2009 Ekim Anneleri

tebrikler handan nice yıllara
bende son gittiğimde vitaminin bittiğini söyledim yok yazmıcam kg alımın zaten fazla dedi.demekki bi bağlantısı var. ben kramplar için magnezyum ve demir harici bişi içmiyorum.

canim normalde 23 hafta 24 arasi ama doktorum 22 den itibaren yapilir dedi kandaki seker degeri bu haftalarda ayni oluyormus

tebrikler handan nice yıllara
bende son gittiğimde vitaminin bittiğini söyledim yok yazmıcam kg alımın zaten fazla dedi.demekki bi bağlantısı var. ben kramplar için magnezyum ve demir harici bişi içmiyorum.

saol canım teşekkür ederimopuyorumnanaktan efet bak sanada demiş ablamında kesti bende içmim artık dicem yoksa şişcem ya bu ilaç şişirio sanırım:1no2:

canım ben de meyve çok yiyom,elevit de kilo yapıyo diye kafama göre bıraktım içmedim..doktorum kızdı,bırakma içinde demir var dedi..

:)) belki dogrudur canim , bende mesela fazla yemiyorum gercekten eskiden nasil yemek yiyorsam ayni , ama meyva cok tuketiyorum dogal seker var kilo yapiyor azda olsa ama aldigimiz kilo lar bence aslinda kilo degil sonucta plesanta doluyor bebek ve vucudumuzda hamilelikte su daha cok toplaniyor kendimize fazla birsey aldigimizi sanmiyorum ben 6 kilo almisim

ılkaycım bende 24.haftadan sonra bılıyordum zaten haftaya dr gıdıcem detaylıya gırces buyuk ıhtımalle bende haftaya yaparım zemuszemus ınsallah tahlılın sonucu guzel olur
dandancım yaw ben cok kılo almadımda bundan sonra korkmuyor degılım :kedi: zaten kılolu basladum hamılelıge şişcem valla balon nıyetıne havaya salmazlarsa benı eyydır -tatlicadiarzu-

Canım bende geçen ay demir ilacına başlamıştım dr buay başşka demir ilacı yazı fazla gelimiş bu ilaç sana dedi çünkü ay tam 8 kilo almışım kocaman yuhh yani neye uğradığımı şaşırdım heray 1 kilo alıyordum ne güzel .
Ama dr telaşlanma zayıf olduğun için bu kadar alman normal dedi ama çok canım sıkıldı. benneyaptımki

ay bilmiom ilkaycım plasente milasenta derken alıoz gibime gelio ben 8 kilo almışım allahtan zayıf başlaım hamilelige ama genede çok almışım bence daha önümüzde 3 koca ay var esas kilo almamız gereken şimdiden böleyse düşünemiom yani , :sinifsinif:

ilk kontrolde hemen dayadılar vitamini zaten mide bulantısıda çekmedim bende iştah bi açıldı yedikçe yedim dr lar fazla kg alınca vay sen çok aldın hadi sezeryana yapıyo bende sezeryan şart olmadıkçaistemiyorum o yüzden kg alımına dikkat etmem gerekiyo 9 kg aldım kendime şaşıyorum ekmeği azalltım vitamini kestim bakalım bu ay ölçümde kaç kg daha eklenmiş olur.

zemuszemuszemuszemus
neyse kızlar bosverın sıkmayın canınızı kılo almak bahane hamişlik şahane tadını cıkarın sositosositosositososito
nasılsa bebısler gelınce verırız kıloları :lepi:naniknanik

burcucum bende onu diom işte daha çok alıcaz son aylarda özellikle

canancım bende senin gibiyim işte toplam 8 kilo almışım tamam zayıf başladık ama olsun ya genede çok bence , bende bu ilaç olayını sölüm bakalım gerçi belki ben sölemeden kendi keser 8 kiloyu duyuncakaydirigubbakcemile3

banada bahane cıktı zemuszemus bende elevit kullanıorum
ablan kac kilo aldı?

ama zezecim zaten demir iiçiom ayrıyetten yani , böle giderse bi 10 kilo daha alıcam yani yemiom ama şişiom :gitme:

ben demir hapı kullanmıyorum canım sadece elevit kullanıyom..sonuna kadar devam etcez napalım..sen de doktoruna göre hareket edersin o zaman.. kiloları sorun etme canım..ilk gebeliğimde 20 kilo almıştım.. 3 ayda spor yaparak 10 kilo vermiştim..bırakmasaydım devamı gelirdi..bırakınca aynen geri aldım..hamileliğin tadını çıkar başka ne zamn göbeğimizi göstere göstere gezebiliyoruz kikaydirigubbakcemile3

doktor bundan sonra ayda sadece 1 kilo alma hakkın var demiş morali çok bozuk ya bebegim kilo alamazda dio ölemi olur acaba son aylarda yiyemezse

hakılısın zezecim de ben boş kilodan korkuom yani benim arkadaşımda 20 kilo almıştı ama bebegi 2,5kg dogdu yani bebegim zayıf olurda ben boşuna şişerim die korkuom ondan almak istemiom

kaydirigubbakcemile3 benım yengem 33 kıloaldı zavallı yegenım 2.750 dogmustu kaydirigubbakcemile3
amanii gulmeyeyım daha benım var :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…