ilkaycım senın seker yuklemen daha erken degılmı CADIARZU
handancım bebısınle kocişinle nıce mutlu yıllara canım Şeniz ben elevıt hıc kullanmadım gyno ferrosanal kullanıyorum sadece buzamana kadarda 23 olduk 5kılo aldım normal sanırım
tebrikler handan nice yıllara
bende son gittiğimde vitaminin bittiğini söyledim yok yazmıcam kg alımın zaten fazla dedi.demekki bi bağlantısı var. ben kramplar için magnezyum ve demir harici bişi içmiyorum.
iştahım açılmadı ki ama ilkaycım hamilelikten önceki gibi yiyiorum hala sadece aralarda meyve yiyorum bide süt eksradan bu yemeye böyle kilo almamam lazım dı bende vitaminmi yaptı die düşündüm ya:uhm: ablamın doktoru eleviti kesmiş te çok kilo almışsın die ondan diidim
iştahım açılmadı ki ama ilkaycım hamilelikten önceki gibi yiyiorum hala sadece aralarda meyve yiyorum bide süt eksradan bu yemeye böyle kilo almamam lazım dı bende vitaminmi yaptı die düşündüm ya:uhm: ablamın doktoru eleviti kesmiş te çok kilo almışsın die ondan diidim
ama zezecim zaten demir iiçiom ayrıyetten yani , böle giderse bi 10 kilo daha alıcam yani yemiom ama şişiom :gitme:
ben demir hapı kullanmıyorum canım sadece elevit kullanıyom..sonuna kadar devam etcez napalım..sen de doktoruna göre hareket edersin o zaman.. kiloları sorun etme canım..ilk gebeliğimde 20 kilo almıştım.. 3 ayda spor yaparak 10 kilo vermiştim..bırakmasaydım devamı gelirdi..bırakınca aynen geri aldım..hamileliğin tadını çıkar başka ne zamn göbeğimizi göstere göstere gezebiliyoruz kikaydirigubbakcemile3
buketcim ablam 16 kilo almış toplamda canım çooookk fazlaaalmaz::bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?