye baktığımda bi sürü vardı, bugün kalmamış. biras da ondan gaza geldim galiba. Yoksa ondan önce almam gereken daha bi sürü şey var -tatlicadiarzu-

günaydın herkese

ya bende iki gündür bir tuhaflıklar var sabah kalktığımda tuvalete gittiğimde şeyimi yaparken afedersiniz karnıma çok kötü bir sancı giriyor sizlerdede oluyor mu ya da nedendir sizce

Canım ya içim rahatladı elalım duydunmu bak zıplıyorlarmış hihoyyyt hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…