:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: Kıss napalım göbeğinin şekli değişince insan merak ediyo, kurcalama gereği hissediyo :roflol:
handanm saol canmm ya çok ağrıyo gerçkten..zonkluo:=)
elam sanırım bz acele edioruss..ama illaki lasım bu oda engeç 1 sene sonra ayrmamıs lasım odaları..
ben senn yernde olsam ki bende sennle aynı durumdaym annemler gelnce nerde yatcaklarki off offf sana diom kendm farklı gibi konşuomkaydirigubbakcemile3
en iisi bras toparlannca alırıs die düşündük biz şimdi kışa gelcek bebkler en az doğalgaz parası 300 ytl gelirr bana.bide doğum hastane masrafı ebide oda alsak 170de ona ödesek e bide ev kredisi var...herşei düşnmekte lasım..napcas bilmiom allah yardm etsn hepmizieee...acele karar vermmk lasım..
Allah yardımcımız olsun kıslar hepİmİzİn ben sadece bÜyÜyen yatak alıcam Şİmdİlİk Çekmelerİ felan yeter gİysİlerİne bebekİn fazlaları kendİ dolabıma koyarım takım alamam yanİ İlerde gİysİler sıgmazsa bİ dolap alırım belkİ Çok sonra ama Şİmdİlİk sadece yatak alıcam yatak odamda bÜyÜk koyucam
ya süt pombası bencede gereksizz yaa..sütü çok olanlar emmeyenler vs vs için daha nası olcağnı bilmiorski ya hiç kullanamassanz neolcak verdiğinz para havayaaaaa...durun bi yavv gülicannn sende don almadan pompa aldın anacımm yaa...:mymeka:
kızlar ya bu uyku hali sizdede çok oluyor mu acaba merak ettim hep uykum var zor çalışıyom valla
Elacım canım sende al bÜyÜyen yatagını İlerde bebİk olunca bİ yatak daha alırsın İkİ yatak sıgmazmı Çocuk odasıne bÖle genÇ odası anlatabİldİmmİ İkİ tane yatak araya komİdİn gİbİ ?
ayy kriz geldi bana kafamın içinde uğltular başladı düşünmktennn ben gidom bras yataımm KALKAIM EV SÜPÜREİM BURAYA OTRDUMMU 24 SAAT ÇAKILI GİBİ KALIOM BURDAA..:=))))))öptm hepnzii çok knşmayın sonra çok geri kalıomm kaçırıom knşmaları..:=))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?