ANG€L, buketımmmmmmmmmm, Bulcuk, ciceklara, nazyaz, papatya_ek, yasemin1984, zeyno55, _ocean_06 gunaydııınnnnnnn a.s.
ya ben sağlık ocağına kayıt yaptırdım bana bişey demediler ne zaman olcam tetenoz aşısı acaba onalrmı çaarcak beni fisfisfisgünaydın herkese günaydın kızlar..
canım geçmişi okuyodum o yüzden birşey yazamadım..bakalım dedim ben yokken neler kaynatmışsınız..
birde ben bugün tetanoz aşısı vurulcam çok acır diye çok korkuyorum..:asigim::asigim:
ben 4 kilo aldım popo büyüdü benimde arkaya doğru yanlara değilde kaydirigubbakcemile3bende 5 kilo aldım canım sen kaç kilo aldım benim memişler büyüdü biraznaniknanik
ANG€L, buketımmmmmmmmmm, Bulcuk, ciceklara, nazyaz, papatya_ek, yasemin1984, zeyno55, _ocean_06 gunaydııınnnnnnn a.s.
gördüm canım gördüm çok datluuuuuhayırlı olsun canım...ufaklığınıda görmüşsün süpper:)
maşallah bebişine cerencimmmmmsürekli pozizyon degiştircekler artık sende hissedersin senin afacanda degiştirir pozisyonunu canım inş:1hug:
cnm hamile kaldığımı öğrendiğimde tartılmıştım.hala aynıyım 5 ay oldu.doktor daha ii dedi bu aydan sonra alırsın rahat geçirirsin dedi.sen göğüslerine krem sürmeye başladınmı?bana arkadaşım bi krem önerdi ama adını unuttum şimdi.yara falan olmasın die şimdiden sürmek gerekirmişbende 5 kilo aldım canım sen kaç kilo aldım benim memişler büyüdü biraznaniknanik
ya ben sağlık ocağına kayıt yaptırdım bana bişey demediler ne zaman olcam tetenoz aşısı acaba onalrmı çaarcak beni fisfisfis
canım benim eltim hemşire bana ilk doz 5,5 aylıkken ikinci doz da 6,5 aylıkken vurulcak dedi..zaten eltim çağırdı beni gelmezsen eve getirir yine vururum diyo kaçış yok yani...
ben 4 kilo aldım popo büyüdü benimde arkaya doğru yanlara değilde kaydirigubbakcemile3
canım bende toplamda 2 kilo aldım...
günaydın cnm.nasılsın.bebişin nasıl?ANG€L, buketımmmmmmmmmm, Bulcuk, ciceklara, nazyaz, papatya_ek, yasemin1984, zeyno55, _ocean_06 gunaydııınnnnnnn a.s.
ya kızlar bi şey sorcam bu haftada bebeğin hareketleri nasıldı sizde ben en son dün öğleden sonra hissettim ba daha da hissetmedim dün ne güzel tekmeliyodu ama bugün daha olmadı yaaaa çok endişeleniyorum.. yardım edinnnnnnnnnnnn
ANG€L;7324575 .!.:cnm hamile kaldığımı öğrendiğimde tartılmıştım.hala aynıyım 5 ay oldu.doktor daha ii dedi bu aydan sonra alırsın rahat geçirirsin dedi.sen göğüslerine krem sürmeye başladınmı?bana arkadaşım bi krem önerdi ama adını unuttum şimdi.yara falan olmasın die şimdiden sürmek gerekirmiş
endişenlenme canım benimde öyle bi gün hiç hissetmyiroum bende merak ediyorum senin gibi ama ertesi gün çok hissediyorumya kızlar bi şey sorcam bu haftada bebeğin hareketleri nasıldı sizde ben en son dün öğleden sonra hissettim ba daha da hissetmedim dün ne güzel tekmeliyodu ama bugün daha olmadı yaaaa çok endişeleniyorum.. yardım edinnnnnnnnnnnn
Herkese günaydınlarr... Nasıl bakim anne ve bebişler
evet canım sabahları sürüyorum göbüküme ve göğüslerime sürüyorumANG€L;7324575 .!.:cnm hamile kaldığımı öğrendiğimde tartılmıştım.hala aynıyım 5 ay oldu.doktor daha ii dedi bu aydan sonra alırsın rahat geçirirsin dedi.sen göğüslerine krem sürmeye başladınmı?bana arkadaşım bi krem önerdi ama adını unuttum şimdi.yara falan olmasın die şimdiden sürmek gerekirmiş
Günaydın, ben de bazı günler hiç hissetmiyordum ya da günde 1 kez ancak hissedebiliyordum. Ama son birkaç gündür her gün hissediyorum ve giderek daha sürekli olmaya başladı. Doktorun dediği gibi birkaç hafta içinde iyice belirginleşip tutarlı hale gelecek sanırım. Doktorum bu haftalarda uzun süre hissetmezsen de endişelenme demişti bana.
evet canım sabahları sürüyorum göbüküme ve göğüslerime sürüyorum
ne sürüyosun yasemin kremmi adı ne dokoturnmu verdi çok sorgu sual oldu ama kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?