2009 Ekim Anneleri

Fatoş maşallah bebişine :mymeka:

Bana niye göndermedim :sm_confused:
Yüz görümlüğümü istiyorusunn yoksammmm :sm_cool:

klava:klava:klava:
kız ben sana ne dıyom anlatma su tarıfı canım ısteeyo dımedımmı laelaelaelaelaelaelaelaelaelaekaydirigubbakcemileÇok üzgünüm çoook:dilcikar:

amozon benm kocam ertesi güne yemk götürüo...e öle yapsak hemen bitio e yarına öğlen ikndi akşam yicek bişi bulamıom ben buseferrr:):=))))))))))))

kıs cicekk yanıno yanıo dicene doktoruna sölede sana şurup versin anasım benimde yanıodu şurup verdi bacım

amazon ben yapıom senin tarifi haftada bi kere mutlaka çok güsel oluıo kız:))

kızlar karışık kızartma yapabilirsiniz üstüne domates sos ben dün öle yaptım bide yogurt mis gibi oluo bugunda tavuk fileto yapcam

bu arada oğlum olacak ama ben hala nedense kız hissediyorum renkli ultrasona girince erkek derlerse o zaman inanıcam ama içimde şiddetle kız hissi var

inan ben hamile olduğumu öğrendiğim günden itibaren hep oğlan dedim. kız ihtimali aklımdan bile geçmiyodu o kadar emindim yani.
Ama kızmış benim canımıniçi.. :))

Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
bırıne sus dıyom dıgerı annatıyo laelaelaelaelaelaelaelaelaelae:dilcikar:

ilkay Popişten ölçülecek yani ateşeleri okey dijital termometre var bende onunla ölçebilirim değilmi popişten cam olması şart değildir yani dimii

cam olmasi sart degil canim uc kismi metal oluyor hepsinde oldugu gibi diger kisimlar plastik , kullandiktan sonra dezenfekte et yeterli , bunu ayni zamanda koltuk altinada kullabilirsin , ..evet digital yani olcum bittiginde caliyorsa yani ses cikartiyorsa düt düt gibi :))))))) tamamdir

selaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)

:1hug: Teşekkürler canım

kizlar , yanlis anlamayin sizlere birseyler soylemek istiyorum , bu alis veris vs.. gibi konularda bence fazla acele etmeyin ... ben henuz 6-7 takim aldim bir kenara biraktim ALLAH izin verirde nasip olursa giydirecem ama daha cok erken henuz 5 .6 aylarda bence erken 7 aya girelim ondan sonra istediginiz sekilde almaya baslayin derim sayet ben oyle yapacagim , çünkü hayat bu sonucta hersey olabilir aldiginiz seylere bakip bakip ALLAH korusun bir sey olursa yikim olmaz mi ? (((((( ben bundan cok korkuyorum o nedenle alis verise gidince ikileme dusuyorum , acaba simdimi alsam diye insan ister istemez bircok sey almak istiyor hevesleniyor daha bir anlam tasiyor sanki hamilelik oyle seyler alinca ama herzaman herseyi dusunerek almak gerekiyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…