2009 Ekim Anneleri

safca bir soru olcak simdi ben kac aylıgım :))
yani 20. haftada 6. ayımıza mi girmiş oluyoruz

iyiyim naloşummm böbreğim ağrıyo çok bugün koltuğun bi kenarına sindin oturuyomm akşama kadar geçmezse akşam doktora gideceğim

şimdi senin 5. ayın bitti. dolu dolu 5 aylıksın ama 6. ayının içindesin. 6. ayından gün alıyorsun her geçen gün. taaa 24. haftana kadar. 24. haftan da da 6. ayın bitmiş olacak. tam 6 aylık olacaksın yani. şu an tam 5 aylıksın canım.

şekerim doğru diyo..5. ayı bitirdiğin gün 6.ya girmiş oluosun..ben şimcik 5 ay 5 günlüğüm ya,6. ayın içindeyim yani onu dolduruyorum..

naloşummmmmmmmmmm meleklerimiz büyüdü artıkın heralde kociman oldularrr kocimannnn 5 i bitirdiler 6nın içindeler :)

ben tickere bakarak şaşırdım 5 aya yeni girdi orda.. anladım simdi 5 aylıgım 6 ayın içersine girdik bana kac aylıksın die sorduklarında 4,5 aylık diyordum ya bide şimdi içinn

iyiyim naloşummm böbreğim ağrıyo çok bugün koltuğun bi kenarına sindin oturuyomm akşama kadar geçmezse akşam doktora gideceğim

oyy kıyamam sana ben gizoşummm onceden de agrın oluyormuydu boylee :1hug:
sıcak tut kendiniii

cerensesil hadi ahyırlısıyla git gel bakalımm

naloşumm dün geceden beri beterim yaaa bi ara ağrısından ağladım öle diyim sana

kızlar bebişimi görmeme 2,5 saat kaldı.opuyorumnanaktan
özlem gider bakalım bebişinle.. hayırsıyla gitt gel cerencim

cerensesil hadi ahyırlısıyla git gel bakalımm

naloşumm dün geceden beri beterim yaaa bi ara ağrısından ağladım öle diyim sana

Şeniz canım benim gizoşummm doktora git napılabilir bu durum yaa bilmiyorum ki ((((

naloşum sıcak duş ii geldi biraz bakalım biraz geçsin gene duş yapayım belki geçer

slmm kızlarr ben 2008 temmuz annesiyim ve pembe inciyi çoooook severimm:) c.tesi günleri gelmiyodu sanırmm ona süpriz yapmak istedim yazımı görmezse ona iletirsiniz.. biliyorum hepiniz için çok yavaş geçiyo günler hele ben hayatım boyunca hep karnım burnumda dolaşıcam gibi geliyodu ama şuanda kızım 10 aylık dünyanın en güzel duygusu tarif edilemez anlatılamaz evet ilk bikaç ay biraz zor karmaşık duygular yaşıyosunuz çünki hayatınız birden bire değişiyo ama alıştıktan sonra ben bunca sene napmışım nasıl yaşamışım diye soruyosunuz kendinizee Allah hepinizin bebeklerini sağlıcakla kucağınıza vermeyi nasip etsin inşallahh..işte bu sayfada da benim bebişimi görebilirsiniz teyzelerii... pembeinciye selamımı söylemeyi unutmayın emi...
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/200538-2008-temmuz-anneleri-bebekleri-395.html

oooyy maşallah kuzuna,rabbim nazarlardan saklasınn...şekerim nickini unutmassak iletiris selamını..yine gell bekleriss :CüvCüv:

naloşum sıcak duş ii geldi biraz bakalım biraz geçsin gene duş yapayım belki geçer

gizoşumm benim..inş. bişiyin kalmaz canım bnm belini sıcak tut bol boll su iç
benim mide bulantılarım geri döndü gizem yaaa daha demin istifra ettim ogurmekten kan geldi biraz bişide cıkmıyorr zorluyorr halsizim bidee noluyoo bana yaa

maşallahh irem bebege cok sekerr yaa

naloşummm tuzlu bişşiler yeee öğürmekten tahriş edersin bak yemek borunu ondan kan gelmiştirr amann naloşum dikkat et yaa kıyamam sana zemuszemus

hiç bişi canım istemiyr gizoşummm salgam içtim tuzlu
sabah sut içmiştim o mu beni boyle yaptı tiksindim sutten artık resmenn içmek istemiyorum mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…