-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- ben kaldım desenıze
dr gıdem hesap soram kötükedihüsokötükedihüso:jeyyar:laelaelaelaelae
günaydın herkese
ya bende iki gündür bir tuhaflıklar var sabah kalktığımda tuvalete gittiğimde şeyimi yaparken afedersiniz karnıma çok kötü bir sancı giriyor sizlerdede oluyor mu ya da nedendir sizce
günaydın herkese
ya bende iki gündür bir tuhaflıklar var sabah kalktığımda tuvalete gittiğimde şeyimi yaparken afedersiniz karnıma çok kötü bir sancı giriyor sizlerdede oluyor mu ya da nedendir sizce
ciceklara, ELALI, esma_memo_12, Fatos_55, yasemin1984, _ocean_06
Tekrardan günayydın kısslarr.
Ela canım şu dün konuştuğumuz süt pompası vardı ya. Hani amazon hepsi buradadan almış. Okampanya 1 aylık değilmiş canım ellerinde kalan ürün kadarmı. Ben şimdi aldım bi tane. Son üç tane kalmış. Bu arada ben siparişe başlarken 5 tane vardı bitirince 3 kaldı haberin olsun canım,i almayı düşünüyosan
Ela canım benim de şaşırdım yaa pompanın bu kadar çok satılmasına. bi de dün siteye baktığımda bi sürü vardı, bugün kalmamış. biras da ondan gaza geldim galiba. Yoksa ondan önce almam gereken daha bi sürü şey var -tatlicadiarzu-
RAHATLA ANACIMRAHATLA GEVŞEEEkaydirigubbakcemile2
BURCU BENDE GİRDİM CANIM 20+4 KEN DETAYLIYA
Canım ya içim rahatladı elalım duydunmu bak zıplıyorlarmış hihoyyyt hihoyyyt
günaydın kızlar nasılsınız bakalım..
canım o süt pompasından bende almak istiyorum yaa nasıl alıcam bir yardımcı olda bitmeden alayım..
350 GRDI FATIMA SENİN OGLUN KAÇ GRDI CANIM
Canım ben kredi kartı numaramı vererek aldım. Normalde netten alışveriş yapan biri değilim ama orda dediklerini takip ettim. Bakalım yurtiçi kargoyla yollıcaklarmış.
Kısslar bişey daha söylicem. Bu KDV işlerinden falan anlayan var mı? Mobilyalarda Haziran 15 den sonra KDV ler artıyomuş. Düğünü olan bi arkadaş ondan önce almaya çalışıyodu. Bebek mobilyalarında da olur bu indirim, o zaman ondan önce ni almak lasım ki :sm_confused:
canım şimdi bakıyorum 149 tl yazıyor acaba yanlış yere mi bakıyorum..
mobilya fabrikasında muhasebeciyim bize yansımadı çünkü üretim için girişler hala 18 ama buranın büyük firmalarında falan güzel indirimler var (istikbal, bellona,ipek falan) kdv uzatılması söz konusu bu arada ama net bişi yok tabi. çok araştır canım aceleye getirme.Kısslar bişey daha söylicem. Bu KDV işlerinden falan anlayan var mı? Mobilyalarda Haziran 15 den sonra KDV ler artıyomuş. Düğünü olan bi arkadaş ondan önce almaya çalışıyodu. Bebek mobilyalarında da olur bu indirim, o zaman ondan önce ni almak lasım ki :sm_confused:
tamam canım olmazsa bir dokturumu arayım sorayım bendeCanım aynı şey bana da oluyor. ama yeni değil 20 gündür falan ara ara oluyo. Dr. rahim kasılmaları normal dedi. Sistematik olursa endişelen yoksa meraklanma dedi.
OCEANCIM GÜNAYDIN BU HAFTALARDA SANCI OLUR YAZIODU KAGAN KOCATEPEDE SEBEBSİZ KARIN AGRILARI OLURMUŞ RAHİM BÜYÜDÜGÜ İÇİN AMA İDRAR YAPARKEN OLURMU BİLMİYORUM BENİM KARIN AGRIOM OLUO BÖLE İSHAL AGRISI GİBİ BAZEN AMA AYNI ŞEYMİ BİLEMEDİM CANIM:ecrin_bebek:
canım büyük ihtimalle idrar yolalrını üşütmüşündür bol bol su iç ayaklarınıda üşütmevereliniortak
MAŞALLAH OGLUŞUNA FATIMACIMBEN NORMAL KİLOSUNDA OLSUN YETER DİOM VALLA NASI ÇIKARIRIM YOKSA:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?