2009 Ekim Anneleri

bende ağrı olmadı hatta vuran kişi bileiğne etkilidir kolun ağrıyabilir demişti.sadece biriısırmışgibi bi sancı oldu geçti o kadar. geçmiş olsun

süt pompaları sütü çok olanlar ve bebeği ememeyenlerin işine yaramaz mı bizim sütümüzün çok olup olmayacağını bilmiyoruz şimdiden almak ne kadar doğru belki hiç kullanmıcaz yanlış mı düşünüyorum

gözün aydın cnm maşallah bebeğinee
boll su içmeyee devammm:içelim::içelim::içelim:

canım o kdv indirimi mobilyalarda olmuyorr..
sadece elektronik eşyalarda kdv indirimi var 15 hazirana kadar..
mobilyalarda geçerli değil..

Çok sağolun canlarımm Şeniz
zaten o kadar kısa sürede nasıl alabilirim diye düşünüyodum. Ben detaylı detaylı geseyim o zaman

ya kızlar birşey sorcam göbek deliğimi ellediğimde içi acıyor hemde çok acıyor sizde de böyle oluyor mu..??
bide göbek deliğim büyüdü sanki...yavaş yavaş çukurluğu yukarı doğru çıkıyor sanki..

Canım benimkide kayboluyo gibi. Bayağı da gerginleşti. İçine dokunamıyom zaten artık tamamen kapandı gibi. Bakalım daha neler görcez zemuszemus

ELıFCıM BAZEN BANADA OLUO CANIM GÖBEK DELıGıMıZDEN BÜYÜYOR SANIRIM KANRIMIZ O YÜZDEN BENDE GÖBEK DELıGı KALMADI ZATENkaydirigubbakcemile3 BÖLE DÜM DÜZ OLDU DAHA ÖNCEDEN HıÇ GÖBEGıM YOKTU VE ETıM SERTTı O YÜZDEN ÇOK GERıLıO BENıM KARNIM ÇIPLAK GÖREN KORKUO VALLA PATLICAK DıOLAR YA:1shok:

9 KİLO ÇOKDA DEGİL BE DOKTORUN ABARTMASIN -:jeyyar: AMA RAHAT Bİ 10 KİLO DAHA ALIRIZ SANIRIM KIZLAR:1shok:

Canımm öyle deme yaa. Ben daha 5 kilo da dağılmış durumdayım. Göğüslerim çatlamış bile. 10 kilo daha nasıl alacam bilemiyorum. Moralim çok bozuk mafoldumben

cnm benimde aşıdan sonra 2 gün çok fena ağrıdı kolum 3. günü daha iyiydim, üstümü çıkarırken ve giyerken eşimden yardım alıyodum o derece yani...
bende oda konusunda çok karışığım doğumdan sonra almaya karar verdik...
benimkayınvalideler falan ankaradalar doğumda onlar gelcekler annemler gelirler ve evim çok küçük yatmaya yer yok, kızım zaten min. 6 ay yanımızda yatacak acele etmeyelim herkes gidince bizbize kalınca alalım diyoruz...
bide ben 1,5-2 seneye kadar 2. bebeği düşünüyorum vee boş tek odam var belkide bebek odası hiç yapmayıp direk genç odası gibi ranzalı bişey yaptırabilirmm:sm_confused:
offf offf çok karışığım bu konuda napıcamı bilmiyorum:bbo:

cnm hamiş değilken benim göbek deliğim bayaa derindi arık o derinlik yok göbeğimin içi yüzeyde duruyo, ve dahada büyüdükçe çıkık olacak kanımcaazemuszemus
amaa acı yok bendee sende parmanı falan sokmaa göbeneevereliniortak

canım benimkide kayboluyo gibi. Bayağı da gerginleşti. Içine dokunamıyom zaten artık tamamen kapandı gibi. Bakalım daha neler görcez zemuszemus

ewet göbek deliğimin içini ellediğimde çok acıyoo birde yavaş yavaş göbek çukurum kayboluyor sanki..

GÜlıcan ÜzÜlme tatlım ya Çatlarsa Çatlasın alacagız tabıkı aaa gÖgÜslerıne masaj yapmıomusun badem yagıyla ya bak ıı gelıo bıde desteklı sÜtyen kullan canım

GÜlİcan ÜzÜlme tatlım ya Çatlarsa Çatlasın alacagız tabİkİ aaa gÖgÜslerİne masaj yapmıomusun badem yagıyla ya bak İİ gelİo bİde desteklİ sÜtyen kullan canım

Canım ben direk göbeğime odaklandım.Göğüsleri atladım. Hİçbişiy sürmemiştim. O da al sana dedi. Zaten daha öğrendiğim anda büyümeye başladılar, 2 bedene yakın büyüdü.
Bundan sonra sürcem artık ama ne kadar fayda ederse yaniiii :çok üzgünüm:

almak istiyorum ama kredi kartı numaramı da vermek istemiyorum yaa başka yolu yok mu..(( daha önce bu şekilde kredi kartımdan ektradan 300 tl çekilmişti şimdide korkuyorum dolayısıyla..))

Canım dur benide korkutma şindii. :1shok:
Bende normalde hiç almam, ablam dalga geçti amma korkaksın diye, ondan cesaret aldım. Orda havale falan da var ama onlar da ne kadar güvenilirdir bilemiyorum -tatlicadiarzu-

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: Kıss napalım göbeğinin şekli değişince insan merak ediyo, kurcalama gereği hissediyo :roflol:

handanm saol canmm ya çok ağrıyo gerçkten..zonkluo:=)
elam sanırım bz acele edioruss..ama illaki lasım bu oda engeç 1 sene sonra ayrmamıs lasım odaları..
ben senn yernde olsam ki bende sennle aynı durumdaym annemler gelnce nerde yatcaklarki off offf sana diom kendm farklı gibi konşuomkaydirigubbakcemile3
en iisi bras toparlannca alırıs die düşündük biz şimdi kışa gelcek bebkler en az doğalgaz parası 300 ytl gelirr bana.bide doğum hastane masrafı ebide oda alsak 170de ona ödesek e bide ev kredisi var...herşei düşnmekte lasım..napcas bilmiom allah yardm etsn hepmizieee...acele karar vermmk lasım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…