kısım sen yapsana kaynanası yapmıo die dışardan yiyomuş hanıma bak ya:roflol:
tarif verim kendin yap kısım hazıra konmak yok:mymeka:
kaydirigubbakcemile3kıs çiçek o 10dk 20 dk bir anca doguma yakın hissederiz sanırım o kadar çok hareketi
zeynepzeynepzeynep kızım siz kaç kişiniz :)))) şaka bi tarafa ordamısın son yazdığıma cvp vermedin merak ettim. bak tekrar yazıyorum...
evet cnm harekete başladığı zaman bende arka arkaya hissediyorum ama örneğin bugün sadece öğlen hissettim bi daha da olmadı belki akşam evde uzanırken hissedersem hissederim. benim anlatmak istediğim böyle devamlılık yok yani ne biliyim 10 dakikada 20 dakikada bir falan...
evet cnm harekete başladığı zaman bende arka arkaya hissediyorum ama örneğin bugün sadece öğlen hissettim bi daha da olmadı belki akşam evde uzanırken hissedersem hissederim. benim anlatmak istediğim böyle devamlılık yok yani ne biliyim 10 dakikada 20 dakikada bir falan...
ANG€L;7378546 .!.:handannnnn evet cnm bende bekliyorum köftenin tarifinizemuszemus
Ben de site cok yavass((
geldim kıslar wc gtmiştimde
köfte çok kolay kıslar kıymanın miktarına göre soganı rendeliom bi güsel kıymanın içine sonra yine kıymaya göre karbonat koyuyom mesela yarım kilo kıymaya bi ortaboy sogan rendeliom bi tatlı kaşından daha az kabonat atıom istege göre kırmızı toz biber kimyon karabirer tuz bi güsel yoguruom ama iice yoguruom yani sonra köfte yapıp dolapta bekletiom ne kadar çok beklerse o kaadar lezzetli oluo deneyin opuyorumnanaktan
cnm peki senin hamileliğin son adet tarihinle uyumlumu gidiyo mesela benim aşağıdaki cetvelde 21+0 ama ultrasona göre 20+2
kaydirigubbakcemile5 bence handan netten tarif arıyoooooo kendide bilmiyooo laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?