anam şu benim patatesli pratik yemeee yapıverin iki dak da. yanına çay peynir domates ohh miss.
küp küp doğra patatesleri. kızart. sona içine domates sarımsak karıştır şöle . ben içine 1 tane de yumurta kırıyorum. valla çok güzel oluyo kolay yemek.
bu arada oğlum olacak ama ben hala nedense kız hissediyorum renkli ultrasona girince erkek derlerse o zaman inanıcam ama içimde şiddetle kız hissi var
kıs cicekk yanıno yanıo dicene doktoruna sölede sana şurup versin anasım benimde yanıodu şurup verdi bacım
amazon ben yapıom senin tarifi haftada bi kere mutlaka çok güsel oluıo kız:))
kızlar karışık kızartma yapabilirsiniz üstüne domates sos ben dün öle yaptım bide yogurt mis gibi oluo bugunda tavuk fileto yapcam
ilkay Popişten ölçülecek yani ateşeleri okey dijital termometre var bende onunla ölçebilirim değilmi popişten cam olması şart değildir yani dimii
cam olmasi sart degil canim uc kismi metal oluyor hepsinde oldugu gibi diger kisimlar plastik , kullandiktan sonra dezenfekte et yeterli , bunu ayni zamanda koltuk altinada kullabilirsin , ..evet digital yani olcum bittiginde caliyorsa yani ses cikartiyorsa düt düt gibi :))))))) tamamdir
kıs burcu ev hanımıymışsın yapta yesene madem anacım
klava: klava: klava:
kız ben sana ne dıyom anlatma su tarıfı canım ısteeyo dımedımmı laelaelaelaelaelaelaelaelaelaekaydirigubbakcemileÇok üzgünüm çoook:dilcikar:
vay tembele bak ya ben işten gidiom yemek yapıom hatunnn hade bakem kaldır kıçınıvereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?