2009 Ekim Anneleri

tabi süper canım. mama ve bez masrafı çıkar kız... kocalara yardım olur ilk zamanlar en azından..

ayyy evet evet ben öle yapıcam kesinyerimseniben
4 aylık doğum iznimi kullandıktan sonra istifamı vericem vee şirkette kağıt imzalıcam tazminatı aldım yada almıcam diye, işten çıkardı göstersinler...
işsizlik parası alayım 10 ay...
bu işsizlik parasını herkes alabiliyo dimi???*

çok zor tabiki ya 9 aylıkda çalışılmaz artık zaten evde işimiz olacak bebege hazırlık yapılacak giysiler yıkanck ütülencek 1 ay anca yeter

işyerin kabul ederse süper olur elacım bizim şirket asla öle bişe yapmıo mesela işten çıkardı gösermez çıkarmadıysa sonuçta resmi olarak kasasından sana tazminat çıkışı felan göstermesi lazım her şirket kabul etmio inş eder seninki

Arkadaşlar merhaba

Herkes nasıııllll?? Valla ben yeni kendime geldim hastanede yatıyordm...Sevgili bebişimiz sağ böbreğime bası yapmış, böbekte iltihap ve büyüme yaptı aman allahım o nasıl ağrııı ölüyorum sandım allah'tan ilaca cvp verdi yoksa böbreğe stent takacaklardı, ucuz atlattık sanırım:))) Eeee sizler nasılsınız var mı kimsede terslik?

geçmiş olsun çok cnm benimde böbreklerimde taş var ve kızım 2günüdr sol tarafımı zorluyo cnm bendede iltihap olabilirmi acaba korktum şimdi ya çok sancım var

çok çok geçmiş olsunnn jasminellam. doğuma kadar mı ilaç tedavisi olacaksın...

çok çok geçmiş olsunnn jasminellam. doğuma kadar mı ilaç tedavisi olacaksın...

Valla cnm bugün kontrolümüz var bakalım; bu hafta raporluydum daha iyiyim umarım doğuma kadar ilaç tedavisi olmaz, zaten doktorum bir kaç hafta sabret çünkü bir kaç hafta sonra rahim yukarı çıktıkça bebek de oradan kalkacak diyor inşallah öyle olur

ya kıslar böbrek agrım çogaldı gitgide ama doktoruma ulaşamıyom lanet olsun kendi kafama görede hastaneye gitmek istemiyom doktorum istde ben t.dagdayım evimdeyim

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM,BİZLER İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR.:CüvCüv:

Kızlar nasılsınız?

Ben de dr.dan geldim 2 günüm zehir oldu resmen! Dün tansiyonum fırladı 16-10 a hemen hastaneye gittim. Dr.um detaylı ultrsonda rahim damarlarıma baktı, tam kan ve idrar testleri yaptırdı. Sonra kardiyoloji ve nefrolojiye gönderdi bu sabah. Çok şükür hepsi temiz çıktı ama hafif bir tuz ödemim var ayak bileklerimde. Onun için de 1 günde yarım çay kaşığı tuz ve hergün 40 dk. yürüyüş dedi.
Dikkat edin kızlar tuzu bırakın poğaça, salça, turşu vb. yemeyin ve peyniri diyet bile alsanız akşamdan suya yatırın öyle tüketin dedi. Zeytini de aynı şekilde. :1no2:

geçmiş olsun jasminellammm stavberyy canım çok çok geçmiş olsun kızlar ya dikkat edin kendinize:teselli:

stavbery bişiyemi üzüldün de fırladı canım ya durduk yeremi

cnm walla 9 senelik samimiyete dayanarak böle bi talepte bulunucam, tazminat vermicekler nasılsa onların bi zararı olmıcakki...
inşalla sorun çıkarmazlar cnm

jasmincim çok geçmiş olsun cnm:teselli: kendinede bebişede iyi bakŞeniz

cnmm sanada çok geçmiş olsunn:teselli:
sende kendine ve bebeğine dikkat etŞeniz

merhaba kıslar ben geldim ciciler bölümüne kuzumun kıyafetlerini yükledim bakın bakalım teyzeleri bebişime yakışcekmi ??

hee tazminatını vereceklerse tabiki sorun olmaz ama kendi isteginle çıkıpta çıkışımı verin dersen demiştim canım

GEÇMİŞ OLSUN CANIM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…