2009 Ekim Anneleri

Benim de ultrasona gore 22 doktor erken dollenme olmus dedi ama ben zannetmiyorum cunku yumurtlama testi yapmistim. Sana doktor ne dedi?

valla ben doktora sormadım ama yumurtlama günümden itibaren hesapladığım zaman doğru çıkıyo sonuçta sonadetinin ilk günü hamile olmuyosun. benim sat 14 ocak seninde ölemi??

merhaba arkadaşlar

çiçeklara benim de 4 gün geriden geliyor bebeğim

ama doktorum sorun yok dedi

canım oğlumm seni görmeme 16 gün var
kaydirigubbakcemile2

:Saruboceq:gamyoncuiremsu

Handan nasi yetisiyosunn ben hayatta yapamiyorumm hep gecistiriyoruz yemek isini vallahii

canım yetiştiriom alıştım artık şimdi eve gidiom saat 7 oluo hemen mutfaga giriom menüm kafamda hazır oluo başlıom pişirmeye yemegim pilavım salata ayran hepsini tam takır yapıom eşimde 8 gibi gelio zaten düzenimiz böle yıllardır çayımda meyvamda hazır olur eşim geldiginde kaydirigubbakcemile3 sen nie yetişemion canım yaCADIARZU

valla beim kaynana burda olsa ne güzel olurdu. kuşadasında kendileri. ama bende tatile gitçem nasipse önümzdeki ay kayınvalidemlere.

handan anam iştahın yerindeyse kes anacım o eleviti. yazdım öğlen gibi ama görmedin sanırım kaynadı. asiye hanım bana da yaızyodu vitamin, iştahım iyi gerek yok dedim o zaman tamam dedi vermedi. sen beslenmene dikkat ediyosun zaten ne gerek var elevite. kalsiyum ve demir al tamam. mide bulantısı olup da iştahı az olana iyi geliyor o vitamin olayı.

canancım bi plan yapamadım ya henüz yardmcı olsana:)) güzel bi sofra kurucam o kesinde başka ne yapsamki ben her sene mektup yazarım aşkıma gene bi mektup yazıcam sanırım:asigim:

sen teze gelinsn demi kıs

Ben 7,30 da işten çıkıyorum 8,15 de evde oluyorum yemek yapmaya kalksam uzun iş anlayacağınız bende çözümü kayınvalideme gitmekte buldum

ayyyyyyyyy bunları eşim duymasın 6 seneye gircez eylülde ve ben yemek yapmıyorum yaa bu konuda çok istikrarsızım şimdi içinizde en tembel benim yani.......:kedi::kedi::kedi:

ay haklısın amazoncum ya normal yiyiom anacım işte hiç gerek yok tabi kesecem ya sölücem haftaya asiyeye gayet güsel besleniom çünkü hiç gerek yok ya calsiyum ve demir içiom zaten aaaa

aman hazır varsa git tabi canancım benim annemde bana 10 dk mesafede ama ben gitmiyorum haftada bi kere giderim yemege ben evimde yicem yatıcam uzancam rahat edemem öle

Handan yemek ve mektup süper fikir Bence birde oğluşunun adına mektup yaz babasına haftaiçine denk gelince pek fazla birşey olmuyor malesef

valla bende 7 gibi evde oluyom en az iki çeşit yemeğimi bende yaparım mesela yaptığım gün biraz fazla yaparım ertesi gün yine aynı yemeği yeriz 2 günde bir yani. Allah'tan kocam yemek seçmez ne koyarsam önüne yer. canım kocacım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…