efet canım ya nası geçio zaman 6.ayımızı bitiriceez nerdeyse maşallahhefet bu son test sanırım
günaaaydıııın...cumartesi ayrıntılıya girdim...bebişim çok iyi çok şükür:) 680 gr 32 cm olmuş tosunum dr. 3400 doğar dediii:)[/Q
Nazyaz ayrıntılıya nerde girdin,yazabilirmisin?
günaaaydıııın...cumartesi ayrıntılıya girdim...bebişim çok iyi çok şükür:) 680 gr 32 cm olmuş tosunum dr. 3400 doğar dediii:)
günaydın kızlar bende bebişimi fazla hissetmiyorum diye cumartesi gittim doktora benim meleğim karnımda secde pozisyonunda duruyomuş.poposunu dikmiş.o yüzden hissetmiyomuşum fazla.yüzünü göstermiyodu.tam kalkıcaktım o ara doktora bişey sordum doktor cihazı tekrar göbeğime koyunca bide baktıkki bizim ki dönmüş bize asker selamı veriyo hemen doktor yüzünün fotosunu çekti.
Günaydın Kızlarrrrrrrrrrrrr.....
günaaaydıııın...cumartesi ayrıntılıya girdim...bebişim çok iyi çok şükür:) 680 gr 32 cm olmuş tosunum dr. 3400 doğar dediii:)[/Q
Nazyaz ayrıntılıya nerde girdin,yazabilirmisin?
eyüp ekici diye bir dr.kızılayda......
inş naazcım en son gittigimde 350 gr dı oglum ama 1 ay olacak nerdeyse çok merak ediyorum,şeker yüklemesine gidicen demi bende ona gidicem
günaydın kızlar.hayırlı haftalar herkesegünaaaydıııın...cumartesi ayrıntılıya girdim...bebişim çok iyi çok şükür:) 680 gr 32 cm olmuş tosunum dr. 3400 doğar dediii:)
ANG€L;7323793 .!.:günaydın kızlar.hayırlı haftalar herkese
nazyaz maşşallah bebişine ya ne kadar çok büyümüş.artık onlar büyüdükçe bizimde zor zamanlarımız yaklaşıyor.ama olsun bebişler için herşeye değerzemuszemus
ANG€L, buketımmmmmmmmmm, candyelif, cashmir, papatya_ek, zeyno55, _ocean_06 kızlar nedne konuşmuyonuz bakayım
günaydın hanımlarrrr nasılsınız
bebeleriniz nasıl bakalım
günaydın herkese günaydın kızlar..
canım geçmişi okuyodum o yüzden birşey yazamadım..bakalım dedim ben yokken neler kaynatmışsınız..
birde ben bugün tetanoz aşısı vurulcam çok acır diye çok korkuyorum..:asigim::asigim:
ANG€L;7324280 .!.:yasemin cnm bugün p.ertesi heralde herkes yoğun haftanın ilk günü olduğu için.
ya kızlar ben hiç kilo almadım göğüslerimde büyümedi.doktor bebişin kilosu ii dedi.ama ben genede telaşlanıyorum.benim gibi kilo almayan varmı?yoksa bendemi bi anormallik var:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?