ceren Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 21.gebelik (hamilelik) haftası - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe bu adreste yeni yeni bu haftada hissedilebilegi yazıyor. korkma canım Allahın izniyle hiç bir sorun yoktur.. sabırla bekliyorum ben kızımın ilk hareketlerini hissetmiyi.biraz daha sabret canım bundan sonra net bir sekilde hissediceksin inş.
evet canım bende bu siteden takip ediyorum da burda herkes hissedipte ben hissetmeyince korkuyodum işte.neyse artık bebişimi özlemiştim hem bugün gidince görmüş olurum.
ceren Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 21.gebelik (hamilelik) haftası - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe bu adreste yeni yeni bu haftada hissedilebilegi yazıyor. korkma canım Allahın izniyle hiç bir sorun yoktur.. sabırla bekliyorum ben kızımın ilk hareketlerini hissetmiyi.biraz daha sabret canım bundan sonra net bir sekilde hissediceksin inş.
zuzuu nasılsın Şeniz
iimm canımm sen nasısınn..kendime iş çıkardım çekmeceleri döktüm düzenliyorum..bsürü şey aldım bebike,koycak yer yok..accık yer açıym yawruşumun cicilerine
selam selduşşş
heryerim agıyor kendimi cok halsiz hissediyorum nedense..
dinlene dinlene yap canım cokta yorma kendinii
cadının bir suru kıyafetimi olduuu :))) saglıcakla gelsinde uzerinde gorelim cicilerini
nisanum slm canım :))) benim paşam 3 gündür kuduruyor içerde maasallah..ara ara dinleniyor sonra devam:)))
bıde benım uslu kızım kudursa pek sevınecegım:):teytey:
merhaba kıslatrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr napıyorsunuzz
bakim ne diyuomuşşşş naloşumun aklını karıştırmışşş
uzman tv de 6.ay ile ilgili bişi gostermek istiyrm kafam karıstı benim
6. diyor en ustte (20-24 )haftalar arası yazıyor nasıl oluyor anlamadım hamilelik.tv - hamilelik (gebelik) altıncı ay, hamilelik döneminde 20-24. haftalar - Jinekolog (Jinekolok) Operatör Dr. Kağan Kocatepe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?