2009 Ekim Anneleri

günaydın herkese

ya bende iki gündür bir tuhaflıklar var sabah kalktığımda tuvalete gittiğimde şeyimi yaparken afedersiniz karnıma çok kötü bir sancı giriyor sizlerdede oluyor mu ya da nedendir sizce

Canım aynı şey bana da oluyor. ama yeni değil 20 gündür falan ara ara oluyo. Dr. rahim kasılmaları normal dedi. Sistematik olursa endişelen yoksa meraklanma dedi.

OCEANCIM GÜNAYDIN BU HAFTALARDA SANCI OLUR YAZIODU KAGAN KOCATEPEDE SEBEBSıZ KARIN AGRILARI OLURMUŞ RAHıM BÜYÜDÜGÜ ıÇıN AMA ıDRAR YAPARKEN OLURMU BıLMıYORUM BENıM KARIN AGRIOM OLUO BÖLE ıSHAL AGRISI GıBı BAZEN AMA AYNI ŞEYMı BıLEMEDıM CANIM:ecrin_bebek:

günaydın herkese

ya bende iki gündür bir tuhaflıklar var sabah kalktığımda tuvalete gittiğimde şeyimi yaparken afedersiniz karnıma çok kötü bir sancı giriyor sizlerdede oluyor mu ya da nedendir sizce

canım büyük ihtimalle idrar yolalrını üşütmüşündür bol bol su iç ayaklarınıda üşütmevereliniortak

günaydın kızlar nasılsınız bakalım..
canım o süt pompasından bende almak istiyorum yaa nasıl alıcam bir yardımcı olda bitmeden alayım..

ayhh evet bende şaşırdımm
nesee şansa artıkınzemuszemus

RAHATLA ANACIMRAHATLA GEVŞEEEkaydirigubbakcemile2

BURCU BENDE GİRDİM CANIM 20+4 KEN DETAYLIYA

Ohhhhhhhhhhopuyorumnanaktan rahatladım cicimmmkaydirigubbakcemile3

Canım ya içim rahatladı elalım duydunmu bak zıplıyorlarmış hihoyyyt hihoyyyt

duydum cnmm çok rahatladımm zillilerimiz zıplıyolar herahl

günaydın kızlar nasılsınız bakalım..
canım o süt pompasından bende almak istiyorum yaa nasıl alıcam bir yardımcı olda bitmeden alayım..

Canım ben kredi kartı numaramı vererek aldım. Normalde netten alışveriş yapan biri değilim ama orda dediklerini takip ettim. Bakalım yurtiçi kargoyla yollıcaklarmış.

günaydın güzel anneler.herkese merhabalarŞeniz
bende dün ayrıntılı ultrasona girdim.herşeyi normal çok şükür.ve doktor bana bol bol su iç dedi rahim kasılmaları olabilir dedi.özellikle şimdi sıcaklar başladığı için 3 litre su iç dedi.sizlerde bol bol için.

Kısslar bişey daha söylicem. Bu KDV işlerinden falan anlayan var mı? Mobilyalarda Haziran 15 den sonra KDV ler artıyomuş. Düğünü olan bi arkadaş ondan önce almaya çalışıyodu. Bebek mobilyalarında da olur bu indirim, o zaman ondan önce ni almak lasım ki :sm_confused:

canım o kdv indirimi mobilyalarda olmuyorr..
sadece elektronik eşyalarda kdv indirimi var 15 hazirana kadar..
mobilyalarda geçerli değil..

benm kolum çok ağrıo yaa ne biçim tetnoz bu beze gibi olmş içi kıpkırmııs bide..offff offf..vurulalı 3 gün oldu yaaa((
ya şu bebek odası bem kafamı karıştıro çok heves ediom almaya ama insanların söledkleride mantıklı gelio bozmasammı odamı yaaa..onlar büydükçe beşikleri dar gelcek e gündüz desen beşikte olmas en iisi koltğmu vrmeym ben anneme..onda altınıda çaarım popişinide açarım yastkta koyarm yanlarına mis gibi olurr..

mobilya fabrikasında muhasebeciyim bize yansımadı çünkü üretim için girişler hala 18 ama buranın büyük firmalarında falan güzel indirimler var (istikbal, bellona,ipek falan) kdv uzatılması söz konusu bu arada ama net bişi yok tabi. çok araştır canım aceleye getirme.

Canım aynı şey bana da oluyor. ama yeni değil 20 gündür falan ara ara oluyo. Dr. rahim kasılmaları normal dedi. Sistematik olursa endişelen yoksa meraklanma dedi.
tamam canım olmazsa bir dokturumu arayım sorayım bende

tuvaletimi yaparken oluyor sabah sonra gün içindede ağrılar oluyor karnımda belki dediğin gibidir rahim büyüdüğü için oluyordur

canım büyük ihtimalle idrar yolalrını üşütmüşündür bol bol su iç ayaklarınıda üşütmevereliniortak

valla ne olduğunu bilmiyorum bu da olabilir teşekkürler kızlar

MAŞALLAH OGLUŞUNA FATIMACIM BEN NORMAL KİLOSUNDA OLSUN YETER DİOM VALLA NASI ÇIKARIRIM YOKSA:1rolleyes:

canım bende öyle kesinlikle tombiş olsun istemem normal doğumdan yanayım zaten emdikçe kg alır. ama şu anda benim elimde olan bişiyok tabi. kendi adıma ekmeği azalttım o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…