2009 Ekim Anneleri

Canim insallah.Zaman hic gecmiyorki.Sen ayrintili ultrasona girdin degil mi.Renklimiydi ultrason ayrica ucret odedinmi bildigim kadariyla 3D ve 4D yi sigorta karsilamiyor

Evet ayrintili ultrasondu bir suru olcumler falan yapti bol bol bize bebisimizi gosterdi:)okdar hareketliydiki kadin bi turlu olcum yapamayince bizde keyifle oglusumuzu izledik:)Maalesef renkli deildi ultrason.Benim dr nin ofisinde renkli yok maalesef.Olsa sigorta odermiydi inan bilmiyorum.ama benim bu normal renksiz ultrasonu sigortam karsiliyor.Bize bol bol resimlerini verdi doyasiya izlemis olduk yavru kusumuzu.Malum uzuuuuun bi sure goremiyecegiz birdaha Zaman cabucak gecsin sende ogreniver hemen :)
Kendimi alisverise vermeyi dusunuyorum bakalim gecen haftasonu snap n go ve kangurumu diyorlar bilmiyorum turkiyee herhalde kanguru hani onunde tasiyorsun ya bebegi aldim.Ilk zamanlarda bebek arabasi almak sitemiyorum bakalim snap n go ile idare edecegiz..az oncede yataga ve carseat e baktim baby's r us tan.bakalim yavas yavas almaya baslicaz artik.

Ayy cok heycanli sanki daha yeni hamile oldugumu ogrenmis gibiyim :)

Brklnc ben linki acamadim o yuzden bi yorum yapamiyorum.ama tekrar deneyecegim acmayi.

haklısın tabi ben bir an çok beğendim özelliklerini okudum ama tek elle açılıp kapanma gibi bir özellik yazmıyor..
teşekkürler yorumun için Şeniza.s.

Yok canim tek elle acma kapama olayini sen deneyeceksin cunku herzaman yaninda biri olmayacak disari ciktiginda ve sen kucaginda bebegin varken bu isi tek elinle yapmak zorunda kalacaksin o yuzden soyluyorum aklinda olsun.

selam kızlar nasılsınız. siteye bikaç gündür giremedim.. misafirlerimiz var her gün denizdeyizzzz... akşamları eve geldiğim de pestilim çıkmış oluyo yemek atıştırıp koltukta sızıyorum.. sizler napıyorsunuz annişler

Yok canim tek elle acma kapama olayini sen deneyeceksin cunku herzaman yaninda biri olmayacak disari ciktiginda ve sen kucaginda bebegin varken bu isi tek elinle yapmak zorunda kalacaksin o yuzden soyluyorum aklinda olsun.

canım haklısın teşekkür ederim hatırlattığın için..çok deneyimsizim bu konularda ya o yüzden kafam karışıyor..neyse alışıcaz bakalım..hihoyyyt

Güzelmişşş canımmmm fiyatıda çokkk uygunnnn...

Ben pusette maxi cosi alıcam biraz pahalı ama arkadaşlarım kullanıyoo çokk kullanışlıı.

evet maxi cosinin pusetlerde süper fiyatları biraz pahalı geldi bana..ama bakmak lazım kullanışlı olması önemli çünkü..
kafam karıştı almıyacam ben puset yatak falan :roflol:

Erkek bebekleri ck hareketli oluyor ben daha bizimkini biraz biraz hissediyorum cok tembel teyzesi.Ben gecen ay gordum ultrasonda kan testleri yapildi olcumler yapildi ultrasonda bu ay 23 unde girecegim tekrar bakalim hareketli olacakmi ilkinde resmen uyuyordu durtukledik uyandi lutfetti :)

Ben gittigim doktorun internet sitesine baktim 3 boyutlu renkli ultrason icin ekstra ucret diyor oda 250 dolar amannn renkli ultrason olmazsa siyah beyaz olsun cocugumu goreyim o yeter :ecrin_bebek:

Babies r us ta cok guzel seyler var hemde indirimdeki urunler cok guzeldi ben o gun baktim ama cinsiyet yuzunden bisey alamadan ciktim.Sende biseyler aldikca guzel indirimler yakalarsan bana magaza adlarini ver gidip bakayim canim hele belli olsun benimki bende arastiracagim sana bilgi veririm :)

evet maxi cosinin pusetlerde süper fiyatları biraz pahalı geldi bana..ama bakmak lazım kullanışlı olması önemli çünkü..
kafam karıştı almıyacam ben puset yatak falan :roflol:

canımm maxi cosi ben inceledimm üç tekerlekli olanları çokk kullanışlıı hidrolik sistemli tek elle bile çok rahat katlanıyor ve açılıyor pratik olması lazım bizim için hep yanımızda biri olmayacak yanlızzz kaldığımızda çok önemlii üstü değişmelii zatenn uzun süre kullanabilirsinn git incele bencee :içelim:

elacım yaa ben bir türlü kopyalayamadım şu listeyi yaaa nasıl yapcam..:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…