merhaba kızlar..bugün moralim çok bozuk sürekli ağlıyorum
dün gezmeye gittik arabyla akşam dönünce sağ böbrek tarafımda aşırı bir sancı başladı geçer dedim hemen uyudum gece 1,2 saat sonra uyandım hala dahada fazla ağrıyor sıcak su torbasıyla sabah 7 ye kadar idare ettim ama ara ara hala ağrıyor hemen gene koyuyorum sıcak su torbasını..kendi doktoruma gideyim diye acilede gitmedim bakalım yarın sabah neymiş bu ağrı..ben sağ tarafımdan rüzgar yedim diyorum ama bebeğime birşey olurmu diye çok korkuyorum sürekli dua edip ağlıyorum..
inşallah birşey olmaz Allah ım yavrumu sağlıklıca bağışlar bana..
dün gezmeye gittik arabyla akşam dönünce sağ böbrek tarafımda aşırı bir sancı başladı geçer dedim hemen uyudum gece 1,2 saat sonra uyandım hala dahada fazla ağrıyor sıcak su torbasıyla sabah 7 ye kadar idare ettim ama ara ara hala ağrıyor hemen gene koyuyorum sıcak su torbasını..kendi doktoruma gideyim diye acilede gitmedim bakalım yarın sabah neymiş bu ağrı..ben sağ tarafımdan rüzgar yedim diyorum ama bebeğime birşey olurmu diye çok korkuyorum sürekli dua edip ağlıyorum..
iyi aksamlar kimseeeee yokkkk muuu
kızlar bebişimi daha net hissetmeye basladım bugunnn :ecrin_bebek: hihoyyyt cok mutluyummm yaa cok guzel bir duyguu
Allah ım saglıklada kucagımıza almayı nasip etsin inşallahhh
fatoş yesemin ocean nasılsınız hayırlı haftalar
günaaaydıııın...cumartesi ayrıntılıya girdim...bebişim çok iyi çok şükür:) 680 gr 32 cm olmuş tosunum dr. 3400 doğar dediii:)
günaydın kıslarrrrrrrrrr
maşallah nazcım yaaa ayyyy inş ne güselbenimki kaç gr acaba çok merak ettim ya haftaya salı gidicemdelikafadulden
inş naazcım en son gittigimde 350 gr dı oglum ama 1 ay olacak nerdeyse çok merak ediyorum,şeker yüklemesine gidicen demi bende ona gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?