2009 Ekim Anneleri

naloşumm ben de sütten tiskiniyom resmen ama içiyoz mecburr napalım aman canım yaaa nerden mikser başladı çalışmaya gene aslında nette bunun için reflü diyo şu dönemden sonra başlayana mide asitiyükseliyomuşş kıyamam sana naloooşummm

yasemincim vur kafayı yat ne iş yapıyon sen yaa ayyne fena 7 ye kadarr kıyamam kuşum sana

merhaba kizlar nasilsiniz?

disardan geldim bakayim dedim , migdem yaniyor sanki ici fokur fokur acaba ne yesemde gecse bu migde yanmasi = ? neler yapiyorsunuz kizlar ?

selam kızlarrrrr benimde midemmm çokk yanıyooo doktorum şurup verdi tek kurtarıcım acayip rahatlatıyorr...

evet banada gaviscon şurup vermişti geçmiş olsun canım kızlar kaşlarımı falan aldırdım kuaföre çok fena acıdı ya eskiden bu kadar acımazdı hormonlardan mı acaba sizde de öyle mi

evet banada gaviscon şurup vermişti geçmiş olsun canım kızlar kaşlarımı falan aldırdım kuaföre çok fena acıdı ya eskiden bu kadar acımazdı hormonlardan mı acaba sizde de öyle mi

benimde aynı canım yaaaaa dün ağdaya gittim normalde gıkım çıkz dün resmen gözlerimden yaş geldi feci ağrıdıııııı sanırım hormonlaradannnvereliniortak

Elıfım valla bende bılmıyom bu kıslar nerde anlam veremedım nerde olduklarına

Günaydın keyifçiler, e hadi kalkın artık, sayfayı boş bırakmayalım! Yoksa herkes ağırlaşmayı beklemeden tatile gitti de bir ben mi kaldım elimde mayomla :1no2:

merhaba kızlar..bugün moralim çok bozuk sürekli ağlıyorum
dün gezmeye gittik arabyla akşam dönünce sağ böbrek tarafımda aşırı bir sancı başladı geçer dedim hemen uyudum gece 1,2 saat sonra uyandım hala dahada fazla ağrıyor sıcak su torbasıyla sabah 7 ye kadar idare ettim ama ara ara hala ağrıyor hemen gene koyuyorum sıcak su torbasını..kendi doktoruma gideyim diye acilede gitmedim bakalım yarın sabah neymiş bu ağrı..ben sağ tarafımdan rüzgar yedim diyorum ama bebeğime birşey olurmu diye çok korkuyorum sürekli dua edip ağlıyorum..
inşallah birşey olmaz Allah ım yavrumu sağlıklıca bağışlar bana..

iyi aksamlar kimseeeee yokkkk muuu
kızlar bebişimi daha net hissetmeye basladım bugunnn :ecrin_bebek: hihoyyyt cok mutluyummm yaa cok guzel bir duyguu
Allah ım saglıklada kucagımıza almayı nasip etsin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…