Rektal ölçüm
Rektal ölçüm en doğru sonucu verir ve ilk aylarda akut ateş durumunun daha fazla önem taşıması nedeniyle 15 aylıktan küçük bebekler için önerilir. Rektum içerisinde daha kolay kayması için termometrenin ucuna bir miktar vazelin sürün.
ben bunu tavsiye ederim canim en dogru bilgiyi ölcümü bu sayede ogrenebilirsin ben oglumda hep bu yöntemi kullandim 2 yasina kadar , dogacak olanada ayni yöntem uygulamayi dusunuyorum
Popomu :1shok: yaw kulak ya da alından ölçünce olmuyomu bee. Tamam altlarını filan temisliycez samimi olcaz o kadar bebelerle ama her ateşini ölçtüğümde de poposuna termometre mi tutcas yani -tatlicadiarzu-
huuuu napıosunzzz kıslarr..kmblr neler kaynattnzzz..ben yemk yapıorumm of ya hergün ne yemk yapsam derdnden bıktım ben yaaahergün bana brnz bişi söleynnn bari....işyernde yediğinz yemkleri söleyn hergün bende aynısını yapaım bari....:=)))))))))
Valla bizde de var hergün ne yapam derdi. Amma burda konuşursak bu hamişlerin hepsinin canı çekiyo. Yoksam ben hergün sorcam, şu var yanına ne yapayım diye zemuszemus
evet coni bebeklerin öyle ölçülür bişey olmaz. köküne kadar sokmucan canım sen de ucunu hemen. her dakka ateş mi ölççen ayrıca. delikafadulden
kıss fatoşş maşallah bebişine canım ya çok güsel çıkmış yerim ben onuuuuuuuuu
Canım rektal ne dimek acaba, popodan mı
ah sorma tatlimya ayni dert bende de var hergun hergun ne yapsam diye dusunup duruyorum , ben dun sulu kofte yapmistim patatesle birlikte , ve sarma sarmistim bugun ne yapacam =henuz kararsizim ispanak yapsam diyorum canimda istemiyor ispanak , tavuktan biktim etten biktim , kanim patlican ezmesi istiyor boyle bol maydonoz ve limonlu keske yemek yapan birisi olsa bende afiyetle yesem esim calisiyor , ama yakind aben yatarsam o evde kalacak yemek falanda yapacak yandimmmmmmm :tomato:, benim beceriksiz ahcim dusunemiyorum :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?