2009 Ekim Anneleri

ya süt pombası bencede gereksizz yaa..sütü çok olanlar emmeyenler vs vs için daha nası olcağnı bilmiorski ya hiç kullanamassanz neolcak verdiğinz para havayaaaaa...durun bi yavv gülicannn sende don almadan pompa aldın anacımm yaa...:mymeka:

Allah yardımcımız olsun kıslar hepımızın ben sadece bÜyÜyen yatak alıcam Şımdılık Çekmelerı felan yeter gıysılerıne bebekın fazlaları kendı dolabıma koyarım takım alamam yanı ılerde gıysıler sıgmazsa bı dolap alırım belkı Çok sonra ama Şımdılık sadece yatak alıcam yatak odamda bÜyÜk koyucam

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: Kıss napalım göbeğinin şekli değişince insan merak ediyo, kurcalama gereği hissediyo :roflol:

delüü kurcalamaaakaydirigubbakcemile3

evet gözdecimm yaa acele karar vermemk lazımCADIARZU
şimdi düşünüyorumda en az kızımın 40ı çıkana kadar birilerinin bizde kalması gerekecek, bidee henüz nasıl bişey yapmaya karar veremediğim için kendimce süreyi uzatıyom sanırım...
eşimlede tartıştık bu yüzden, garibim bana diyokii aşkım bende almak istiyorum almam gibi düşünüyosan al parasnı sana verim diyo amaane bilim iştee odam çok küçük nasıl bişey olmalı? 2. çocukta ne olur kestiremiyom offf offf-tatlicadiarzu-

dandanım bende büyüyen yatak almak istiyodum ama yatak odama sığmadığı için mecburen odama 6-7 ay yatacak kadar bişey alacam...
küçük odama bi gardopla büyüyen yatak diyodum amaa şimdide 2. çocuk olunca mecburen oraya ranza tarzı bişey yaptırcaz, o zaman büyüyen yatak çöpemi gidecek, bida bida masraf olacak o yüzden kafam çok karışık-tatlicadiarzu-
sen benim yeirmde olsan napardım gülümsengözlerimebaksanab

kaydirigubbakcemile3 Hee valla kuşum donsuz bebenin süt pompası var. Daha bu neki sabah bi de beni kdv indirimi bitmeden mobilyaları al diye gaza getirdiler. Bi de haftasonu mobilya alcaktım kaydirigubbakcemile3

ende bebeğimi ayrı yatıramam herhalde şu sepet beşikler varya kendi yatağımızın yanına ondan alıcam bi tane Allah izin verirse :)

Elacım canım sende al bÜyÜyen yatagını ılerde bebık olunca bı yatak daha alırsın ıkı yatak sıgmazmı Çocuk odasıne bÖle genÇ odası anlatabıldımmı ıkı tane yatak araya komıdın gıbı ?

kızlar ya bu uyku hali sizdede çok oluyor mu acaba merak ettim hep uykum var zor çalışıyom valla

allah bebeklerimizi bereketiyle dünyaya getirmemeizi nasip etsin inşallah.......sıkmayın bulunur bir çaresi.....

elam bence sen beşik al 120 ye felan 7 ay yatar onda iknci bebektede ranza alırsın bide dolapp...ama 7 aydan snra nerde yatcak küçük odanda koltuk felan varsa ii olurr ben tam karra versem oda almayacağıma koltuğm durcak 7 aydan sonra onda yatar die düşündümm..sonrada genç odası gibi yaparıss..arabalı felan günden güne nelr çıkıo..

kızlar ya bu uyku hali sizdede çok oluyor mu acaba merak ettim hep uykum var zor çalışıyom valla

sorna cnm ya dün ben öyleydim gözümü açamadım masa başında. bi türk kahvesi istedim inan ondan sonrakendime geldim. şimdi sen de iç bi tane. ben günde bi kahve içmeye çalışıyorum zaten:içelim:

ayy kriz geldi bana kafamın içinde uğltular başladı düşünmktennn ben gidom bras yataımm KALKAIM EV SÜPÜREıM BURAYA OTRDUMMU 24 SAAT ÇAKILI GıBı KALIOM BURDAA..:=))))))öptm hepnzii çok knşmayın sonra çok geri kalıomm kaçırıom knşmaları..:=))))))

yok cnmm nerdeeeesenağlama odama 1 büyüyen yatakla gardop zor sığıyo ortada çok az bi alan kalıyoo, 2si sığsa hiç düşünmezdim zaten yatak olayınıı...
iştee bu çıkmazdan dolaı kafam karşıyoookafamçokkarıştı

tamam cnm kolay gelsin sana...

günaydın kıslar nasılsınız nasıl bişiler alcagınıza karar verdinizmi 1de eşimle kış ayına denk geldigi için bebek enaz 1sene yanımızda olcak die nealcagımıza karar veremedik boşa masraf edip 2-3tane model yatakta almak istemiyoz byüdügünde neolcak die

bebek odası konusunda benimde kafam çok karışık benim yatak odam ve çocuk odam şuan boş olan oda büyük yatak odama bir beşik sığar ve daha yer bile kalır çocuk odamada bebek odası sığar rahatlıkla
ama bebek odası alırsam yanımda yatırmak için birde sepetlerden almam lazım
sadece beşik alırsam yatak odama koyarsam eşyaları için filan dolap almam lazım oda düzensiz gibi geliyor bana
birde kayınvalide unsuru var kadın taktı çocuk odasına bir beşik alırız birde çek yat burda yatar kalkarsınız hemde yanınızda olur çocuk diyor ama ben öyle olmasını istemiyorum ne yapacağımı şaşırdım bana fikir verin kızlar

kızlar ben ilerde bebek olursa die tek koltuk takımı aldım iki takım almamıştım yani bitane büyük odam bomboş ilerde ama düşünüyom ona oda takımı almayı enaz 1yaşında olsun öyle yer sorunum yok yani sadece fazla şey alıp evde boşboş durmasını istemiyoz eşimle kullanabilcegimiz bişi olsun istiyoruzz

Hımm elam senın ıŞ karıŞık o zaman sen yatak odana sıgacak bı yatak alacaksın bÜyÜmeyenlerden ama 1,5 yaŞına kadar felan yatıolar ya onlardan sonra odana ranza olayı yaparsın 2.bebekte gene o yatakta yatar bence en mantıklısı bu gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…