2009 Ekim Anneleri

günaydın kızlar bende bebişimi fazla hissetmiyorum diye cumartesi gittim doktora benim meleğim karnımda secde pozisyonunda duruyomuş.poposunu dikmiş.o yüzden hissetmiyomuşum fazla.yüzünü göstermiyodu.tam kalkıcaktım o ara doktora bişey sordum doktor cihazı tekrar göbeğime koyunca bide baktıkki bizim ki dönmüş bize asker selamı veriyo hemen doktor yüzünün fotosunu çekti.

bide bebeğim aşağıdamı diye sordum ben öyle hissediyorum dedim.hayır dedi bebek büyüdükçe aşağı iner dedi.zaten ultrason cihazınıda göbek deliğimin oralarına koyuyodu.

günaaaydıııın...cumartesi ayrıntılıya girdim...bebişim çok iyi çok şükür:)680 gr 32 cm olmuş tosunum dr. 3400 doğar dediii:)

canım maşallah oğluna kocaman bir adam olmuş allah nazarlardan korusun benim paşam ne kadar oldu acaba randevum haftaya cumaya taaa çok özledim paşamı

hayırlı olsun canım...ufaklığınıda görmüşsün süpper:)

maşallah bebişine cerencimmmmm sürekli pozizyon degiştircekler artık sende hissedersin senin afacanda degiştirir pozisyonunu canım inş:1hug:

kızlar ben fazla oturunca ayağımuyuşuyor sizde de oluyor mu acaba merak etttim de şakkıdı

inş naazcım en son gittigimde 350 gr dı oglum ama 1 ay olacak nerdeyse çok merak ediyorum,şeker yüklemesine gidicen demi bende ona gidicem

gunaydın kıslarr.
6.ayınımız bitireceksin :1shok: canım daha 6.aya girmedikki bitsin
bebek 40 haftada doguyo ya. ben 22 haftalıgım 5.aya girdim yeni.24 haftalıkken 5,5 aylık oluosun.

günaaaydıııın...cumartesi ayrıntılıya girdim...bebişim çok iyi çok şükür:)680 gr 32 cm olmuş tosunum dr. 3400 doğar dediii:)
günaydın kızlar.hayırlı haftalar herkese
nazyaz maşşallah bebişine ya ne kadar çok büyümüş.artık onlar büyüdükçe bizimde zor zamanlarımız yaklaşıyor.ama olsun bebişler için herşeye değerzemuszemus

kızlar nedne kimse konuşmuyor uyanamadınız mı daha
1-6 hafta --- 1 aylık
7-10 hafta - 2 aylık
11-14 hafta - 3 aylık
15-18 hafta - 4 aylık
19-22 hafta - 5 aylık
23-26 hafa - 6 aylık
27-31 hafta - 7 aylık
32-35 hafta - 8 aylık
36-40 hafta - 9 aylık

HAMıŞ oluyoz...

angel günaydın canımopuyorumnanaktan

ANG€L, buketımmmmmmmmmm, candyelif, cashmir, papatya_ek, zeyno55, _ocean_06 kızlar nedne konuşmuyonuz bakayım

ANG€L, buketımmmmmmmmmm, candyelif, cashmir, papatya_ek, zeyno55, _ocean_06 kızlar nedne konuşmuyonuz bakayım

günaydın herkese günaydın kızlar..
canım geçmişi okuyodum o yüzden birşey yazamadım..bakalım dedim ben yokken neler kaynatmışsınız..
birde ben bugün tetanoz aşısı vurulcam çok acır diye çok korkuyorum..:asigim::asigim:

yasemin cnm bugün p.ertesi heralde herkes yoğun haftanın ilk günü olduğu için.
ya kızlar ben hiç kilo almadım göğüslerimde büyümedi.doktor bebişin kilosu ii dedi.ama ben genede telaşlanıyorum.benim gibi kilo almayan varmı?yoksa bendemi bi anormallik var:bbo:

günaydın canım yok canım korkma insan aşıdan korkar mı:jeyyar:

bende 5 kilo aldım canım sen kaç kilo aldım benim memişler büyüdü biraznaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…