2009 Ekim Anneleri

ilkaycım bencede sence bende altım tulum pijama felan ama şimdi frene bastım 1 aydır bişi almıyorum 7.ayımı bitirince alıcam geri kalanları

ilkaycım öle düşünme canmm bu samana kadr geldysekkk sorunların birçoğunu aşmış durumdayızz kilosunu beynini organlarını zekalrını herşesini bilioruss allahın iznyle bişi olmass öle düşünmk hiçç istemiorummm....korknç bişi çünkü ben ona kavuşcam allahn iznyleeee.

kızlar bu kulaktan ölçer cihazı iade mi etsem acaba kararsız kaldım çok offfff doğru ölçmez mi yanimirmirmirmir

ılkay haklısın bende onu dÜŞÜnerek hıÇ bıŞey almadım ama dolu Şeyı oldu bıle abısınden kalan sadece Şuan yenı olarak 2 badı ve havlu bıde yenıdoĞan ıÇın tarak baŞkada bıŞey almadık..

Ya kızlar ben oĞluma Şu eczanede satılan 3-5 mılyona olan derecelerden aldım dıgıtaj koltuk altı yada popodan hep doĞru sonuÇ verdı okadar para vermeye hıÇ gerek yok hemen ÖlÇÜyor zaten bence acele etmeyın..

:icecream::icecream::icecream:
bebeemı doorana gader gaynanamlarda yeeyom canik benım yemek sorunum yok 4aya kadar agada benum pasada benum :dance::hooray::roflol:

osaman knşmaya hakkın yok anacım söle kaynanana yapsın sana kızartmaaaaaa:=))kafiyeli oldu cümlemde:=)))
benm kaynana 2 sokak arkada ne yemeği 5 ayda bikez gelmedi..ha pardon bi kez geldi oğlun zoryla sanırımm...

:icecream::icecream::icecream:
bebeemı doorana gader gaynanamlarda yeeyom canik benım yemek sorunum yok 4aya kadar agada benum pasada benum :dance::hooray::roflol:

Aynen canım bende öyle akşam yemek derdim yok işten doğru kayınvalideme meyvemde önüme geliyor sonra doğru eve ohhh hihoyyyt

kaynanana demişkenn yarın kaynanam geliyo, ve yarın ben kısmetse 1 hafta izne ayrılıyorum...

ilkaycım haklısın belki ama ben artık öyle ya kaybedersem ya bişey olursa diye kaygılanmak istemiyorum moralim bozuluyor. etkileniyorum. bu anın tadını çıkarıyorum ne istersem alıyorum. olacaksa doğar doğmaz da olur kim bilecek.. kaygılarla geçirmeyelim iyi şeyler düşünelim bebişler de sağlıkla büyüsünler, rabbim hepsini korusun meleklerle..

ben haziran 21 anneme gdecem 1 hafta kalıcam..tmmuz başı alışverişi yapcas erkenmiki yaa..hepnz neden frene bastınz böleee:=)))))))))))))))))))))))))9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…