2009 Ekim Anneleri

ılkay canım inş sonuçalrın temiz çıkar canım
Bana sanki akşama alırsınız sonucu demişti belkide ben yanlış anladım.

ya kıslarr ya kaynanam deyp durmayn ya
snrleniorum akşama kocama senn anan nie böle zart zurt diorum yaa.adamda bıktı artık..(((((((((((((((8

Handan canım taburem Hani şu plastik tabureler olurya onlardan (bilg.kasasından biraz uzun yanında ya örnek vereyim dedim.)
Ama ben bazende bağdaş falan kurup oturuyorum ne yapayım canım aa hamileyim ben

AŞKBUYA - HANDAN Dün akşam rüyamda hepberaber toplanmışız kadir hası geziyorduk kaydirigubbakcemile3 geceleri bile aklımdasınız heeeeeeeeeee

kıs canan bil kasasından büyük taburamı olur nası koyuyon bacagını anlamadım benim kasammı çok uzun yoksa hahahahah 35 cm nerdeyse kasa

hahahah gezioduk demek kısım bebeni gör bizi görcene rüyandakaydirigubbakcemile3

hahahha:=)))kadirhası gezioduk hee ayy gezsek ne güsel olurr kadrhasta bi süür indrm var saten:=)
kıs bende akşam sizi anıom boyna kulaklarınz çınlıodur kesn:=))

Ne biliyim yaw yanında az birşey uzun işte tabure ona koyuyorum hem çok rahat oluyor

He ne biliyim daha hiç bebeğimi görmedim ben çıkın rüyalarımdanda bebişimi göreyim lülülülülülü

hahahha:=)))kadirhası gezioduk hee ayy gezsek ne güsel olurr kadrhasta bi süür indrm var saten:=)
kıs bende akşam sizi anıom boyna kulaklarınz çınlıodur kesn:=))

Biz haftada 1 kere muhakkak oraya gidiyoruz köfteci varya orada orada köfte yiyoruz tavsiye ederim çok güzel köfteleri tekirdağdan geliyor temiz hatta yarın gideceğiz inş.
Yarın bakarım mağazalarada inş.
Çınlamazmı rüyalarıma bile giriyorsunuz artık..

Canım hadi sen git dinlen öptüm canımss

sen ye köfteleri sonra al kilolaru canan:jeyyar::roflol:

Ne yapayım canım kendim için yiyorsam namerdim lülülülülülü kızım istiyoo
Ne yapayım kız benim kayınvalidem et yemiyor bir köfte yapıyor yakıyor köfteler simsiyah
mecburen dışarda yiyoruz köfteyi hem ekmeksiz yiyorum :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…