2009 Ekim Anneleri

tekrar merhaba kizlar doktora gittim geldim , sekeride ictim (( cok sekerli icene kadar bir hos oldum , idrar testi ve kan testi aldi , bebegede bakti suan hersey yolunda , bundan sonra artik 2 haftaya bir kontrole gidecegim doktorum simdilik istirahat vermedi ama önümüzdeki ay cok dikkat etmem gerektigini soyledi , her gidisimde rahim boyunu falan olcüp ona göre yönlendirecekmis beni malum erken dogum riskim var doktora dedim acaba ekime varayamacakmiyim ? belli olmaz dedi beni korkutuyorsunuz doktor dedim bencede korkmalisiniz dikkat etmeniz icin dedi 4 cm den fazla kisalma olmaz insallah hep boyle devam eder

Ciceklaracim bende de gun gun degisiyor bazi gunler cok hissediyorum bazi gunler anca 1-2 kere oynuyor. Sanirim 24te falan hissedecegiz her hareketini. Senin ayaklarinda sisme oldu mu?

sorma cnm ya hemde ne şişme. sabaha karşı tuvalete kalktığımda acıyo resmen. tuzu falanda fazla tüketmiyorum aslında. NAsipse pzt kontrole gidicem o zaman sorcam doktora. inan büyük gelen ayakkabılarım şu an sıkıyo ayağımı.

Benim de durumum senle ayni. Inanilmaz sisiyor. Normalde 36 giyiyorum gecen cuma gidip 38 numara ayakkabi aldik o derece yani. Suyu arttirdim biraz rahatladim. Sen de oturarak calisiyorsun sanirim ben de oyle onunda cok etkisi oluyor bu sismelerde(

Benim de durumum senle ayni. Inanilmaz sisiyor. Normalde 36 giyiyorum gecen cuma gidip 38 numara ayakkabi aldik o derece yani. Suyu arttirdim biraz rahatladim. Sen de oturarak calisiyorsun sanirim ben de oyle onunda cok etkisi oluyor bu sismelerde(

evet cnm işim oturarak. ne iyi geliyomuş bu şişmelere bi fikrin varmı? günde 4 litreye yakın su içiyorum. en az 3 litre kesinde. inan napıcamı şaşırdım

Canım maşallah böyle devam eder umarım. Ben hiç ölçtürmedim rahim boyunu bi dahaki gidişimde doktora sorayım bari, risk taşıyorsak bilmemiz lazım yani. Canım bi de aç karnına mı gittin şeker testine, bi de kaç gr yükleme yaptılar biliyomusun

kıslar napıosuzz bende böle bi uyksuzlk var sankim gidip yatcam brass...gülican ne yemk yapcas bz bugün menüde ne var bakım?.:=)
off pazar var aşağda ama bu sıcakta canm çekmio evdede sebze kalmamş offoofff

evet cnm işim oturarak. ne iyi geliyomuş bu şişmelere bi fikrin varmı? günde 4 litreye yakın su içiyorum. en az 3 litre kesinde. inan napıcamı şaşırdım

Canım ayaklarını sallandırmıyorsun değilmi otururken ben ayaklarımın altına tabure koyuyorum çok rahat oluyor benim şişmiyor ayaklarım en azından şimdilik şişmedi. buyrunnnnnnnnn

kıslar napıosuzz bende böle bi uyksuzlk var sankim gidip yatcam brass...gülican ne yemk yapcas bz bugün menüde ne var bakım?.:=)
off pazar var aşağda ama bu sıcakta canm çekmio evdede sebze kalmamş offoofff

Kıss sizde demi pazar var. Bizim burda da var. Ben de sabahtan beri uyukluyorum valla şimdi bi pazara gitcem zaten çok bişey taşıyamam bir iki meyve falan alayım, bi de bakalım canımız ne çekerse alcaz evde hiç bişey yok çünkü. Yemeğe de kayınvalde'ye gitcez. Ohhh bugün rahatım.Ama bak taze bezelyeler var, onlardan yapılabilüü cokacimcoook

evet cnm bende 6-7 kilofalan aldım. zeynepcim senin bebişin hareketleri nasıl. ben hala her hareketini hissedemiyorum. mesela bugün daha 1-2 kez hissettim o kadar.

