Ciceklaracim bende de gun gun degisiyor bazi gunler cok hissediyorum bazi gunler anca 1-2 kere oynuyor. Sanirim 24te falan hissedecegiz her hareketini. Senin ayaklarinda sisme oldu mu?
Benim de durumum senle ayni. Inanilmaz sisiyor. Normalde 36 giyiyorum gecen cuma gidip 38 numara ayakkabi aldik o derece yani. Suyu arttirdim biraz rahatladim. Sen de oturarak calisiyorsun sanirim ben de oyle onunda cok etkisi oluyor bu sismelerde(
tekrar merhaba kizlar doktora gittim geldim , sekeride ictim(( cok sekerli icene kadar bir hos oldum , idrar testi ve kan testi aldi , bebegede bakti suan hersey yolunda , bundan sonra artik 2 haftaya bir kontrole gidecegim doktorum simdilik istirahat vermedi ama önümüzdeki ay cok dikkat etmem gerektigini soyledi , her gidisimde rahim boyunu falan olcüp ona göre yönlendirecekmis beni malum erken dogum riskim var doktora dedim acaba ekime varayamacakmiyim ? belli olmaz dedi beni korkutuyorsunuz doktor dedim bencede korkmalisiniz dikkat etmeniz icin dedi 4 cm den fazla kisalma olmaz insallah hep boyle devam eder
evet cnm işim oturarak. ne iyi geliyomuş bu şişmelere bi fikrin varmı? günde 4 litreye yakın su içiyorum. en az 3 litre kesinde. inan napıcamı şaşırdım
kıslar napıosuzz bende böle bi uyksuzlk var sankim gidip yatcam brass...gülican ne yemk yapcas bz bugün menüde ne var bakım?.:=)
off pazar var aşağda ama bu sıcakta canm çekmio evdede sebze kalmamş offoofff
evet cnm bende 6-7 kilofalan aldım. zeynepcim senin bebişin hareketleri nasıl. ben hala her hareketini hissedemiyorum. mesela bugün daha 1-2 kez hissettim o kadar.
Canım ayaklarını sallandırmıyorsun değilmi otururken ben ayaklarımın altına tabure koyuyorum çok rahat oluyor benim şişmiyor ayaklarım en azından şimdilik şişmedi. buyrunnnnnnnnn
off bezelye aldım buzluğa attım.5 kilo aldm ayıkla ayıkla btmedi iki büklüm kaldım bide 2 torba çıktı snr oldumm:=))akşama belki çıkarm bennn...hiç bu sıcakta çıkamam..bizide biri çağrsa yemeğe ne güsel olur valla..
Pembe canım yanlış okumadıysam sabah 1 ayda 8 kilo aldım yazmışım. Ben inanamadım yaa sen çok yavaş gidiyodun çünkü, beslenmeni de çok değiştirmediysen, kesin tartılarında bi yanlışlık var ya da kıyafetler gün boyu içtiğin su falan ağır gelmiştir.
Canım maşallah böyle devam eder umarım. Ben hiç ölçtürmedim rahim boyunu bi dahaki gidişimde doktora sorayım bari, risk taşıyorsak bilmemiz lazım yani. Canım bi de aç karnına mı gittin şeker testine, bi de kaç gr yükleme yaptılar biliyomusun
amin canim:Saruboceq:İlkay canım şeker testinin sonucunu aldınmı ?
İnş. canım sorunsuz bir şekilde ulaşırsın ekime canım allaha emenetiz hepimiz
Kızlar ben de sizinle aynı haftadayım. Önceleri çok kilo almamıştım ama son zamanlarda hızla alıyorum. Toplam 6-7 kilodayım ben de şimdilik.
Hareketlerde de tutarlılık yok, ama günden güne daha fazla hissetmeye başladım. Önceden bir kez tık derdi, şimdi arka arkaya birkaç kez hareketini hissediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?