elam pembe endişelenmyn kıslar gayet normal sizler onun bacağı aşağda sanıo vuruo sanıosuzzz benmkide bi aşağdan bi yukardan saalıo beni resmen şiddetli vurup hoplatıooo..illa tekme değilmş hssetklermz hıçkırdığında ve ellerini açıp kapadığnda hssedermşzz öle..bu aylar kaslarını gelştiriomşş dünyaya hazrlıomş kendni canlarımm...no panik..:=)))
ciceklara, ELALI, esma_memo_12, Fatos_55, yasemin1984, _ocean_06
Tekrardan günayydın kısslarr.
Ela canım şu dün konuştuğumuz süt pompası vardı ya. Hani amazon hepsi buradadan almış. Okampanya 1 aylık değilmiş canım ellerinde kalan ürün kadarmı. Ben şimdi aldım bi tane. Son üç tane kalmış. Bu arada ben siparişe başlarken 5 tane vardı bitirince 3 kaldı haberin olsun canım,i almayı düşünüyosan
ciceklara, ELALI, Fatos_55+, _ocean_06 günaydın ekim in en süper anneleri nasılsınız bakalım elam endişelenme sürekli pozisyon değiştiriyorlar bunlar normal şeyler önemli olann 8, ayda falan aşağıda olmamaları
günaydın kızlar nasılsınız???
ben çok aşağıda hissetmiyorumm.. sağ tarafımda genelde hissediyoum.
Elalı aynen canım olup olmadık yerlerimi acıtıyor kızım benim normaldir inş.
ciceklara, ELALI, esma_memo_12, Fatos_55, yasemin1984, _ocean_06
Tekrardan günayydın kısslarr.
Ela canım şu dün konuştuğumuz süt pompası vardı ya. Hani amazon hepsi buradadan almış. Okampanya 1 aylık değilmiş canım ellerinde kalan ürün kadarmı. Ben şimdi aldım bi tane. Son üç tane kalmış. Bu arada ben siparişe başlarken 5 tane vardı bitirince 3 kaldı haberin olsun canım,i almayı düşünüyosan
elam pembe endişelenmyn kıslar gayet normal sizler onun bacağı aşağda sanıo vuruo sanıosuzzz benmkide bi aşağdan bi yukardan saalıo beni resmen şiddetli vurup hoplatıooo..illa tekme değilmş hssetklermz hıçkırdığında ve ellerini açıp kapadığnda hssedermşzz öle..bu aylar kaslarını gelştiriomşş dünyaya hazrlıomş kendni canlarımm...no panik..:=)))
kızlar endıselenmeyın dun bende oyleydım tam dusayken asagı basınc yapan ve vuran bısey vardı ıcımde kaydirigubbakcemile3 bakmayın guldugume dustan nasıl cıktım bılmıyorum sankı su patlayıp bebek dogacakmıs gıbı hısssettım kafamçokkarıştı
günaydın cnmopuyorumnanaktan
inş. dediğin gibi normaldir:Saruboceq:
bende sağ sol ayrımı yok cicimfisfisfis
buu zilli kızların doğunca popişlerinden ısırmak lazımyerimseniben
şansa artık bitanem, ben alışverişe çıktığımda bakıcam
nakadar çok satılan bişeymiş bu arada şaşırdım doğrusu:1closedeyes:
anacım benimki hiç yukardan vurmuyoki hep aşşadan vuruyoo
heşeye panik oluyoz napalımkaydirigubbakcemile3
peki sende bugün durumlar nasıl aşşadanmı vuruyo gene cnm:uhm:
Elalı günaydın canım benimde aşağıda kızım tam kasıklarımın hizzasindan tekme yiyorum sorun varmıdır bilmiyorum
bu pompadan almak sartmı kızlar ben hıc almayı dusunmuyorum benneyaptımki
sankı hıc gerek duymayacakmısım gıbı hıssedıyorum :bbo:
ınsallahta hıssetmem yoksam bayagı hayal kırıklıgına ugrarım -tatlicadiarzu-
kasık hızama vuruyo bugun canım yerı degısıyor buyuk ıhtımalle
bu arada kızlar sız detaylı ultrasona gırdınzmı yada nezaman gıreceksınız benım dr 24hafta sonunda verdı 17hazıranda yanı benneyaptımki
günaydın güsellerrrrr
endişelenmeyin kızlar ablamında sizinki gibi bebegi hep aşagıdan vuruo dışarı çıkcak sanıom dio hatta geçen akşam birlikteydik bu bi panik oldu bebek sert vurmuş çıkcak şimdi dedi doktoru aradı paniklen doktoru gülmüş telefonda öle çıkcak felan olurmu hiç saçmalama demiş bebekler degişik hareketler yapar takla atıodur yada zıplıodur demiş zıplarken ayaklarını aşagıya vuruosa ondandır çok normal demiş ablamda utandı saçma bişe sordum diezemuszemus
Canım ben de en başta ihtiyacım olmaz, sonradan ihtiyaca göre alırım diyodum. Ama dün burada wrose vardı. Aynı zamanda 2008 ekim annesiymiş. Çok tavsiye ederim diyodu. En başlarda bebeklerin çenesi çok güçlü olmuyomuş sütü çekemeden yoruluyolarmış. Süt de tam boşalmadığı için azalıyomuş. Onlarda kalanı makinayla sağıp dolapta saklıyomuş. Böyle anlatılınca bana mantıklı geldi.
Bu arada nasıl gaza geldiysem daha çocuğa don bilem almadan süt pompası aldım yanee kaydirigubbakcemile3
yaaaaaa benimde kızım tekmelesin artık nolur
yaaaaaa benimde kızım tekmelesin artık nolur
RAHATLA ANACIMRAHATLA GEVŞEEEkaydirigubbakcemile2
BURCU BENDE GİRDİM CANIM 20+4 KEN DETAYLIYA
ayy bende sonra alırım diodum gülican yaa almaz lasım ama demekki hımm fiyatları nasıl acaba
günaydın güsellerrrrr
endişelenmeyin kızlar ablamında sizinki gibi bebegi hep aşagıdan vuruo dışarı çıkcak sanıom dio hatta geçen akşam birlikteydik bu bi panik oldu bebek sert vurmuş çıkcak şimdi dedi doktoru aradı paniklen doktoru gülmüş telefonda öle çıkcak felan olurmu hiç saçmalama demiş bebekler degişik hareketler yapar takla atıodur yada zıplıodur demiş zıplarken ayaklarını aşagıya vuruosa ondandır çok normal demiş ablamda utandı saçma bişe sordum diezemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?