- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
gülican bübchen marka bebe ürünleri var oğluma almıştım set olarak vucuduna alerji yaptı şimdi ben kullanıyorum delikafadulden
Selam canımm hoşgeldin.
dün beni heveslendirdin. Aldım ben de süt pompasını. Sonunculardan birini almışım kampanyası bitti çünkü. Şimdi 128 TL yasıyo alkisalkisalkis
h.g amazonn cnm nasılsın
gülican bübchen marka bebe ürünleri var oğluma almıştım set olarak vucuduna alerji yaptı şimdi ben kullanıyorum delikafadulden
nörüonuz kıslar ay sıkıldım ya bugun cuma olaydı keşkemmirmirmirmir
wrose senin pompanın markası neydi kuşum ya medelanın elektriklisi mi? şimdi bi deneyeyim dedim de sanırım bi yerde hata yapıyorum. aynıysa sana sorayım.
neye :jeyyar:handan yada ela az baksaniza seye
ewet cnmm aynısı bendeki, nerde hata yapıyorsun ki
selam gülicancım iyi yapmışsın. az önce ben de siteye baktım bitmiş kampanya. iyi oldu bari :)))
az önce bi arkadaşla konuştum da forumdan . yeni bebeği oldu. pompa için çok iyi yapmışsın dedi. doğumdan hemen sonra sütü gelmemiş, hemşire bu pompayla 5 dk hızlı hızlı çekmiş , öyle getirdik sütü diyo.
benim elime ulaştı bugün. parçalarını birleştirdim, bi deneyeyim dedim ama sanırım bir yerde yanlışlık yapıyorum beceremedim:)) seninki de bi gelsin de bakiim sana sorarım nasıl yapabiliyonmu diye.
Kaç günde geldi canım 1 hafta falan sürer heralde. Ama bence hemen deneyebilirsen iyi olur. Çünkü bir hata varsa 7 gün içinde bildirmen gerekiyo sanırsam. Hijyen nedenlerinden sonra iadesi olmayan ürünmüş bu. Ancak sorun varsa alıyollarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?