Kızlar ben de sizinle aynı haftadayım. Önceleri çok kilo almamıştım ama son zamanlarda hızla alıyorum. Toplam 6-7 kilodayım ben de şimdilik.

Hareketlerde de tutarlılık yok, ama günden güne daha fazla hissetmeye başladım. Önceden bir kez tık derdi, şimdi arka arkaya birkaç kez hareketini hissediyorum :)

off bezelye aldım buzluğa attım.5 kilo aldm ayıkla ayıkla btmedi iki büklüm kaldım bide 2 torba çıktı snr oldumm:=))akşama belki çıkarm bennn...hiç bu sıcakta çıkamam..bizide biri çağrsa yemeğe ne güsel olur valla..

Canım ayaklarını sallandırmıyorsun değilmi otururken ben ayaklarımın altına tabure koyuyorum çok rahat oluyor benim şişmiyor ayaklarım en azından şimdilik şişmedi. buyrunnnnnnnnn

Pembe canım yanlış okumadıysam sabah 1 ayda 8 kilo aldım yazmışım. Ben inanamadım yaa sen çok yavaş gidiyodun çünkü, beslenmeni de çok değiştirmediysen, kesin tartılarında bi yanlışlık var ya da kıyafetler gün boyu içtiğin su falan ağır gelmiştir.

İlkay canım şeker testinin sonucunu aldınmı ?
İnş. canım sorunsuz bir şekilde ulaşırsın ekime canım allaha emenetiz hepimiz

offf çok sıcak yaa bayılcam şimdi heeee bende akşama kayınvaldeme gidicem gerçi evde yemek var dı ama neyse :))))

Hehe kıskanma ama ben o işi de kayınvalideme devrettim. 15 kilo aldık geçen hafta, ben yavaş yavaş yapar buzluğa koyarım dedi. Benim de canıma minnet oldu, eltime bana kendine yapcak işte ne güsel kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2

Evet canım ayda 1 kilo alıyordum hep herzamanki gibi yiyorum enson gittiğimde 53 kiloydum 56 falan olmuşumdur diyordum 61 i duyunca şok oldum :gitme: bende tartının bozuk olduğunu düşünüyorum açıkçası inş. öyledir .

insallah canim benim , ac karnina gitmedim sabah normal kahvaltimi yaptim , sonra gitmeden 1 saat once ic gel dedi 50 gr vermisti toz seklinde suyun icine katip ictim ve ictikten sonra hic birsey yeme icme dedi oyle yaptim

İlkay canım şeker testinin sonucunu aldınmı ?
İnş. canım sorunsuz bir şekilde ulaşırsın ekime canım allaha emenetiz hepimiz
amin canim:Saruboceq:
hayir tatlim sonucu almadim hem idrar aldi hem kan sonuclari bir dahaki gelmenize soyleriz dedi zaten ayin 23 de tekrar gidecem , eger sorun olursa arariz daha erken haftaya dedi

evet cnm harekete başladığı zaman bende arka arkaya hissediyorum ama örneğin bugün sadece öğlen hissettim bi daha da olmadı belki akşam evde uzanırken hissedersem hissederim. benim anlatmak istediğim böyle devamlılık yok yani ne biliyim 10 dakikada 20 dakikada bir falan...

ilkaycım maşallah melegine inş hepimiz vaktinde doguracagız,şekerinde ii çıkar inş

canan kıs bende ayagımın altına tabure koyuyom ama genede akşama dogru şişio ayaklarım eve gidiom havalara dikiom inio senin tabure çokmu yüksek yoksa benim alçakmı kalıo acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…