2009 Ekim Anneleri

tam anlamıyla şu tekme dedıkelrı durmu hissetmeyi ck istıyorumya... cırpıntıdan baska bırsey yok...

günaydınlaaar... bugün saat 4 de bende ayrıntılıya giriyorum. inşşallah çıkmaz bi şey. prof.dr. recep has a gönderiyo doktor. bi ara fiyatlarından bahsetmiştiniz. 275 tl imiş maalesef bunun muayenesi..

engidi nisasum inş ikinizde güsel haberlerle gelirsiniz kıslarrrrr

kıs engidi çok pahalymış ya nerde bu doktor hangi hastane

bende cumartesi giricem normalde 135 e çekiyorlar hemde 4 boyutlu ama bizimm doktor uzmanı arayıp uygun yapmasını söylicek zaten o doktorda tanıdık bakalım kaç pare isticekleralkisalkisalkis

Günaydın kıslar. Benim iki gündür midem bulanıyo yaaa. ılk aylardaki kadar şiddetli değil ama yine de ekmek türü bişey yemeyince geçmiyo. Ben zaten kilolarla uğraşıyorum. Böyle bişey olabilir mi yaa, devam edebilir mi sonuna kadar mafoldumben

benim de bulantılarım başladı gulicannn...bide yanmalarr...iişallah kesilirr...kıss sosyete pazarı war bugünn,git de bak bebekine ciciler all..

canım benim karnım acıkınca midem bulanıyor seninde ondan olmasınyerimseniben

bende ayniyim canim yine basladi diye korkuyorum bulanti var kusma yok ama yiyorum bu yuzden bulanti gecsin diye habire aynen dedigin gibi ekmek yemeyince gecmiyor...birde tuzlu biseyler....

engidi nisasum inş ikinizde güsel haberlerle gelirsiniz kıslarrrrr

kıs engidi çok pahalymış ya nerde bu doktor hangi hastane

EVET HANDINCIĞIM YAAA ÇOK. NİŞANTAŞINDA MUAYENEHANESİ VAR. NASIL ORGANİZE ÇALIŞYOLAR GÖRÜYODUN. İST.CERRAHİ YE GİDİYORUM BEN ORDAN ORAYA YONLENDİRİYO. ÇOK İYİ Bİ DOKTORMUŞ GERÇİ ÇAPANIN PROFLARINDAN GALİBA. ALLAHTAN ÖZEL SAĞLIKLA HALLETMEYE ÇALIŞIYOZ BUNLARI.. AMA DOĞUMU YAPAMIYCAM ORDA. Bİ BAŞLIK AÇTIM BÜTÜN ARKADAŞLARI PAYLAŞIMA DAVET EDİYORUM. KARAR VERMEK ÇOK ZOR GERÇEKTEN DE.

http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-...nneleri-hangi-hastane-hangi-doktor-dogum.html

benim de bulantılarım başladı gulicannn...bide yanmalarr...iişallah kesilirr...kıss sosyete pazarı war bugünn,git de bak bebekine ciciler all..

Yaaa ben bitek ben de var sandım yaa dünden beri aklıma neler geliyo. Acaba içerde bebişe bişey oldu da benim mi haberim yok,ya zehirleniyosam diye düşündüm durdum. Tövbe Allahım yaa.
Kıss pazara gideyim diye düşünüyorum, ama bu sıcakta o kalabalık nasıl olur bilmiyorum

Benımde sıkıntıdan mıdem yanıyo valla. 3 yıl Önce reflÜ ve mıde fıtıĞı amelıyatı olmuŞtum. Tekrarlıyo mu ne allah korusun...

ayy kıslar çok geçmiş olsun ya doktorlarınıza söleyin belki bi fikir verir size bulantılar için:teselli:

ablamda bugun 4 boyutlu ayrıntılıya girecek şişlide özel bi yerde 120 tl

canım benim karnım acıkınca midem bulanıyor seninde ondan olmasınyerimseniben

he hee acıkabilecek kadar boşluk kalmıyo nerdeyse yaa canım. Saat başı bişey yiyom nerdeyse. delikafadulden
bende ayniyim canim yine basladi diye korkuyorum bulanti var kusma yok ama yiyorum bu yuzden bulanti gecsin diye habire aynen dedigin gibi ekmek yemeyince gecmiyor...birde tuzlu biseyler....

Aynen anlattığın gibi canım. Ay neyse o zaman bebişle bi alakası yok. Varsın bulansın napıyım yaw, bulandıkça yerim ben de ekmekleri zemuszemus

aman kızlar inş. önemli birşeyden ötürü miğdeniz bulanmıyordur
Gülican pazara akşama doğru çık çok sıcak dışarısı vereliniortak

gulican kac kilo aldin canim....bu aydan sonra felaket kilo almaya basliycaz sanirim....

aman kızlar inş. önemli birşeyden ötürü miğdeniz bulanmıyordur
Gülican pazara akşama doğru çık çok sıcak dışarısı vereliniortak

Sağol canım yaa inşallah bi dahaki randevumda sorcam dr'a.
Valla ben de gidersem akşam gidiyim diyorum, bi de dışarlarda bayılmayım bu sıcakta kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…