benm kolum çok ağrıo yaa ne biçim tetnoz bu beze gibi olmş içi kıpkırmııs bide..offff offf..vurulalı 3 gün oldu yaaa((
ya şu bebek odası bem kafamı karıştıro çok heves ediom almaya ama insanların söledkleride mantıklı gelio bozmasammı odamı yaaa..onlar büydükçe beşikleri dar gelcek e gündüz desen beşikte olmas en iisi koltğmu vrmeym ben anneme..onda altınıda çaarım popişinide açarım yastkta koyarm yanlarına mis gibi olurr..
ANG€L;7251933 .!.:günaydın güzel anneler.herkese merhabalarŞeniz
bende dün ayrıntılı ultrasona girdim.herşeyi normal çok şükür.ve doktor bana bol bol su iç dedi rahim kasılmaları olabilir dedi.özellikle şimdi sıcaklar başladığı için 3 litre su iç dedi.sizlerde bol bol için.
canım o kdv indirimi mobilyalarda olmuyorr..
sadece elektronik eşyalarda kdv indirimi var 15 hazirana kadar..
mobilyalarda geçerli değil..
mobilya fabrikasında muhasebeciyim bize yansımadı çünkü üretim için girişler hala 18 ama buranın büyük firmalarında falan güzel indirimler var (istikbal, bellona,ipek falan) kdv uzatılması söz konusu bu arada ama net bişi yok tabi. çok araştır canım aceleye getirme.
ya kızlar birşey sorcam göbek deliğimi ellediğimde içi acıyor hemde çok acıyor sizde de böyle oluyor mu..??
bide göbek deliğim büyüdü sanki...yavaş yavaş çukurluğu yukarı doğru çıkıyor sanki..
9 KİLO ÇOKDA DEGİL BE DOKTORUN ABARTMASIN -:jeyyar: AMA RAHAT Bİ 10 KİLO DAHA ALIRIZ SANIRIM KIZLAR:1shok:
benm kolum çok ağrıo yaa ne biçim tetnoz bu beze gibi olmş içi kıpkırmııs bide..offff offf..vurulalı 3 gün oldu yaaa((
ya şu bebek odası bem kafamı karıştıro çok heves ediom almaya ama insanların söledkleride mantıklı gelio bozmasammı odamı yaaa..onlar büydükçe beşikleri dar gelcek e gündüz desen beşikte olmas en iisi koltğmu vrmeym ben anneme..onda altınıda çaarım popişinide açarım yastkta koyarm yanlarına mis gibi olurr..
ya kızlar birşey sorcam göbek deliğimi ellediğimde içi acıyor hemde çok acıyor sizde de böyle oluyor mu..??
bide göbek deliğim büyüdü sanki...yavaş yavaş çukurluğu yukarı doğru çıkıyor sanki..
canım benimkide kayboluyo gibi. Bayağı da gerginleşti. Içine dokunamıyom zaten artık tamamen kapandı gibi. Bakalım daha neler görcez zemuszemus
elifcim bazen banada oluo canım göbek deligimizden büyüyor sanırım kanrımız o yüzden bende göbek deligi kalmadı zatenkaydirigubbakcemile3 böle düm düz oldu daha önceden hiç göbegim yoktu ve etim sertti o yüzden çok gerilio benim karnım çıplak gören korkuo valla patlıcak diolar ya:1shok:
elif canım naptın alabildin mi. Yapabileceğim bişiy var mı
GÜlİcan ÜzÜlme tatlım ya Çatlarsa Çatlasın alacagız tabİkİ aaa gÖgÜslerİne masaj yapmıomusun badem yagıyla ya bak İİ gelİo bİde desteklİ sÜtyen kullan canım
almak istiyorum ama kredi kartı numaramı da vermek istemiyorum yaa başka yolu yok mu..(( daha önce bu şekilde kredi kartımdan ektradan 300 tl çekilmişti şimdide korkuyorum dolayısıyla..))
cnm hamiş değilken benim göbek deliğim bayaa derindi arık o derinlik yok göbeğimin içi yüzeyde duruyo, ve dahada büyüdükçe çıkık olacak kanımcaazemuszemus
amaa acı yok bendee sende parmanı falan sokmaa göbeneevereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?