Canim insallah.Zaman hic gecmiyorki.Sen ayrintili ultrasona girdin degil mi.Renklimiydi ultrason ayrica ucret odedinmi bildigim kadariyla 3D ve 4D yi sigorta karsilamiyor
Bana da kiz dedi ultrasoncu esimde baska bir doktora daha gidelim erkek olacak bilemedi diyor :))
haklısın tabi ben bir an çok beğendim özelliklerini okudum ama tek elle açılıp kapanma gibi bir özellik yazmıyor..
teşekkürler yorumun için Şeniza.s.
https://www.bottibebek.com/default.asp?x=1&y=1&kat=4&id=245&uid=902
bir daha kopyaladım bakalım açılacakmı..opuyorumnanaktan
kocalarımız çok fena yaa..ne bu erkek çocuk merakı anlamadım gitti :roflol:
Yok canim tek elle acma kapama olayini sen deneyeceksin cunku herzaman yaninda biri olmayacak disari ciktiginda ve sen kucaginda bebegin varken bu isi tek elinle yapmak zorunda kalacaksin o yuzden soyluyorum aklinda olsun.
Rengi cok guzel cok canli gorunuyor.Ama zeldanin dedigi gibi magazada bi gorsen falan daha iyi olur sanki.Bende ana kucagi alacagim insallah.Bebegi olan arkadaslarim cok tavsiye etmislerdi.
Baktım şimdi canım, cok tatlı duruyolar ama hangi model araba daha kullanışlı olur hiç bilmem ama hoşuma gitti yani
Güzelmişşş canımmmm fiyatıda çokkk uygunnnn...
Ben pusette maxi cosi alıcam biraz pahalı ama arkadaşlarım kullanıyoo çokk kullanışlıı.
Evet ayrintili ultrasondu bir suru olcumler falan yapti bol bol bize bebisimizi gosterdi:)okdar hareketliydiki kadin bi turlu olcum yapamayince bizde keyifle oglusumuzu izledik:)Maalesef renkli deildi ultrason.Benim dr nin ofisinde renkli yok maalesef.Olsa sigorta odermiydi inan bilmiyorum.ama benim bu normal renksiz ultrasonu sigortam karsiliyor.Bize bol bol resimlerini verdi doyasiya izlemis olduk yavru kusumuzu.Malum uzuuuuun bi sure goremiyecegiz birdahaZaman cabucak gecsin sende ogreniver hemen :)
Kendimi alisverise vermeyi dusunuyorum bakalim gecen haftasonu snap n go ve kangurumu diyorlar bilmiyorum turkiyee herhalde kanguru hani onunde tasiyorsun ya bebegi aldim.Ilk zamanlarda bebek arabasi almak sitemiyorum bakalim snap n go ile idare edecegiz..az oncede yataga ve carseat e baktim baby's r us tan.bakalim yavas yavas almaya baslicaz artik.
Ayy cok heycanli sanki daha yeni hamile oldugumu ogrenmis gibiyim :)
Brklnc ben linki acamadim o yuzden bi yorum yapamiyorum.ama tekrar deneyecegim acmayi.
Soylarini surdurecekler ya ondan canim soyadlarini tasiyacak bir ogullari olacak sonucta -tatlicadiarzu-
evet maxi cosinin pusetlerde süper fiyatları biraz pahalı geldi bana..ama bakmak lazım kullanışlı olması önemli çünkü..
kafam karıştı almıyacam ben puset yatak falan :roflol:
nalancım ahanda buda benim listem, dün eklemiştim gene...
BEBEK İÇİN
• 2-3 adet penye pattaniye
• 2 tane kalın battaniye (polar-yünlü gibi olanlardan)
• hastane çıkışı (1 adet)
• 5-6 tane 0-3 aylık tulum, pijama v.s
• 10 tane 3-6 aylık tulum, pijama v.s
• bol çorap
• bol mendil (ağız bezi, ter bezi)
• bol önlük
• 3-4 adet yelek
• Bebek tırnak makası
• Çıtçıtlı bady 0-3 ve 3-6 aylık (yarım kol, uzun kol)
• Eldiven
• Yıkama için küvet ve lifi
• Yıkamak için maşraba
• Fırça ve tarak seti
• Bebek deterjanı ve yumuşatıcısı
• Bebek bezi
• Bebe yağı,pişik kremi,şampuanı,vücüt şampuanı, ıslak mendil
• Bakım çantası seti
• oda termometresi
• bebek için ateş ölçer
• Havlu, bornoz
• Kilotlu çorap
• Meme ucu
• Süt sağma pompası elektrikli (medelanın elektrikli pilli süt pompası) 155ten 105 inmiş.
• Biberon
• Çanta
• Altaçması
ANNE İÇİN
• pijama takımı ve gecelik,
• ped
• göğüs pedi
• emzirme sütyeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?